Matusz Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [COLOR=Navy][B]świetne miny !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Nieeee... wiadomo, że ja :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] :mad: :mad: :mad: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]świetne miny !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [quote name='Tina.Sara']boskie :roflt:[/quote] dziekujemy :loveu: [quote name=':: FiGa ::']:mad: :mad: :mad:[/quote] nie dyskutuj! :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [url]http://images21.fotosik.pl/396/1275375f89367f64.jpg[/url] fajnie wyszła mycha:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Helga_psiaki'][URL]http://images21.fotosik.pl/396/1275375f89367f64.jpg[/URL] fajnie wyszła mycha:evil_lol:[/quote] Mycha, mysza.. a Sarunia? :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Dobrze prosze pani :oops:[/quote] hihihihi :eviltong: [SIZE=1]ale 'pani' to już lekka przesada.. :eviltong:[/SIZE] Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Helloł helloł helloł przyszłyśmy z rewizytą :D Witanko wieczorne i lece nadrabiac zaległości:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']Helloł helloł helloł przyszłyśmy z rewizytą :D Witanko wieczorne i lece nadrabiac zaległości:cool3:[/quote] Witamy, witamy ;) a fotki chociaż zdążyłaś obejrzeć? :razz: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy Agatko, pozdrów suńkę! (Ja fotki obejrzałam, bez takich mi tu ;) ) Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Szarik']Witamy Agatko, pozdrów suńkę! (Ja fotki obejrzałam, bez takich mi tu ;) )[/quote] Sarunia dziękuje za pozdrowienia ;) (no ja myśle.. :eviltong:) Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Witamy, witamy ;) a fotki chociaż zdążyłaś obejrzeć? :razz:[/quote] A fotki to akurat podstawa więc oczywiście, ze obejrzane:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']M hihihihi :eviltong: [SIZE=1]ale 'pani' to już lekka przesada.. :eviltong:[/SIZE][/quote]Proszę... PANA?! :-o Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']A fotki to akurat podstawa więc oczywiście, ze obejrzane:diabloti:[/quote] No ja myśle! ;) [quote name=':: FiGa ::']Proszę... PANA?! :-o[/quote] PANA :roflt:nie przesadzaj........ :mad: najpierw mnie postarzasz jakąś 'panią' a teraz jeszcze zmieniasz mi płeć??? :angryy: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A może sir, albo babciu? :D Nie no Agatko, nie gniewaj się :) Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Szarik']A może sir, albo babciu? :D Nie no Agatko, nie gniewaj się :)[/quote] Taaaak, BABCIU będzie idealnie... :mad: :mad: :mad: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :D :D :D Wiedziałam, że nie zostawisz tego w spokoju :D Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Szarik']:D :D :D Wiedziałam, że nie zostawisz tego w spokoju :D[/quote] Bo ona śpiąca i głodna moich lodów to i rozdrażniona :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Szarik']:D :D :D Wiedziałam, że nie zostawisz tego w spokoju :D[/quote] No jak mogłabym zostawić :eviltong: [quote name='Wyjątek']Bo ona śpiąca i głodna moich lodów to i rozdrażniona :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] No dokładnie ;) jeszcze troche mi tu pogadaj o tych lodach.. :mad: Pies mi zajął łóżko, nie mam gdzie spać :placz: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Na szczęście moja woli podłoge od łóżka. Nawet kojca ani kocyka nie chce:roll: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']Na szczęście moja woli podłoge od łóżka. Nawet kojca ani kocyka nie chce:roll:[/quote] Ja sama ją zaprosiłam do łóżka ;) rozwaliła sie na całe i sobie śpi :loveu: ale ja lubie z nią spać, zwale troche na bok i jakoś sie zmieścimy obie, łóżko mam 2-osobowe ;) Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no ja tyz mam 2 osobowe ale mam jeszcze TZa :p Ciekawe jak bym mu miała powiedziec, ze wole spać z psem niz z nim :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']PANA :roflt:nie przesadzaj........ :mad: najpierw mnie postarzasz jakąś 'panią' a teraz jeszcze zmieniasz mi płeć??? :angryy:[/quote]No przepraszam, nie pasowało 'pani' to jedno skojarzenie mi sie nasunęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']no ja tyz mam 2 osobowe ale mam jeszcze TZa :p Ciekawe jak bym mu miała powiedziec, ze wole spać z psem niz z nim :cool3::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja śpie samotnie, więc lepszy pies niż nic :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']No przepraszam, nie pasowało 'pani' to jedno skojarzenie mi sie nasunęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja Ci sie zaraz nasune :eviltong: :evil_lol: nie podskakuj już :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Agacia nie rób mi takich niedwuznacznych propozycji! :oops: Zwariowałaś? :evil_lol: Quote
Recommended Posts