Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza.']no w lutym już rok będzie, jak to szybko zleciało :([/QUOTE]

Dzieci straaasznie szybko rosną, ani się obejrzę a i moja będzie kończyć roczek ;)

[quote name='dOgLoV']Jaka słodka :loveu:

a to ja sie pytam dlaczego nie było porodu na dogo ??:roll:[/QUOTE]

To nie moje, to czemu miałby być poród na dogo? :eviltong:

[quote name='magdabroy']Jaka słodziusieńka :loveu:
A ile ma włosków :crazyeye: Theoś ma 5 miesięcy i tylu nie ma :shake:[/QUOTE]

Ona się z takimi włoskami urodziła, dłuuugie i czarne :) pielęgniarki jej irokeza robiły przy kąpieli :evil_lol:

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']
Ona się z takimi włoskami urodziła, dłuuugie i czarne :) pielęgniarki jej irokeza robiły przy kąpieli :evil_lol:[/QUOTE]

Sama też bym jej robiła jakbym ją dorwała :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Sama też bym jej robiła jakbym ją dorwała :evil_lol:[/QUOTE]

Ciężko się powstrzymać :lol:

[quote name='dOgLoV']odpowiedz była że to córcia Twoja :eviltong:[/QUOTE]

Tak tylko z Izą żartowałyśmy i robiłyśmy Izabelę w konia :eviltong: ale właściwie niedługo to będzie moja córa, tyle że chrzestna ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']

Tak tylko z Izą żartowałyśmy i robiłyśmy Izabelę w konia :eviltong: ale właściwie niedługo to będzie moja córa, tyle że chrzestna ;)[/QUOTE]

ahhhhhhhha takie buty , niedobre Wy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ahhhhhhhha takie buty , niedobre Wy :eviltong:[/QUOTE]

To nie ja, to Iza :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Ha ha i tak bym nie uwierzyła, że to Twoja dzidzia :eviltong:[/QUOTE]

Dlaczego, pod koniec sierpnia mogłam jeszcze nie mieć brzucha :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Obama']Bycie matką chrzestną jest fajne do...chrzcin,komunii,osiemnastki i ślubu....trzeba wyskakiwać z gotówki rześko..:P[/QUOTE]

Taaaak, już na dzień dobry muszę wyskoczyć z całkiem konkretnej kasy.. zimowe ubranko do chrztu to jakieś 3 stówki :roll: Na komunię zacznę odkładać tuż po chrzcinach :evil_lol:
Ale jakby nie patrzeć, to jest dziecko mojego brata, więc najbliższa rodzina. Mimo wszystko chcę być chrzestną :)

Posted

No ja jestem chrzestną synka siostry.I przyznam,że to jest frajda.Uwielbiam to dziecko,zawsze jak odwiedzam sis to mały coś dostaje :)Lubię,lubię bycie ciocią choć to tanie nie jest ;) Ja swoich chrzestnych to nawet nie pamiętam:)

Posted

Nie ma nic za darmo :lol: Jak kiedyś się dorobię własnych dzieci, to się na bracie zemszczę :diabloti:
To moja pierwsza chrześniaczka, więc też mam frajdę ;) Najgorsze, że muszę iść do spowiedzi! :scared:

Posted

[quote name='Izabela124.']Myślę, że byś się pochwaliła ciążą :eviltong: (?)[/QUOTE]

Czy ja wiem...... :diabloti:

[B]Wesołych Świąt wszystkich życzę!!![/B] O 14 kończę pracę i jadę w końcu do domu :) trzy dni błogiego lenistwa :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Czy ja wiem...... :diabloti:

[B]Wesołych Świąt wszystkich życzę!!![/B] O 14 kończę pracę i jadę w końcu do domu :) trzy dni błogiego lenistwa :loveu:[/QUOTE]
Ej no :(
Wow a ja od piątku mam błogie lenistwo :D (koniec praktyk)

Posted

[quote name='agaciaaa'] Najgorsze, że muszę iść do spowiedzi! :scared:[/QUOTE]

znam ten ból :diabloti: poszłam do spowiedzi 2 dni przed chrztem tak to odkładałam :diabloti: ale jak ja dałam rade to i ty dasz! :lol::evil_lol:

[quote name='agaciaaa']

[B]Wesołych Świąt wszystkich życzę!!![/B] O 14 kończę pracę i jadę w końcu do domu :) trzy dni błogiego lenistwa :loveu:[/QUOTE]

jakie tam lenistwo, święta to cięzka praca :eviltong:
[quote name='Izabela124.']Ej no :(
Wow a ja od piątku mam błogie lenistwo :D (koniec praktyk)[/QUOTE]

ty całe życie masz błogie lenistwo :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ej no :(
Wow a ja od piątku mam błogie lenistwo :D (koniec praktyk)[/QUOTE]

No co :diabloti:

Nie za dobrze Ci?? :cool3:

[quote name='Iza.']znam ten ból :diabloti: poszłam do spowiedzi 2 dni przed chrztem tak to odkładałam :diabloti: ale jak ja dałam rade to i ty dasz! :lol::evil_lol:

jakie tam lenistwo, święta to cięzka praca :eviltong:

ty całe życie masz błogie lenistwo :diabloti:[/QUOTE]

Pewnie też tak pójdę.. a i tak w dwa dni zdążę nagrzeszyć :diabloti:

Święta to lenistwo, ale przed świętami fakt- ciężka praca. Więc się poprawiam, dwa dni i jeden wieczór błogiego lenistwa :eviltong:

Dokładnie! Do roboty idź w końcu! :diabloti:

Ja chcę jeszcze trochę świąt! :(

Posted

a ja już dziś "nadaję" do Was z pracy.Ale pusto,głucho,prawie nic się nie dzieje.Jak zawsze nie mam w co ręce włożyć,tak dziś błogo i spokojnie.Oby wytrwać te 8 h :)
Za to miasto Kraków jak po ataku zombie,ależ pustki na ulicach :)

...I dobrze.Nie lubię tego miasta i tak.

Posted

[quote name='Obama']a ja już dziś "nadaję" do Was z pracy.Ale pusto,głucho,prawie nic się nie dzieje.Jak zawsze nie mam w co ręce włożyć,tak dziś błogo i spokojnie.Oby wytrwać te 8 h :)
Za to miasto Kraków jak po ataku zombie,ależ pustki na ulicach :)

...I dobrze.Nie lubię tego miasta i tak.[/QUOTE]

Ja też z pracy. I u mnie też pustki straszne, na parkingu pod blokiem wczoraj wieczorem pełno wolnych miejsc było a zwykle po 20 już nie ma gdzie stawać ;)
Czemu nie lubisz Krakowa?

Posted

ja lubię takie pustki :))
Czemu nie lubię?Hmmm,chyba nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.
W okresie studiów często tu przyjeżdzałam do znajomych,na koncerty,do ówczesnego TZ.
Ale nigdy nie chciałam tu mieszkać,nie podoba mi sie to miasto i generalnie kult pieniadza i lansu :)
Zamieszkałam tu ze wzgledu na prace,potem wszystko co zle w zyciu to spotkalo mnie na przestrzeni 2 lat w Krk.
a teraz? ciezko z ludzmi,starzy znajomi pozakladali rodziny,rozleniwili sie wiec wiekszosc osob z ktorymi teraz gdzies imprezuje to z pracy...a i ci,coraz rzadziej maja czas i cohote na wyjscia.poznac nowych ludzi nie tak latwo..bo sama na imprezy chodzic nie bede...i czasem,tyle ludzi a czlowiek samotny jak paluszek...

Posted

[quote name='agaciaaa']
Pewnie też tak pójdę.. a i tak w dwa dni zdążę nagrzeszyć :diabloti:

Święta to lenistwo, ale przed świętami fakt- ciężka praca. Więc się poprawiam, dwa dni i jeden wieczór błogiego lenistwa :eviltong:

Dokładnie! Do roboty idź w końcu! :diabloti:

Ja chcę jeszcze trochę świąt! :([/QUOTE]

cała ta spowiedź to jakaż żenada jest :eviltong:

co to było dwa dni lenistwa, zdecydowanie za szybko minęło :-(

Otóż to! Lepiej bym tego nie ujęła!:diabloti: Zaraz nam tu pewnie Izabela napisze, że pracy nie ma, ale spójrz na mnie i na agacie, jesteśmy najlepszym przykładem, że jak się chce to sie prace znajdzie :diabloti:

Ja teeeeeeeeż!! a już dziś do pracy muszę :shake:

