furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hej:loveu: Dzisiaj gdzie nie spojze tam sterylkowe tematy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']jak to kosmitka z ufo...superowo pewnie:diabloti:[/quote] Bardzo superowo :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hm... pewnie kosmicznie :lol:[/quote] troche kosmicznie :diabloti: [quote name='furciaczek']hej:loveu: Dzisiaj gdzie nie spojze tam sterylkowe tematy:evil_lol:[/quote] hej :loveu: sterylka fajna rzecz :cool3::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Furr tlumacz sie tu nam, jakim cudem twoj prezes nie ciety...ani Furiat?? Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ja tez jestem w 100% za sterylka. A to ze moje psy sa nie ciete to wina TZta... ale ja sobie poczekam do przyszlych wakacji:diabloti: w tym roku sama sie meczylam z cieczka furci i napalonym preziem... za rok ja go z nimi zostawie i zaloze sie ze od razu zmieni zdanie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Ja tez jestem w 100% za sterylka. A to ze moje psy sa nie ciete to wina TZta... ale ja sobie poczekam do przyszlych wakacji:diabloti: w tym roku sama sie meczylam z cieczka furci i napalonym preziem... za rok ja go z nimi zostawie i zaloze sie ze od razu zmieni zdanie:evil_lol:[/quote] świetny pomysł :diabloti: niech sie troche pomęczy to może zrozumie :evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']witamy wczesnym rankiem :evil_lol:[/quote] witamy ;) późną nocą :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Juz slysze te jego narzekania:lol:[/quote] hahah oby tylko ich dopilnowal:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Juz slysze te jego narzekania:lol:[/quote] sam będzie prosił, żeby któreś ciachnąć :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']hahah oby tylko ich dopilnowal:eviltong:[/quote] Ja mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac wczesniej... postrasze go ze wrazie cos zatrzymamy wszystkie szczeniaki:diabloti: [quote name='agaciaaa']sam będzie prosił, żeby któreś ciachnąć :diabloti:[/quote] Bedzie blagal na kolanach:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']postrasze go ze wrazie cos zatrzymamy wszystkie szczeniaki:diabloti: Bedzie blagal na kolanach[/quote] Dobry argument :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobry argument :diabloti:[/quote] Podziala napewno, on wie ze jestem do tego zdolna:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Ciekawe jak by wyglądały Furcio-Prezie :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Ciekawe jak by wyglądały Furcio-Prezie :diabloti:[/quote] Nie wiem jak by wygladaly... ale jedno jest pewne... charakter diabla by mialy:diabloti: chyba lepiej sobie tego nie wyobrazac:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Nie wiem jak by wygladaly... ale jedno jest pewne... charakter diabla by mialy:diabloti: chyba lepiej sobie tego nie wyobrazac:evil_lol::evil_lol:[/quote] To Ty lepiej uważaj na TZta... bo jak nie dopilnuje....... :diabloti: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']To Ty lepiej uważaj na TZta... bo jak nie dopilnuje....... :diabloti: :evil_lol:[/quote] nie chce nawet o tym myslec:shake: Mysle ze jednak zrobimy ta sterylke... albo prezia ciachniemy... a moze i jedno i drugie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']nie chce nawet o tym myslec:shake: Mysle ze jednak zrobimy ta sterylke... albo prezia ciachniemy... a moze i jedno i drugie:diabloti:[/quote] Ciachnijcie hurtowo i będzie z głowy :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Ciachnijcie hurtowo i będzie z głowy :diabloti:[/quote] nio TZ to powiedz:lol: Tak przegladalam dzisiaj foty u Ciebie i galy mi wyszly na wierzch:crazyeye: rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek'] Tak przegladalam dzisiaj foty u Ciebie i galy mi wyszly na wierzch:crazyeye: rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu:[/quote] no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']nio TZ to powiedz:lol: Tak przegladalam dzisiaj foty u Ciebie i galy mi wyszly na wierzch:crazyeye: rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu:[/quote] no coś Ty :diabloti: moje maleństwo? :evil_lol: mój kieszonkowy pieseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol:[/quote] przynajmniej nie bede sie bała w nocy z domu wychodzić :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol:[/quote] hehe ciekawe czy karmi ja juz surowym miesem zeby byla agresywniejsza:evil_lol: [quote name='agaciaaa']no coś Ty :diabloti: moje maleństwo? :evil_lol: mój kieszonkowy pieseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przynajmniej nie bede sie bała w nocy z domu wychodzić :diabloti:[/quote] Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']hehe ciekawe czy karmi ja juz surowym miesem zeby byla agresywniejsza:evil_lol: Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu:[/quote] oczywiście że karmie!!!! :diabloti: a nie boisz sie, że zadepczesz niechcący? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek'] Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu:[/quote] ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti:[/quote] ciekawe kto kogo by bronił jakby ktoś was napadł w tych ciemnościach :evil_lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']oczywiście że karmie!!!! :diabloti: a nie boisz sie, że zadepczesz niechcący? :evil_lol:[/quote] A nie boisz sie ze Twoj pies Cie zagryzie:diabloti::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti:[/quote] Oj tam ciemnosci sie boji... on poprostu martwi sie zeby ktos Cie nie napadl i zeby on nie musial zamachowcow bronic przed Toba:diabloti: Quote
Recommended Posts