Donvitow Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Poproszę Moda o przeniesienie kropki do galerii fotoblogów. Znalazła domek! Ma się super. A z sikorkami bieda. Stroją fochy:lol: . Tylko Modzie mogę na Ciebie liczyć.:shake: Quote
Donvitow Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Sikorki dzięki za pozdrowienia/ przez Darka/.Bawcie się dobrze. W gaju było szefostwo UM .Idzie na zdecydowanie lepsze. Pozdrawiam serdecznie. Tylko się nie potopcie.:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Donvitow napisał(a):Poproszę Moda o przeniesienie kropki do galerii fotoblogów. Znalazła domek! Ma się super. A z sikorkami bieda. Stroją fochy:lol: . Tylko Modzie mogę na Ciebie liczyć.:shake: Napisz do "Bonity" od "Zafaflunionej galerii", jest Modem, poradzi.... Quote
Maupa4 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 gdzie mam przenieść ?? do "Fotoblogów" czy do "Już w nowym domu" (to wlaściwie też fotoblog) ... ;) Quote
Donvitow Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Maupa4']gdzie mam przenieść ?? do "Fotoblogów" czy do "Już w nowym domu" (to wlaściwie też fotoblog) ... ;) [/quo Jeszcze nie wierm. Ale na pewno nm do schronu Quote
Maupa4 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no to Kropka idzie do "już w nowym domu" ... bo tam przecież jest ;) a jak będziecie chcieli gdzieś indziej to też Was przeniosę i tytuł Wam zmieniłam ... :) Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Donvitow napisał(a):Dzięki!!!:lol: Widzisz, jakie to proste:razz: ... Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Skoro już przeniesione to czas w końcu na fotki :diabloti: donvitow do roboty :evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Nie mam czasu.:shake:. Ale od jutra cztery dni wolnego. Pewnie i fotki da się zrobć! Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Donvitow napisał(a):Nie mam czasu.:shake:. Ale od jutra cztery dni wolnego. Pewnie i fotki da się zrobć! No to teraz nie wykręcisz się, dwie śliczne Sunie, aparat masz pewnie "wypasiony", będziemy oko cieszyć. A jak dodasz zdjęcia oczka wodnego z roślinami i rybkami..... Quote
Donvitow Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):No to teraz nie wykręcisz się, dwie śliczne Sunie, aparat masz pewnie "wypasiony", będziemy oko cieszyć. A jak dodasz zdjęcia oczka wodnego z roślinami i rybkami..... Siedzę w pracy a Basia przysyła miSMS-y co Kropka wyczynia.Spacery super. Były daleko/5 km/Maxi się rozszalła jak koziołek/ spadek temperatury.Kropka pomagała kosić trawnik i wypatrzyła że basia wywala przez płot na łąkę ślimaki/ takie mniejsze kolorwe.Plaga/. No i ze spaceru niepostrzeżenie przyniosła do domu winniczka i dała go Basi teraz szuka po całym ogródku iznosi wszystkie do domu.:evil_lol: . A ja sidzę w robocie Jak tu się nie wściekać. No jeszcze dwiegodziny. O 10.0 ma przyjechać chojrak na dwa dni tak ze potem do schronu do Tonia. Ale fotki pewnie będą. Może filmiki. Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kropka boska - wy macie sczeście na piecholki grzeczne z natury, fotki stawku i ogrodka rodzicowego mam ja, wiec nie ma problemu moge powstawiac ;) Quote
Donvitow Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 caroolcia napisał(a):Kropka boska - wy macie sczeście na piecholki grzeczne z natury, fotki stawku i ogrodka rodzicowego mam ja, wiec nie ma problemu moge powstawiac ;) To nie szczęście. Pamiętaj przysłowia mądrością narodu. Dopasuj jakieś:evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 karmienie żarłocznych rybeczek:evil_lol: kicia nad górnym oczkiem Quote
Donvitow Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Kropeczka jestbardzo kochanym i grzecznym pieskiem. Basi serce podbiła i podbija nadal. Z Maxi ustalone kto i co. Kropka napada ją i bawi się. Sunia w pełni kropę zaakceptowała. Mieliśmy dwudniowe odwiedzinki. Kropa nie ruszała się od tego ślicznego Boksia. Quote
Jagoda1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Donvitow napisał(a):Kropeczka jestbardzo kochanym i grzecznym pieskiem. Basi serce podbiła i podbija nadal. Z Maxi ustalone kto i co. Kropka napada ją i bawi się. Sunia w pełni kropę zaakceptowała. Mieliśmy dwudniowe odwiedzinki. Kropa nie ruszała się od tego ślicznego Boksia. Kropeczka na razie testuje Was i i Maxi:razz: . Boksio się podobał? Widać dziewczynka ma b. dobry gust, rodzinny, zresztą.;) P.S. Ogródek i oczko - piękne! Quote
Donvitow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Coś kijowo wkleiłem fotę Tonia. Przekombinowałem. Tonio jest w wątku bo jest nasz/ zaczipowany na mnie/. Pogoda super na wklejanie fotek. Quote
Donvitow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Zabaweczka od Basi. Kropa pozbierała wszystkie w kąt kanapy i maksik nie ma żadnej. A maksika ukochaną kaczuszkę ześrutowała. Quote
Recommended Posts