agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']w sumie to przypomina mi ASTa...tak w zarysie:)[/quote] amstaffy są potężniejsze, a to taka chudzinka ;) i pysk ma długi :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='agaciaaa']amstaffy są potężniejsze, a to taka chudzinka ;) i pysk ma długi :razz:[/quote] ona ma 7 miesiecy, energii duzo spala szybko...poczeka dorosnie, wysterylizujesz ja, nie bedzie jej sie chcialo ruszac, tobie z nia tez i przytyje jej sie...i tobie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']Boj sie boj:diabloti: przysle Ci go w paczce na swieta:evil_lol:[/quote] z różową kokardką :evil_lol: pasowała by do niego :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']ona ma 7 miesiecy, energii duzo spala szybko...poczeka dorosnie, wysterylizujesz ja, nie bedzie jej sie chcialo ruszac, tobie z nia tez i przytyje jej sie...i tobie:diabloti:[/quote] eeee co to za scenariusz? :evil_lol: ja tak nie chce :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='agaciaaa']z różową kokardką :evil_lol: pasowała by do niego :evil_lol:[/quote] ma rozowe szelczki:evil_lol: Mi troche te uszy i czolko czasami sie z astem kojaza:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niki-lidka te fotki co teraz wstawiałam to stare :razz: bo nie wiem na które Ty patrzysz.. aktualne były dziś na 255 stronie :cool3: [quote name='furciaczek']ma rozowe szelczki:evil_lol: Mi troche te uszy i czolko czasami sie z astem kojaza:cool3:[/quote] o jak milusio :loveu: :evil_lol: Najlepsze jest to, że ten chłopak twierdził że ona ma rodowód... :evil_lol: i poszedł do weterynarza i mówi do niego, że był z nią jakieś 2 tygodnie temu i chce żeby on dał mu jej rodowód...:diabloti: no myślałam, że padne, on nawet nie wiedział co to jest :shake: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 pewnie pomylil z kasiazeczka zdrowia:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 hahah ludzie sa pusci:) no ma leb asta ...czasem... ogolny zarys gdyby duzo przytyla, rozrosla sie w barach, miala szersza kufe, mniej w kłebie...to by byla AST...ale rodowodu i tak by jej nie wystawili:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']pewnie pomylil z kasiazeczka zdrowia:evil_lol:[/quote] też tak myślałam, ale książeczki też nie miała :shake: i w wieku 3 miesięcy nie miała żadnego szczepienia :roll: w ogóle to chciałam zobaczyć chociaż jej matke, ale ten gówniarz strasznie kręcił, podał jakiś nieistniejący adres.. aż dałam sobie spokój. [quote name='Niki-lidka']hahah ludzie sa pusci:) no ma leb asta ...czasem... ogolny zarys gdyby duzo przytyla, rozrosla sie w barach, miala szersza kufe, mniej w kłebie...to by byla AST...ale rodowodu i tak by jej nie wystawili:)[/quote] troche sporo musiała by sie zmienić :evil_lol: dla mnie to jest zwykły kundelus i taką ją kocham :loveu: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To z czym on pomylil rodowod:crazyeye::evil_lol: ale i tak wyrosla na slicznego psiaka:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 głupek i tyle :evil_lol: dzięki :loveu: mi też sie podoba :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 moj Tim to tez kundel, Prezes tez...tylko furiia szlachetnie urodzona...blekitna krew :) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Najwazniejsze zeby zdrowa byla... uroda jest malo wazna:) dawaj no jeszcze foty:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']moj Tim to tez kundel, Prezes tez...tylko furiia szlachetnie urodzona...blekitna krew :)[/quote] tylko nie mówcie Furii bo sie będzie wywyższać :evil_lol: [quote name='furciaczek']Najwazniejsze zeby zdrowa byla... uroda jest malo wazna:) dawaj no jeszcze foty:loveu:[/quote] no masz, ale stare :eviltong: :loveu: narkomanka :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/25/22767c01388288f9.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 I ty jej na to pozwalasz:crazyeye: Nie spodziewalam sie tego po tobie:shake::eviltong: a jak wygladala po:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 po to ona sie nie nadaje na sesje zdjeciowa:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']I ty jej na to pozwalasz:crazyeye: Nie spodziewalam sie tego po tobie:shake::eviltong: a jak wygladala po:cool3:[/quote] :oops: no czasem tak bywa, że cykam foty zamiast ją przywołać do porządku :evil_lol: niestety nie mam foty po, ale chyba słabo aromatyczne były te kapcie, bo mocno sie nie naćpała :diabloti: [quote name='Niki-lidka']po to ona sie nie nadaje na sesje zdjeciowa:)[/quote] to jeszcze było nic.. i tak najbardziej lubi lizać stopy.. im brudniejsze tym lepsze :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']hahah pucystopa:)[/quote] przynajmniej myć nie trzeba :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 o nieeee a wy znowu o tym lizaniu zboczency:diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']o nieeee a wy znowu o tym lizaniu zboczency:diabloti::eviltong:[/quote] od razu zboczeńcy :cool3: :evil_lol: bez przesady :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 to tutaj tak ciagle o lizaniu? to ja nie wiedzialam!! bede tutaj czesciej zagladac:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']to tutaj tak ciagle o lizaniu? to ja nie wiedzialam!! bede tutaj czesciej zagladac:)[/quote] Zaglądaj, zaglądaj, ale z tym lizaniem to Gosia przesadza.. :evil_lol: tak jak z tyłkami policjantów :evil_lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='agaciaaa']od razu zboczeńcy :cool3: :evil_lol: bez przesady :diabloti:[/quote] ile mozna gadac o lizaniu, przeciez to chore:eviltong: [quote name='Niki-lidka']to tutaj tak ciagle o lizaniu? to ja nie wiedzialam!! bede tutaj czesciej zagladac:)[/quote] i tylki fajne tu bywaja:loveu::cool3: [quote name='agaciaaa']Zaglądaj, zaglądaj, ale z tym lizaniem to Gosia przesadza.. :evil_lol: tak jak z tyłkami policjantów :evil_lol: :diabloti:[/quote] nie przesadzam... bardziej sie "napalalas" na psa lizacego ci stopy niz na w/w sexowne policyjne tyleczki:diabloti: Quote
Recommended Posts