Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna dobra wiadomosc dzisiaj!
wszystkiego dobrego maluszki, za mame nadal kciuki trzymamy!

a ten Franciszek niech teraz na moje watki tez zajrzy, dzisiaj zabralam ze schronu kocia rodzine, mame i czetry maluchy, sa na tymczasie ale tylko do niedzieli, a potem???????

Posted

kotka będzie nazywać się internetowo/ogłoszeniowo Marina, tak wymyśliłam w nocy kiedy obmyślałam plan działania.
Szuka kociaków, tęskni, pani Helena ma teraz bojowe zadanie utulać ją w żalu. Kurcze, musi sie udać. Ona musi zamaleźć dom, to młoda kotka, skora do zabawy. Ma max.2 lata. Tak myślę ale pani vetka dokładniej określi.

Posted

trzymaj kciuki, trzymaj. Dzisiaj wieczorem Marina ma być już u mnie a jutro o 12.30 będzie sterylizowana.
Puchatku, wieczorem podeślę Ci zdjęcia i wstawię tu na forum.
Wątpię czy do 26 lipca znajdę jej dom. Będzie musiała wrócić na osiedle. Z drugiej strony, ona sobie tam radzi, p.Helena ją karmi 2 x dziennie.
Zobaczymy jak sobie będzie radzić w mieszkaniu....
Trochę się boję, zawsze miałam do czynienia z kociakami,:oops:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Trochę się boję, zawsze miałam do czynienia z kociakami,:oops:[/quote]

oj, nie ma się czego bać :) Przez mój dom przewinęło się już tyle kotów, kociaków, że głowa mała... Same znajdy... Ale przy dorosłych jest według mnie mniej problemu.
Nie martw się! :p

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/8728/s5000895vz2.jpg[/IMG][/URL]
Shot at 2007-07-08

Cześć, jestem Marina i jestem bezdomna.... I lewołapna...

Posted

Mari jest już u mnie w domu. Trochę się spłoszyła na widok kontenerka ale włożylam ją bez problemu. W mieszaniu obeszła wszystkie kąty, nawaliła do kuwety a teraz się myje. Nie, na szczególnie zestresowaną nie wygląda,:lol: . Bawiła się ze mną ale ona lubi w trakcie zabawy pokazać pazurki i popodgryzać ręce. Z kolei ja za tym nie przepadam,:cool3: .
Nie jest agresywna do kotów, mojej Bajce nie dała jak na razie wycisku....

Posted

napiecie przed jutrzejszym dniem rosnie, ale na pewno wszystko bedzie dobrze
ciotki tu kciuki zacisna by wszystko dobrze poszlo!

kota pewnie glodna, bo na czczo masz ja chyba dostarczyc..

Posted

tak, jedzenie pochowane.:evil_lol: Dlatego dziś ją zabrałam żeby rano czegoś nie chapnęła. Przyznam Ci się, Jolu, że nie martwię się o sterylizację bo nasza vetka szast prast i zrobione. Cięcia nieduże, rany goją się dobrze.
Ja się o dom tylko martwię, sama wiesz jak jest. Słodkie kociaki mają pierwszeństwo....:-(

Posted

tak, z dorosłymi trudniej, ale nie jest to beznadziejna sprawa, sa ludzie którzy nie maja czasu lub mozliwości by wychowywać malucha i wola dorosłego kota
jej szanse wzrosna po sterylce
bedzie dobrze, ale czas potrzebny........

ps
ja nawet gdy wiem ze wet dobry, to i tak sie denerwuje..
taki typ ze mnie :roll:

Posted

Marina już po sterylizacjim śpi na podusi otumaniona narkozą.
Vetka oceniła ją na ok.3 lata, cóż to jest dla kota! Młodość...
Zresztą, widać to po jej chęci do zabawy, była zachwycona kłębkiem wełny, :evil_lol: .