Puchatek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Banerek dla Mariny. Trochę długo trwało ale byłem mocno zajęty. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6250681"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Marina_banerek_01.gif[/IMG][/URL] Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Na tym bannerku Marina oblizuje się na myśl o nowym domu. Pięknie dziękuję! Quote
Jola_K Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jak tam nasza ufokotka? wszystko dobrze? wiele cieplych mysli wysylam. A ja dzisiaj odwiedzilam w lecznicy nasze dwie koteczki, kocia mame i jej maluszki (kicia wczoraj miala sterylke) i Sisi, wszsytko u nich dobrze, mam zdjecia, wkleje troszke pozniej Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Marinka lepiej ale ciągle jest senna. Na szczęście apetyt ma i nadrabia. To taka chudzina jest, koci szkieletor. Nic to, będziemy nad tym pracować. Quote
Puchatek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Tylko nie przesadź z tym nadrabianiem, żeby dom docelowy nie musiał później jej odchudzać. Quote
Agnie Koty Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 będzie jeść w rozsądnych ilościach, :oops: . Pani Helena też ją dobrze karmiła ale jednak kociaki ją wyeksploatowały. Futerko zaczyna nabierać blasku, jest bardziej miękkie. Bo tak prawdę mówiąć było lichutkie, :oops:. Tylko jeden mój kot jest gruby bo pani Helena go dokarmia! Buuuu! Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=04260dc12bd53e61"][IMG]http://images25.fotosik.pl/22/04260dc12bd53e61m.jpg[/IMG][/URL] Sorry, ale też w temacie kotów. To jest Bodzio, znajdka, która jest u mnie od przedwczoraj. Tak tylko się chcialem pochwalić. [URL="http://img337.imageshack.us/my.php?image=dsc05552ou8.jpg"][/URL] Quote
Agnie Koty Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 o mamo, ale jestem ślyczny.... spokojnie jeśli chodzi o offa. Wszystkie koty są nasze..... Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ładny, nie? A jaki grzeczny. Niestety, trochę chory. Quote
Agnie Koty Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 a co mu jest? może przeziębiony. Marina też kichała i parskała. teraz jest lepiej.... Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nie, przepuklina. Będzie wymagał trochę opieki, ale damy radę. Towarzystwo go zaakceptowało, więc jest dobrze. Quote
Jowita Poznań Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ale male slicznosci! trzymam kciuki za zdrowko Bodzia! Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Jowita Poznań']ale male slicznosci! trzymam kciuki za zdrowko Bodzia![/quote] Dziękuję!!! Quote
Agnie Koty Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Z pomocą chmurnego synusia zrobiłam Marinie allegro o szumnym tytule "Dzielna Marina szuka własnego parapetu! ;) Quote
Puchatek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 O żesz Ty ;-) aleś się podkształciła, no, no ... Quote
Agnie Koty Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 heeej, to było moje pierwsze allegro.... Ponury młodzian wstukał tylko hasło ,którego zazdrośnie strzeże i burknął ze dwa razy. Quote
Agnie Koty Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Marina zaczyna czuć się coraz pewniej, :evil_lol: Przydybałam ją jak siedziała koło klatki szczurka i bacznie mu sie przyglądała.:diabloti: Wydaje mi się, ze nie jest już taka przeraźliwie chuda. Nadal bezkonfliktowa i spokojna.:lol: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agnie Koty']Marina zaczyna czuć się coraz pewniej, :evil_lol: Przydybałam ją jak siedziała koło klatki szczurka i bacznie mu sie przyglądała.:diabloti: Wydaje mi się, ze nie jest już taka przeraźliwie chuda. Nadal bezkonfliktowa i spokojna.:lol:[/quote] Wypuść szczurka, sprawdzimy tę bezkonfliktowość. Quote
Jowita Poznań Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 haha, jak Aga wypusci szczurka to Marina przestanie byc chuda ale nie wiem co jej zrobi chmurny mlodzian :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 chmurny młodzieniec zapewne ucieszyłby się z takiego obrotu sprawy. Ale ja szczurka zjeść nie dam!:mad: Quote
Jola_K Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 nie dawaj! i tak pewnie ja podtuczysz bez szczurzej dieety, a zreszta szczurek to czesc rodziny ;) pozdrwawiam Quote
Puchatek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Agnie Koty']chmurny młodzieniec zapewne ucieszyłby się z takiego obrotu sprawy. Ale ja szczurka zjeść nie dam!:mad:[/quote] I chwała Ci za to ale czy przypadkiem ten szczurek to nie "chmurnego młodziana"? Tak mi coś się pałęta po głowie że tak gdzies przeczytałem. Czyżbym się mylił? Quote
Agnie Koty Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 tak, on to go kupił w przypływie jakiegoś zaćmienia umysłu /w zasadzie cały czas ma zaćmienie/.Opiekuje się nim niemrawo, ja mam na niego oko i podrzucam co lepsze kąski. Jednakże nie sprzątam w klatce, khe, khe. Dzisiej są urodziny młodzieńca o twarzy karawaniarza i przyznaję, że Marina chodziła między gośćmi bardzo wyluzowana a niektórych nawet podgryzała pieszczotliwie, :evil_lol: . Quote
Zmysł Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Pochmurny młodzian o wiecznie zaćmionym umyśle, twarz karawaniarza, wdzięk grabarza - aż sie prosi o jakiś wierszyk Puchatka. Quote
Agnie Koty Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 co najdziwniejsze, dziewczyny szaleją za tym ponurakiem bo on tylko posępny jest w domu,:diabloti: . Żeby chłopaczyna miał jakąś zaletę to napiszę, że uwielbia koty i odzywa się do nich w sposób szczebiotliwy. Wieeem, to niewyobrażalne.:evil_lol: Quote
Recommended Posts