Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - podeślijcie mi na maila [email protected] zdjecia bzika takie które moge przesłać ew . drukować. Mam rodzine dla onka. Prosze też o informacje szczegółowe na jego temat. Jestem z Katowic - transport jakby co sie załatwi. Żeby go tylko zechcieli

Posted

[quote name='amikat']Dziewczyny - podeślijcie mi na maila [email protected] zdjecia bzika takie które moge przesłać ew . drukować. Mam rodzine dla onka. Prosze też o informacje szczegółowe na jego temat. Jestem z Katowic - transport jakby co sie załatwi. Żeby go tylko zechcieli

Właśnie wysyłam Maila. Jakby były potrzebne jakieś konkretne szczegóły to wszystkiego się dowiem. Bzik jest naprawdę cudownym i kochanym psem. Mam nadzieję, że się uda i już niedługo Bzik będzie szczęśliwy w nowym domku.

Posted

Mam chętno\ą rodzine na adopcję. Są w % zdecydwani. Przyjaźnią sie z leklarzami z naszej lecznicy. cHCĄ GO OD ZARAZ!

Wiedzą ze jest chory i wymaga opieki.

Polecam ten dom. Niech ktoś do mnie zadzwoni prosze 0 889 254 361 . Oni czekają dzisiaj lub jutro na widomości