Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta super ,ze się spotkamu.Ja tylko obawiam się o naszą kondycję :( bo przy tych upałach to ciężko na dłużej wyjść

cd wakacji

htxke1.jpg

206zqmu.jpg

55fio1.jpg

2430mcj.jpg

2d0l54m.jpg

Posted

Marta ja zawsze uważałam,ze mam orientację całkiem ok ale moje dwa ostatnie spacery trochę minie uświadomiły że jednak nie jest tak dobrze;)

wakacje cd

2iqyetz.jpg

28kuec4.jpg

30hy9uu.jpg

de8dat.jpg

e6zv6f.jpg

Posted

A teraz coś z domu czyli młp

Dużo chodzimy na spacery właśnie tak na "pasie" i dlatego mam mało zdęć.Ale ostatnio zabrałam ze sobą córki i zostaliśmy z Erykiem obfotografowani :)

Cwiczymy przed Tychami.Mam nadzieję,że uda nam się cała trasę przejść bo jak spokojnie robimy 8 km spacerki tak jak wczoraj poszłam 10 to już było dużo gorzej ;)

r75h8i.jpg

33ugait.jpg

z córką

2418dja.jpg

atujnm.jpg

i facebookowe

2rw10nm.jpg

Posted

Świetne fotki :)

My przejść 14km to myślę że damy radę, ale jestem pewna że Kajka nie będzie mi pomagać, a i raczej ciągnąć nie bardzo jej dam- że względu na łapę;) Jeszcze patrząc na pogodę dzisiaj, podejrzewam że będzie się wlec gdzieś z tyłu... Dlatego nawet pasa nie biorę, smycz i amortyzator :)

Guest TyŚka
Posted

Dacie radę, Dziewczyny. Tylko tak się mówi, że się nie da rady, a jak się już ruszy to się idzie! :)

Eryk ma świetne szelki, ciągle mi się podobają :)

Posted

Musimy dać ;) Dziś lecimy na sprawdzający spacerek a jutro już zbieranie sił i laba w ogródku.Choć ostatnio trochę tego nieróbstwa się zebrało np tak ;)

339um46.jpg

14t7r0p.jpg

t9h8g5.jpg

Posted

Już po Tyskim dotrekkingu.Było fantastycznie.Super organizacja,trasa też nie męcząca bo po płaskim,punkty do odnalezienia dobrze zaznaczone na mapie,choć trochę poukrywane :) Pogoda ideał.Udało nam się nie pogubić i nie szukać punktów okrężną drogą jak to miało miejsce w Miechowie ;)

Tam zamiast 12 km zrobilismy 18 a do tego górki i upał były bardzo meczące.

Tu trasa 14 km zrobiliśmy 15 więc idealnie.Bardzo polecam wszystkim którzy by chcieli spróbować na pierwszy start.

Erman cały czas mi pomagał- ciągnął a pomimo to wrócił nie zmęczony.Wynik był dla mnie ogromnym zaskoczeniem i bardzo zmotywował mnie do dalszych startów.Nasz czas to 2h 47 min . Dodam,że było 250 psów :)

A przed nami "spacerek" w Rudzie

https://www.facebook.com/events/395915010612527/?ref=106&action_history=null

a potem już wyzwanie /jeżeli udało nam się załapać na limit 20 miejsc/

I Mistrzostwa Małopolski w Dogtrekkingu

https://www.facebook.com/events/509538719197875/

Bardzo cieszę się ze spotkania z Martą i Kają.Kajka miała być rozszczekana a tu Ermana tylko było słychać ;)

Kilka zdjęć z róznych źródeł. /mam nadzieję,że na str.organizatora pojawią się jeszcze inne/

6ta rano.Czekamy na transport

4vrfap.jpg

Towarzyszka Eryka na trasie i w podróży -Nuka /gończy/

6jho9t.jpg

przed startem

2nk1evo.jpg

oglądamy wcześniejszy start /zdj.by Dolcetta Mia/

amzlef.jpg

i zaraz po starcie-Nuka,Erman i Kaja Marty  / zdj.by Sheri On Tour/

295r38.jpg