agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']nio nie dziwie sie ze kochasz ta fote:loveu: piekne:loveu: jakie oczka blyszczace:loveu:[/quote] mam ją na pulpicie :loveu: zaczynam sie robić senna :razz: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']mam ją na pulpicie :loveu: zaczynam sie robić senna :razz:[/quote] wymiekasz:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']wymiekasz:eviltong:[/quote] no niestety :roll: dziś sie nie wyspałam.. i nie wiem o której mi Sara zrobi pobudke :razz: więc za jakieś 15 minut spadam ;) Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']no niestety :roll: dziś sie nie wyspałam.. i nie wiem o której mi Sara zrobi pobudke :razz: więc za jakieś 15 minut spadam ;)[/quote] Nio masz szczescie ze Cie lubie i wybaczam:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Nio masz szczescie ze Cie lubie i wybaczam:loveu:[/quote] czuje sie zaszczycona :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']czuje sie zaszczycona :loveu:[/quote] Dobrze sie czujesz:evil_lol: ja ogolnie nie przepadam za ludzmi:roll: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Dobrze sie czujesz:evil_lol: ja ogolnie nie przepadam za ludzmi:roll:[/quote] dlaczego? 'Im lepiej znam ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta'... czy jakoś tak :razz: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']dlaczego? 'Im lepiej znam ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta'... czy jakoś tak :razz:[/quote] Nio cos w tym rodzaju :) ja od dziecka bylam takim odludkiem, wolalam caly dzien w stajni przesiedziec nie rozmawiajac z nikim, potem w szkole jakos tak niebardzo moglam znalezc znajomych, a im starsza bylam tym bardziej "wrzeszczalam" o psach i wielu ludziom sie to nie podobalo:roll: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']Nio cos w tym rodzaju :) ja od dziecka bylam takim odludkiem, wolalam caly dzien w stajni przesiedziec nie rozmawiajac z nikim, potem w szkole jakos tak niebardzo moglam znalezc znajomych, a im starsza bylam tym bardziej "wrzeszczalam" o psach i wielu ludziom sie to nie podobalo:roll:[/quote] Ja też troszke odlud jestem :razz: my psiarze powinniśmy trzymać sie razem :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']Ja też troszke odlud jestem :razz: my psiarze powinniśmy trzymać sie razem :loveu:[/quote] tak ,dokladnie:loveu: szkoda ze to czasami tez nie wychodzi:roll: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']tak ,dokladnie:loveu: szkoda ze to czasami tez nie wychodzi:roll:[/quote] a co Ty taka pesymistyczna? :razz: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']a co Ty taka pesymistyczna? :razz:[/quote] a czasmi tak mam:roll: ale szybko mi przechodzi:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']a czasmi tak mam:roll: ale szybko mi przechodzi:loveu:[/quote] to dobrze ;) zaraz opijamy 200 stron :razz: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='agaciaaa']to dobrze ;) zaraz opijamy 200 stron :razz: :evil_lol:[/quote] jak fajnie sie upic na dobranoc:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='furciaczek']jak fajnie sie upic na dobranoc:evil_lol:[/quote] no pewnie że fajnie :evil_lol: to ja już zaczynam :drinking: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 to ja tez sobie chlapne :knajpa::drinking::drinking::drinka::drink1::knajpa::drinking::drinking::drinka::drink1: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Nie przesadzaj :eviltong: z umiarem :beerchug: Sara wyrko nagrzała :loveu: lece do niej, dobranoc :bye: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/77/bf9395728aeeba00.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/410/684f67cb7498fdd3.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ty to masz dobrze:loveu: zazdroszcze:loveu: a jak wiecej wypije to szybciej zasne:evil_lol: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [url]http://images25.fotosik.pl/77/bf9395728aeeba00.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bryyyyyy:multi: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sarunia :loveu: O 200! :multi: No widzicie jak Wasza galeria goni do przodu :razz: :drinking: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ale ona cudownie leży sobie tak z mordką na boczku - sama słodycz :loveu: Witam :) Pijemy za okrągłą liczbę! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
olifka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ooo 200:multi::multi: :drinking::drinking: Quote
Tina.Sara Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :drinka::drinka::drinka: 200! :multi: a tak poza tym to hej :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Witamy wszystkich :multi: [quote name='furciaczek']Ty to masz dobrze:loveu: zazdroszcze:loveu: a jak wiecej wypije to szybciej zasne:evil_lol:[/quote] Też będziesz miała niedługo tak dobrze, a nawet lepiej, bo podwójnie :loveu: [quote name='Sznaucerka-Balbina'][URL]http://images25.fotosik.pl/77/bf9395728aeeba00.jpg[/URL] :loveu: Bryyyyyy:multi:[/quote] Bry :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Sarunia :loveu: O 200! :multi: No widzicie jak Wasza galeria goni do przodu :razz: :drinking:[/quote] No goni goni ;) [SIZE=1]bo z Gosią nabijamy posty po nocach[/SIZE] :evil_lol: :drinking: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale ona cudownie leży sobie tak z mordką na boczku - sama słodycz :loveu: Witam :) Pijemy za okrągłą liczbę! :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] Dziękujemy :loveu: jak śpi to rzeczywiście sama słodycz, gorzej jak sie obudzi :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ooo 200:multi: :drinking::drinking:[/quote] [quote name='Tina.Sara']:drinka: 200! :multi: a tak poza tym to hej :cool3:[/quote] hej laski :loveu: :beerchug: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 I dwutysięczny post :multi: Za to tez trzeba chalapnąc :drinking: :evil_lol: Quote
Recommended Posts