agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']ja widze co nieco... i to cos wyglada jak fila...takie fafle obwisle:evil_lol:[/quote] No może i troche podobne, ale to tylko dlatego że fotka rozmazana :evil_lol: Sara ma skromne fafle :razz: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']No może i troche podobne, ale to tylko dlatego że fotka rozmazana :evil_lol: Sara ma skromne fafle :razz:[/quote] powinnas sie z tego cieszyc... im mniejsze tym mniej sie gluci:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']powinnas sie z tego cieszyc... im mniejsze tym mniej sie gluci:evil_lol:[/quote] Wiem wiem, ale duże sie fajnie mizia :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Wiem wiem, ale duże sie fajnie mizia :loveu:[/quote] To zapraszam do pomiziania obgluconej furci... naprawde bardzo fajnie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']To zapraszam do pomiziania obgluconej furci... naprawde bardzo fajnie:diabloti:[/quote] Bardzo chętnie, gdzie i kiedy? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Bardzo chętnie, gdzie i kiedy? :evil_lol:[/quote] napewno gdzies w poblizu lazienki:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']napewno gdzies w poblizu lazienki:evil_lol:[/quote] Dobra, nie żartuj sobie :evil_lol: ja chce pomiziać fafle Furii!!!!! :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobra, nie żartuj sobie :evil_lol: ja chce pomiziać fafle Furii!!!!! :loveu:[/quote] a gdzie mieszkasz?? ja w sumie dosc czesto paletam sie po polsce:loveu: dobrze wiedziec gdzie kto mieszka bo na kawke w czasie podrozy moge sie wpraszac:evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']a gdzie mieszkasz?? ja w sumie dosc czesto paletam sie po polsce:loveu: dobrze wiedziec gdzie kto mieszka bo na kawke w czasie podrozy moge sie wpraszac:evil_lol::diabloti:[/quote] Do mnie sie raczej nie przypałętasz, bo ja z zadupia jestem :evil_lol: Sokółka- jakieś 40 km od Białegostoku w strone ruskich :diabloti: jakby co, to zapraszam :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Do mnie sie raczej nie przypałętasz, bo ja z zadupia jestem :evil_lol: Sokółka- jakieś 40 km od Białegostoku w strone ruskich :diabloti: jakby co, to zapraszam :loveu:[/quote] ja wlasnie po zadupiach sie paletam bo tam najfajniej z piesami:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']ja wlasnie po zadupiach sie paletam bo tam najfajniej z piesami:loveu:[/quote] to zapraszam do zielonych płuc polski :razz: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']to zapraszam do zielonych płuc polski :razz:[/quote] a mi sie mazy mieszkac gdzies daleko od cywilizacji:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']a mi sie mazy mieszkac gdzies daleko od cywilizacji:loveu::loveu:[/quote] na pustyni? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']na pustyni? :evil_lol:[/quote] eee od razu na pustyni:shake: w lesie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']eee od razu na pustyni:shake: w lesie:loveu:[/quote] No w lesie to i ja bym chciała :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']No w lesie to i ja bym chciała :loveu:[/quote] to zrzucimy sie na jakas lesniczowke i bedzie ok:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']to zrzucimy sie na jakas lesniczowke i bedzie ok:loveu:[/quote] Cały las sobie kupimy i sie podzielimy :loveu: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Cały las sobie kupimy i sie podzielimy :loveu:[/quote] ja biore ta czesc z jeziorkiem:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']ja biore ta czesc z jeziorkiem:diabloti:[/quote] Nie za dużo byś chciała? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Nie za dużo byś chciała? :evil_lol:[/quote] No co?? pierwsza bylam:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']No co?? pierwsza bylam:evil_lol:[/quote] To ja nie ide na taki układ :eviltong: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']To ja nie ide na taki układ :eviltong: :evil_lol:[/quote] oj no dobra... kupimy las z dwoma jeziorkami:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']oj no dobra... kupimy las z dwoma jeziorkami:cool3:[/quote] No chyba że :razz: ja biore te większe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']No chyba że :razz: ja biore te większe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] nie no ja musze miec wieksze... mam dwa duze psy a ty jednego malego:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='furciaczek']nie no ja musze miec wieksze... mam dwa duze psy a ty jednego malego:eviltong:[/quote] Jak bede mieszkać w lesie to sobie sprawie jeszcze kilka, i dużych i małych :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts