Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']jak to kosmitka z ufo...superowo pewnie:diabloti:[/quote]

Bardzo superowo :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hm... pewnie kosmicznie :lol:[/quote]

troche kosmicznie :diabloti:

[quote name='furciaczek']hej:loveu:

Dzisiaj gdzie nie spojze tam sterylkowe tematy:evil_lol:[/quote]

hej :loveu: sterylka fajna rzecz :cool3::evil_lol:

Posted

Ja tez jestem w 100% za sterylka.

A to ze moje psy sa nie ciete to wina TZta... ale ja sobie poczekam do przyszlych wakacji:diabloti: w tym roku sama sie meczylam z cieczka furci i napalonym preziem... za rok ja go z nimi zostawie i zaloze sie ze od razu zmieni zdanie:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja tez jestem w 100% za sterylka.

A to ze moje psy sa nie ciete to wina TZta... ale ja sobie poczekam do przyszlych wakacji:diabloti: w tym roku sama sie meczylam z cieczka furci i napalonym preziem... za rok ja go z nimi zostawie i zaloze sie ze od razu zmieni zdanie:evil_lol:[/quote]

świetny pomysł :diabloti: niech sie troche pomęczy to może zrozumie :evil_lol:

[quote name='Helga_psiaki']witamy wczesnym rankiem :evil_lol:[/quote]

witamy ;) późną nocą :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hahah oby tylko ich dopilnowal:eviltong:[/quote]

Ja mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac wczesniej... postrasze go ze wrazie cos zatrzymamy wszystkie szczeniaki:diabloti:

[quote name='agaciaaa']sam będzie prosił, żeby któreś ciachnąć :diabloti:[/quote]

Bedzie blagal na kolanach:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ciekawe jak by wyglądały Furcio-Prezie :diabloti:[/quote]

Nie wiem jak by wygladaly... ale jedno jest pewne... charakter diabla by mialy:diabloti: chyba lepiej sobie tego nie wyobrazac:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Nie wiem jak by wygladaly... ale jedno jest pewne... charakter diabla by mialy:diabloti: chyba lepiej sobie tego nie wyobrazac:evil_lol::evil_lol:[/quote]

To Ty lepiej uważaj na TZta... bo jak nie dopilnuje....... :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']To Ty lepiej uważaj na TZta... bo jak nie dopilnuje....... :diabloti: :evil_lol:[/quote]

nie chce nawet o tym myslec:shake:
Mysle ze jednak zrobimy ta sterylke... albo prezia ciachniemy... a moze i jedno i drugie:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']nie chce nawet o tym myslec:shake:
Mysle ze jednak zrobimy ta sterylke... albo prezia ciachniemy... a moze i jedno i drugie:diabloti:[/quote]

Ciachnijcie hurtowo i będzie z głowy :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ciachnijcie hurtowo i będzie z głowy :diabloti:[/quote]

nio TZ to powiedz:lol:

Tak przegladalam dzisiaj foty u Ciebie i galy mi wyszly na wierzch:crazyeye:
rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']

rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu:[/quote]
no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']nio TZ to powiedz:lol:

rosnie Ci suczysko jak nie wiem:loveu:[/quote]

no coś Ty :diabloti: moje maleństwo? :evil_lol: mój kieszonkowy pieseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol:[/quote]

przynajmniej nie bede sie bała w nocy z domu wychodzić :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no wlasnie Furr...pisalam juz dzis agacii ze teraz juz widac zarysy ASTa...niedlugo nabierze masy i bedzie miec morderce:evil_lol:[/quote]

hehe ciekawe czy karmi ja juz surowym miesem zeby byla agresywniejsza:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']no coś Ty :diabloti: moje maleństwo? :evil_lol: mój kieszonkowy pieseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przynajmniej nie bede sie bała w nocy z domu wychodzić :diabloti:[/quote]

Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe ciekawe czy karmi ja juz surowym miesem zeby byla agresywniejsza:evil_lol:

Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu:[/quote]

oczywiście że karmie!!!! :diabloti:

a nie boisz sie, że zadepczesz niechcący? :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']
Tak ja tez mam psy minaiturki:evil_lol: i nie boje sie z nimi wychodzic w nocy:loveu:[/quote]
ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti:[/quote]

ciekawe kto kogo by bronił jakby ktoś was napadł w tych ciemnościach :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']oczywiście że karmie!!!! :diabloti:

a nie boisz sie, że zadepczesz niechcący? :evil_lol:[/quote]

A nie boisz sie ze Twoj pies Cie zagryzie:diabloti::evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']ja tez sie nie boje w nocy wychodzic...za to tim sie boi ze mna wnocy wychodzic...on sie ciemnosci boi...wlasnie to odkrylam jak sie przeprowadzilismy...w miescie nawet w nocy bylo jasno caly czas...a tutaj jest idealna ciemnosc...wiec Tim bliziutko sie trzyma zeby sie nie zgubic:evil_lol::diabloti:[/quote]

Oj tam ciemnosci sie boji... on poprostu martwi sie zeby ktos Cie nie napadl i zeby on nie musial zamachowcow bronic przed Toba:diabloti: