Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiesia756']Sorki male nieporozuminienie
Ja planuje grudniowy wyjazd:evil_lol:[/QUOTE]

No to się dogadałyśmy :evil_lol: .

To w końcu kto teraz jedzie? Przyznawać się:cool3: ?

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka niestety nie wiem kto co sędziuje... są podani tacy sędziowie:

Hans Muller (Switzerland)
Karl Reisenger (Austria)
Denis Kuzelj (Slovenia)
Milivoje Urosevic (Serbia)
Svetlana Radiuk (Belarusia)

wiecej nie napisali

Posted

tam są trzy wystawy, więc każdego z tych sędziów się ma - albo w rasie albo na bisach, tak ustawiają sędziów, żeby na każdej wystawie kto inny oceniał daną rasę czy grupę.

Posted

Taka Was masa dziewczyny, że korków narobicie na drogach :lol: :eviltong:

I żeby była jasność : bez największych trofeów nie wracać, bo lanie będzie jak nic:mad:

Posted

[quote name='narisowa']życzę powodzenia i będę trzymać kciuki. wracajcie z "wazonami". piękne dają, ręcznie malowane!!![/QUOTE]

Mam nadzieję, że uda nam się jakiś zdobyć :roll: .

[quote name='Juta']A ja ogromnie poproszę o kupno katalogu. PLISSSSSSS:loveu:[/QUOTE]

Nie ma sprawy :lol: , załatwione. Tymczasem chyba rzeczywiście z Dogo wybiera się gigantyczna Polska Ekipa - ludzi sztuk 3, psów sztuk 3 :cool3: . Czy może ktoś nadal się ukrywa :razz: ?

Posted

[quote name='Wiesia756']A ja ponawiam pytanie czy ktos wybiera sie do Moldawii w grudniu.
Czy to wogole dobry pomysl:cool1:[/quote]

Ja nad tym myślę... Tylko trochę się obawiam aury.....

Posted

Wiesia, mi ten Kiszyniów nie wypalił z wielu powodów. Grudniowy odradzało mi kilka osób przez wzgląd na drogę. Natomiast wybrałabym się tam ale wiosną. Może jakoś zbierzemy wspólne siły i pojedziemy razem?

Posted

Simbik będę dozgonnie wdzięczna za kupno katalogu. Jak juz wrócisz, kupisz, to daj znać - podam Ci mój adres, zebys mogła mi go wysłać za pobraniem. Acha, i nie patrz na koszt. Ja muszę mieć ten katalog i basta!

Posted

Zobczymy
Ja bym wolala w grudniu
Moja sucz ma juz prawie 4 lata i z kazdym miesiacem ma badziej siwa mordke:lol: - czas nagli
Na razie musze "oblaskawic" rodzinke bo jak tak dalej pojdzie to nigdzie juz nie pojade:placz:
Sprawdze mapy pogodowe czy jadac przez Rumunie zima nie byloby dobrze.

Posted

[quote name='Basik']Wiem tylko, że Symbik 2x zw.mł., 2x naj.junior, 2x BOB:)[/quote]

Ło matko i córko !!! REWELACJA !!! Kochany Simbik się spisał na medal, a nawet dwa medale :loveu: :loveu: :loveu: