Shetanka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [url]http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TMBpMsNlqAI/AAAAAAAANYI/C0ts-IEvGKk/DSCF3251.JPG[/url] gonitwy po polach są najlepsze ;D i czekam na nowe fotki! Quote
Iza. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Sto lat starucho! :loveu: Spełnienia marzeń! Odezwij się czasem, jak nie tu, to może choć na jakiś spacerek byś wpadła :lol: Quote
agaciaaa Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [SIZE=4][COLOR=blue][B]Wesołych Świąt wszystkim życzę :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='agaciaaa'][SIZE=4][COLOR=blue][B]Wesołych Świąt wszystkim życzę :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Któż to się odezwał :multi: Quote
*zaba* Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Najpiekniejszych Swiat dla Was kochani. A moze jakies zdjatka? Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='agaciaaa'][SIZE=4][COLOR=blue][B]Wesołych Świąt wszystkim życzę :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Jak długo z nami zostaniesz...? Pzdr. Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='agaciaaa'][SIZE=4][COLOR=blue][B]Wesołych Świąt wszystkim życzę :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] wow ...Agatka Spokojnych i zdrowych Quote
Luzia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wszystkiego dobrego w nowym roku ;) A Agacia znowu wyparowała :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zanim zdąrzyłam się tutaj doczłapać, to tej pewnie już nie ma :lol: Quote
agaciaaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Witajcie kochani :loveu: Fajnie, że jeszcze o nas pamiętacie i ktoś tu czasem napisze słówko, mimo że ja się nie odzywam ;) Ania! i runo - witam Was szczególnie, bo chyba pierwszy raz u nas? :) co do lwicy, to jak Sara była mała, to dość często słyszałam, że wygląda jak lwiątko :p Wpadłam tu, żeby Wam kogoś przedstawić... Oto Stefan :grins: a właściwie to raczej Stefani :lol: [IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/000_0557.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='gops']chomik syryjski ? sliczny gryzon :)[/QUOTE] Taaak, na stare lata mi się chomika zachciało :evil_lol: choć tak właściwie to Stefan u mnie nie mieszka ;) Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oooooo Agacia :loveu: :loveu: Chomik śmieszny :razz: Quote
gops Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mialam 7 chomikow dzungarskich i jednego syryjskiego i ten maly dziad byl tak agresywny ze juz nigdy wiecej nie kupilam chomika :lol: bardzo ladny jest Stefan ;) Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oooooo Agacia :loveu: :loveu: Chomik śmieszny :razz: Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :loveu: Słodziak mały :lol: zachwycam się nim jak durna, aż mama się ze mnie śmieje :evil_lol: [/QUOTE] Czas na dziecko, a nie Ty sobie chomika kupujesz :P Quote
agaciaaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Iza.']Oooooo Agacia :loveu: :loveu: Chomik śmieszny :razz:[/QUOTE] Cześć Iza :loveu: Słodziak mały :lol: zachwycam się nim jak durna, aż mama się ze mnie śmieje :evil_lol: [quote name='gops']mialam 7 chomikow dzungarskich i jednego syryjskiego i ten maly dziad byl tak agresywny ze juz nigdy wiecej nie kupilam chomika :lol: bardzo ladny jest Stefan ;)[/QUOTE] Też miałam trochę chomików w swoim życiu, myślałam że już z tego wyrosłam, a tu proszę :evil_lol: mój żaden nie był agresywny i Stefcio też nie jest :p Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :loveu: Słodziak mały :lol: zachwycam się nim jak durna, aż mama się ze mnie śmieje :evil_lol: [/QUOTE] Czas na dziecko, a nie Ty sobie chomika kupujesz :P Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Moje posty wysyłają się podwójnie.... no zajebiscie :/ Quote
agaciaaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Iza.']Czas na dziecko, a nie Ty sobie chomika kupujesz :P[/QUOTE] Pogięło Cię? :evil_lol: na razie zdecydowanie wystarczy wspólny chomik :lol: [quote name='Iza.']Moje posty wysyłają się podwójnie.... no zajebiscie :/[/QUOTE] No właśnie zauważyłam, że dogo znowu świruje :roll: Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agaciaaa']Pogięło Cię? :evil_lol: na razie zdecydowanie wystarczy wspólny chomik :lol: No właśnie zauważyłam, że dogo znowu świruje :roll:[/QUOTE] No w sumie od czegoś trzeba zacząć :diabloti: Świruje i to ostro :/ Quote
Recommended Posts