Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]świetne miny !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[quote name='Tina.Sara']boskie :roflt:[/quote]

dziekujemy :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']:mad: :mad: :mad:[/quote]

nie dyskutuj! :evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki'][URL]http://images21.fotosik.pl/396/1275375f89367f64.jpg[/URL]

fajnie wyszła mycha:evil_lol:[/quote]

Mycha, mysza.. a Sarunia? :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']Dobrze prosze pani :oops:[/quote]

hihihihi :eviltong: [SIZE=1]ale 'pani' to już lekka przesada.. :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Wyjątek']Helloł helloł helloł przyszłyśmy z rewizytą :D Witanko wieczorne i lece nadrabiac zaległości:cool3:[/quote]

Witamy, witamy ;) a fotki chociaż zdążyłaś obejrzeć? :razz:

Posted

[quote name='Wyjątek']A fotki to akurat podstawa więc oczywiście, ze obejrzane:diabloti:[/quote]

No ja myśle! ;)

[quote name=':: FiGa ::']Proszę... PANA?! :-o[/quote]

PANA :roflt:nie przesadzaj........ :mad: najpierw mnie postarzasz jakąś 'panią' a teraz jeszcze zmieniasz mi płeć??? :angryy:

Posted

[quote name='Szarik']:D :D :D
Wiedziałam, że nie zostawisz tego w spokoju :D[/quote]

No jak mogłabym zostawić :eviltong:

[quote name='Wyjątek']Bo ona śpiąca i głodna moich lodów to i rozdrażniona :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]

No dokładnie ;) jeszcze troche mi tu pogadaj o tych lodach.. :mad:
Pies mi zajął łóżko, nie mam gdzie spać :placz:

Posted

[quote name='Wyjątek']Na szczęście moja woli podłoge od łóżka. Nawet kojca ani kocyka nie chce:roll:[/quote]

Ja sama ją zaprosiłam do łóżka ;) rozwaliła sie na całe i sobie śpi :loveu: ale ja lubie z nią spać, zwale troche na bok i jakoś sie zmieścimy obie, łóżko mam 2-osobowe ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']PANA :roflt:nie przesadzaj........ :mad: najpierw mnie postarzasz jakąś 'panią' a teraz jeszcze zmieniasz mi płeć??? :angryy:[/quote]No przepraszam, nie pasowało 'pani' to jedno skojarzenie mi sie nasunęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']no ja tyz mam 2 osobowe ale mam jeszcze TZa :p Ciekawe jak bym mu miała powiedziec, ze wole spać z psem niz z nim :cool3::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja śpie samotnie, więc lepszy pies niż nic :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']No przepraszam, nie pasowało 'pani' to jedno skojarzenie mi sie nasunęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja Ci sie zaraz nasune :eviltong: :evil_lol: nie podskakuj już :evil_lol: