Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaczynam wierzyć w cuda... Ares został wczoraj adoptowany!!! Bardzo fajni państwo, dom z ogrodem :)
Oznacza to, że możemy pomóc innemu biedakowi - myślimy intensywnie, któremu! :)

Posted

Kochani, mam już na oku kolejną bidę do ratowania - ale bida jest tak straszna, że nie wiadomo, czy przeżyje :( Dlatego na razie nie piszę nic więcej :(

Myślałam o zabraniu suczki Basi z Palucha, ale sytuacja się zmieniła w ten weekend, bo wolontariuszki z Warszawy same się nią zajęły, będzie też prawdopodobnie pod opieką wrocławskiej Fundacji Węgielek. Ale chyba ten następny pies to będzie pies z Palucha, tylko którego wybrać??? Tam jest strasznie dużo potrzebujących :( :(

Posted

Oto mój kandydat: Starszy psiak bez łapy, zupełnie niezauważony w schronisku, tkwi tam już od lat... Cierpi z powodu braku kontaktu z człowiekiem, na boksie wycofany, smutny, leży w kącie, ożywia się tylko gdy jest zabierany na spacer. Uwielbia ludzi, toleruje inne psy. Przez wolontariuszki oceniony jako najmniej adopcyjny.

10665361_454497494693203_418976271154595

Posted

Też do mojego Bruna.

W zupełności zdałam się tu na dziewczyny z Palucha. Miały ciężkie zadanie, bo potrzebujących mają tam mnóstwo. Ale wreszcie padło na niego.

Posted

W sobotę przewoziłam Aresa do hotelu.

Chcę się z Wami podzielić moimi odczuciami na jego temat.

Spędziłam z nim pięć godzin-najpierw w schronisku, potem w samochodzie i na końcu w hoteliku.

To jest taki fajny pies!!!

Jak w schronisku odkrył, że jesteśmy powiązani jedną smyczą to siadał i kładł się zawsze tak, żeby do mnie dotykać boczkiem :0

W hoteliku pilnował, gdzie jesteśmy ( byłam z synem) i starał się być blisko. Jak odchodziliśmy szedł za nami i smutno patrzył........

To jest taki pies, który choć wygląda zwyczajnie, jak się z nim trochę pobędzie to zapada głęboko w serce....

Posted

W sobotę przewoziłam Aresa do hotelu.

Chcę się z Wami podzielić moimi odczuciami na jego temat.

Spędziłam z nim pięć godzin-najpierw w schronisku, potem w samochodzie i na końcu w hoteliku.

To jest taki fajny pies!!!

Jak w schronisku odkrył, że jesteśmy powiązani jedną smyczą to siadał i kładł się zawsze tak, żeby do mnie dotykać boczkiem :0

W hoteliku pilnował, gdzie jesteśmy ( byłam z synem) i starał się być blisko. Jak odchodziliśmy szedł za nami i smutno patrzył........

To jest taki pies, który choć wygląda zwyczajnie, jak się z nim trochę pobędzie to zapada głęboko w serce....

Biedny, po pięciu latach wreszcie był dłużej z jakimś człowiekiem :(