sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek'] Oj tam ciemnosci sie boji... on poprostu martwi sie zeby ktos Cie nie napadl i zeby on nie musial zamachowcow bronic przed Toba:diabloti:[/quote] no nie wiem...mi sie wydaje, ze moj Tim to bardzo strachliwy pies...nie czuje sie znim bezpieczna na tej wsi...chyba sobie stroza sprawie...takie z prawdziwego zdarzenia na podworze... Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']A nie boisz sie ze Twoj pies Cie zagryzie:diabloti::evil_lol:[/quote] raczej nie :diabloti: ide spać :cool3: tylko nie mów że mnie nie lubisz- już to wiem :eviltong: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mylisz sie:diabloti: Dzisiaj Cie nienawidze:eviltong: branoc:loveu: Quote
Bzikowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ło raaaany, blondyny... Dotarłam i jestem! :multi: Udało się! :lol: Czekam na nowe zdjęcia bo u Was to codziennie świeżutenkie, nie lenisz się tak jak jaaaa :lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Wszyscy dziś o nas zapomnieli :placz: tylko jedna Bzikowa nas odwiedziła :loveu: za kare nie będzie fotek!!! :eviltong: [quote name='an_bzik']Ło raaaany, blondyny... Dotarłam i jestem! :multi: Udało się! :lol: Czekam na nowe zdjęcia bo u Was to codziennie świeżutenkie, nie lenisz się tak jak jaaaa :lol:[/quote] Witamy witamy :multi: fotki będą... kiedyś :eviltong: narazie chętnych na fotki brakuje :diabloti: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wpadłam wieczornie ......kompa w weekend dziele z Qbą :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]helo:):):)[/COLOR][/quote] cześć :) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wpadłam wieczornie ......kompa w weekend dziele z Qbą :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Witamy :multi: no i bardzo dobrze- trzeba sie dzielić :cool3: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jestem juz, wstreciuchu czytajcy zboczone ksiazki:eviltong::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Jestem juz, wstreciuchu czytajcy zboczone ksiazki:eviltong::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] jak Ty o mnie milutko mówisz :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']jak Ty o mnie milutko mówisz :loveu::loveu::loveu:[/quote] Mowie cala prawde i tylko prawde:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 to już przeszłość, skończyłam tą książke :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']to już przeszłość, skończyłam tą książke :evil_lol:[/quote] Zaczniesz nastepna:cool3: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Zaczniesz nastepna:cool3:[/quote] już zaczęłam :eviltong: ja czytam książki bez przerwy. ZAWSZE przed pójściem spać musze poczytać w łóżku chociaż kilka minut :razz: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nie mow mi nic o ksiazkach...wsiekla jestem, dwa tygodnie juz czekam na ta co zamowilam:angryy: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 no to dzwoń, pisz czy co tam jeszcze?! co oni w kulki lecą?? :mad: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']no to dzwoń, pisz czy co tam jeszcze?! co oni w kulki lecą?? :mad:[/quote] dzwonilam...podobno wyslali i powinna juz byc... jesli w poniedzielek nie przyjdzie to poprosze o zwrot kasy i kupie gdzie indziej Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']dzwonilam...podobno wyslali i powinna juz byc... jesli w poniedzielek nie przyjdzie to poprosze o zwrot kasy i kupie gdzie indziej[/quote] no i masz racje. chyba że to wina poczty :shake: Ja kupiłam na bazarku "Dlaczego psy piją wode z toalety" :) koleżanka sugerując sie tytułem wielce zdziwiona spytała po co mi ta książka :evil_lol: musiałam jej tłumaczyć że zawiera nie tylko odpowiedź na to jedno pytanie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 hehe musialaby byc bardzo ciekawa ta ksiazka gdyby byla tylko o tym:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']hehe musialaby byc bardzo ciekawa ta ksiazka gdyby byla tylko o tym:evil_lol:[/quote] taak, fascynująca :evil_lol: 200 stron o przewadze wody z kibla nad kranówą wg. psów :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']taak, fascynująca :evil_lol: 200 stron o przewadze wody z kibla nad kranówą wg. psów :evil_lol:[/quote] Nie wiem czy dlabym rade to przeczytac:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Nie wiem czy dlabym rade to przeczytac:evil_lol:[/quote] Ciężko by było :evil_lol: a swoją drogą to jestem ciekawa tej książki, mam nadzieje że będzie fajna :p Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']Ciężko by było :evil_lol: a swoją drogą to jestem ciekawa tej książki, mam nadzieje że będzie fajna :p[/quote] Podobno calkiem fajna jest:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Podobno calkiem fajna jest:loveu:[/quote] Mam nadzieje :loveu: ja to tak kocham książki, że nawet jak beznadziejną kupie to sie ciesze, bo na półce fajnie wygląda :loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']Mam nadzieje :loveu: ja to tak kocham książki, że nawet jak beznadziejną kupie to sie ciesze, bo na półce fajnie wygląda :loveu:[/quote] Oj ja mam to samo:loveu: Najbardziej lubie czytac S.Kinga:loveu: o psich ksiazkach nawet nie wspomne:loveu: Quote
Recommended Posts