Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romina_74 napisał(a):
a czy mogę się nieśmiało uśmiechnąć do cioci choby o banerek, czy też ciocia rozprawia się z sesją ?! ;)

Sesja co prawda się zbliża i trzeba będzie się z nią rozprawić, ale na banerek czas się kiedyś znajdzie ;)

Posted

choba napisał(a):
Sesja co prawda się zbliża i trzeba będzie się z nią rozprawić, ale na banerek czas się kiedyś znajdzie ;)

:) będziemy czekać cierpliwie !!! :)

Posted

No niestety mamy zgrzyt w stadzie ... Granda nie lubi Flawii :( Już raz doszło do spięcia, a Granda nie odpuszcza i bez przerwy szuka okazji, żeby być blisko Flawii. My niestety mamy pietra z Agnieszką, żeby je puścić, aby się dogadały w końcu. Agnieszka ma większego :eviltong:

Weźcie chłopaki, nie "ciście" się tak na mnie!

Ale, że co tam zobaczyłaś Granda?

Tak, tak - piękny tył Czort! No na prawdę ...

• 2 weeks later...
Posted

Granda była dziś ze mną na spacerku. Dziewczyna była bardzo grzeczna, pilnuje się opiekuna i spacer z nią to sama przyjemność :) pomijając początek spaceru jak spotkałyśmy Flawię. Dziewczyna delikatnie mówiąc nie pała do niej miłością i musiałam ją kawałek ciągnąć aż w końcu załapała, że Flawi już nie ma :mad: Zaczęłyśmy ćwiczyć komendę siad i Grandzie całkiem nieźle szło :) choć zdecydowanie bardziej woli skakać po smakołyk niż usiąść i poczekać aż dostanie go w nagrodę :eviltong:

Posted

Patrycja* napisał(a):
Granda była dziś ze mną na spacerku. Dziewczyna była bardzo grzeczna, pilnuje się opiekuna i spacer z nią to sama przyjemność :) pomijając początek spaceru jak spotkałyśmy Flawię. Dziewczyna delikatnie mówiąc nie pała do niej miłością i musiałam ją kawałek ciągnąć aż w końcu załapała, że Flawi już nie ma :mad: Zaczęłyśmy ćwiczyć komendę siad i Grandzie całkiem nieźle szło :) choć zdecydowanie bardziej woli skakać po smakołyk niż usiąść i poczekać aż dostanie go w nagrodę :eviltong:

Bardzo dziękuję za spacer z dziewczyną :) Powiedz jej, że 10 lipca już ciociusia będzie, choć wiem, że na najbliższe dwa spacerki uda się Granda pod opieką pewnego wujaszka ;)

Posted

Ciekawe czy Granda pochwali się ciociusi jak nam ostatnio zwiała podczas chwili relaksu na wybiegu! Poszła sobie pozwiedzać tyły schroniska i nagle jakby zapomniała jak ma na imię gdy ją wołaliśmy :D brama z tyłu schroniska była otwarta i poszła się zapoznać z pilnującym, owczarkowatym przystojniakiem :)

Posted

Agnieszka.D napisał(a):
Ciekawe czy Granda pochwali się ciociusi jak nam ostatnio zwiała podczas chwili relaksu na wybiegu! Poszła sobie pozwiedzać tyły schroniska i nagle jakby zapomniała jak ma na imię gdy ją wołaliśmy :D brama z tyłu schroniska była otwarta i poszła się zapoznać z pilnującym, owczarkowatym przystojniakiem :)

:) no cóż, jak widać drzemie w niej lafirynda ;)

Posted

Wujaszek na spacerku był ;) oczywiście Granda znowu próbowała nam zwiać, ale na szczęście wróciła ;) spędziła dziś czas w towarzystwie Romy i Alka najpierw na wybiegu a potem na spacerku. Dziewczyna została wysterylizowana. To jak prezentuje się we wdzianku widać poniżej. Niestety tylko jedno zdjęcie, bo dziś Granda ewidentnie nie chciała być fotografowana. Albo kręciła się jak nie wiem, że ze zdjęć nie wychodziło nic albo uciekała :mad: ale poza tym kochana z niej psina, choć za bardzo to się nas nie słuchała :eviltong: także ciociu Romino przybywaj!

Posted

Granda była też odwiedzić nas na drugim wybiegu ;) Oczywiście powitaliśmy ją z otwartymi ramionami i łapkami, ale potem postanowiła nas opuścić i wrócić do swojego stadka :)

Posted

Oj ta Grandziołka :) Dziękuję bardzo za spacerek i relacje aże dwie! No i parówki ;) Jakoś się nie dziwię, że nie chciała się fotografować - ten ubrankowy look jakoś taki mało grandowy :) Kto by grandy w takim ciuchu miał odwagę wyczyniać? :) Przybędę przybędę - mam nadzieję we czwartek choć to na 80%, ale w sobotę to już na BANK się przytargam! Muszę dodać, że TŁO na zdjęciu WYMARZONE :eviltong:

Posted

Romina_74 napisał(a):
Muszę dodać, że TŁO na zdjęciu WYMARZONE :eviltong:

Trudno było uchwycić samą Grandę a jeszcze wybierać tło to już masz za duże wymagania :D

Posted

Oj jaki pysio kochany :) Dziękujemy ciociu :) Super z Grandy psina! Mam nadzieję, że to niekontrolowane chwilowe poleganko w kałuży nie zaszkodzi szwom posterylizacyjnym :( Ona jest taka szybka! Nie nadążam za nią. Wszędzie jej pełno, no a wodę wyczuwa jakimś dodatkowym wodnym zmysłem ... W sobotę przytaszczę nieprzeterminowane krople przeciw pchłom i kleszczom to dziewczynę skropię bo drapie się niemiłosiernie. Martwi mnie również jej nieustanne posikiwanie, co wcześniej się nie zdarzało oraz fakt, że została przeniesiona do boksu po Flawii :( Czyli jeśli ktoś ma "zarobić" tasiemca to Granda pierwsza w kolejce ... Ech ... No nic, trza sobie poradzić. Pewnie przytaszczę odpowiednią tabletę ale to dopiero po wizycie u weta.