Posted

[quote name='Obama']ja lubię takie pustki :))
Czemu nie lubię?Hmmm,chyba nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.
W okresie studiów często tu przyjeżdzałam do znajomych,na koncerty,do ówczesnego TZ.
Ale nigdy nie chciałam tu mieszkać,nie podoba mi sie to miasto i generalnie kult pieniadza i lansu :)
Zamieszkałam tu ze wzgledu na prace,potem wszystko co zle w zyciu to spotkalo mnie na przestrzeni 2 lat w Krk.
a teraz? ciezko z ludzmi,starzy znajomi pozakladali rodziny,rozleniwili sie wiec wiekszosc osob z ktorymi teraz gdzies imprezuje to z pracy...a i ci,coraz rzadziej maja czas i cohote na wyjscia.poznac nowych ludzi nie tak latwo..bo sama na imprezy chodzic nie bede...i czasem,tyle ludzi a czlowiek samotny jak paluszek...[/QUOTE]

Ja też lubię, przynajmniej jest spokojniej niż zwykle :)
To prawda, czasem w tłumie jest się najbardziej samotnym, bo niby tylu ludzi wokół, a jak przyjdzie co do czego, to nie ma nikogo..

[quote name='Iza.']cała ta spowiedź to jakaż żenada jest :eviltong:

co to było dwa dni lenistwa, zdecydowanie za szybko minęło :-(

Otóż to! Lepiej bym tego nie ujęła!:diabloti: Zaraz nam tu pewnie Izabela napisze, że pracy nie ma, ale spójrz na mnie i na agacie, jesteśmy najlepszym przykładem, że jak się chce to sie prace znajdzie :diabloti:

Ja teeeeeeeeż!! a już dziś do pracy muszę :shake:[/QUOTE]

Dokładnie. Rodzice nawet do komunii nie pójdą, bo nie dostaną rozgrzeszenia za życie w grzechu... ja to się nawet nie przyznam :diabloti:

No za szybko, ale staram się widzieć szklankę do połowy pełną :lol: to wbrew mojej naturze, ale Mariusz mi tak karze :evil_lol:

Dobra, z pracą ciężko to fakt, ja też zapewne na 99% zostanę niedługo bezrobotna... ale znając Izę to ona za specjalnie tej pracy nie szuka.... :diabloti:

Ja już w niej jestem :roll: więc łączę się w bólu :lol:

Posted

Kurcze a ja bym chciała jeszcze 6 lat wytrwać w pracy ( różnie bywa teraz ze zwolnieniami ) i odejść na swiadczenie kompensacyjne i tym samym zrobić miejsce pracy młodszym koleżankom:razz:

a teraz jestem w domku , mam urlop do 2 stycznia ...pod przymusem musiałam wybrać , bo mi zostało 10 dni i 4 mi wcisnęli na chamca

Posted

[quote name='Alicja']Kurcze a ja bym chciała jeszcze 6 lat wytrwać w pracy ( różnie bywa teraz ze zwolnieniami ) i odejść na swiadczenie kompensacyjne i tym samym zrobić miejsce pracy młodszym koleżankom:razz:

a teraz jestem w domku , mam urlop do 2 stycznia ...pod przymusem musiałam wybrać , bo mi zostało 10 dni i 4 mi wcisnęli na chamca[/QUOTE]

I bardzo dobrze, Ty sobie skorzystasz ze świadczeń skoro możesz, a ktoś inny skorzysta z wakatu :)

Takie wciskanie to też jest lipa, wciskają bo nie chcą potem za niewykorzystany urlop płacić..

[quote name='dOgLoV']hello ;)[/QUOTE]

Cześć :multi:

[quote name='Obama']Agaciiiiiiiiiiiiiia to co sie dzieje,ze bezrobocie prawodpodobne?
Slyszlaam,ze ten rok bedzie paskudny pod tym katem i wiele zwolnien sie szykuje.[/QUOTE]

Lokal jest do 15 stycznia, a że interes słabo się kręci, to nie ma sensu przedłużać najmu.
Nie przerażaj mnie, ja chcę w końcu znaleźć coś na dłużej....:roll: kompletnie nie mam szczęścia do pracy :shake:

Posted

a u mnie tak,jak sie uklada w pracy to w zyciu uczuciowo- towarzyskim kicha :)
ja mam stabilna prace,fajna,ale na wszelki wypadek zaczelam studia podyplomowe aby miec zawsze cos nowego :)