agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 no co, tak fajniej wygląda :loveu: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='agaciaaa']no co, tak fajniej wygląda :loveu:[/quote] To jeszcze na uszach takie biale koncowki je zrob:loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='furciaczek']To jeszcze na uszach takie biale koncowki je zrob:loveu::evil_lol:[/quote] eee głupio by wyglądała :eviltong: :evil_lol: wystarczy że na łapach ma i na klacie :loveu: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Co Ty gadasz, pasowalo by jej:loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='furciaczek']Co Ty gadasz, pasowalo by jej:loveu::evil_lol:[/quote] może całą w łaty sobie zrobie? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 w laty nie...to takie zwyczaajane.. a moze paski albo szkocka krata:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']w laty nie...to takie zwyczaajane.. a moze paski albo szkocka krata:evil_lol:[/quote] no rzeczywiście, masz racje :cool3: musze to przemyśleć :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/15/3ca06922ca660104.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jaki brzusio wystajacy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='furciaczek']Jaki brzusio wystajacy:evil_lol:[/quote] uczepiłaś sie :mad: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='agaciaaa']uczepiłaś sie :mad:[/quote] No co szczera jestem:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 przestań bo Cie psem poszczuje :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='agaciaaa']przestań bo Cie psem poszczuje :evil_lol:[/quote] To ja z przyjemnoscia nie przestane:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 uważaj, żebyś potem nie żałowała :evil_lol: :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/25/f6d9b167d2ae4d06.jpg[/IMG][/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 uwazaj zeby cie furciak swoimi nie poszczula:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a psiak piekny...ile ma? miesiecy? cm? kg? Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']uwazaj zeby cie furciak swoimi nie poszczula:)[/quote] jak juz to kotem:diabloti: On jest od brudnej roboty:evil_lol: [quote name='agaciaaa']uważaj, żebyś potem nie żałowała :evil_lol: :loveu: [/quote] nie boje sie:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']uwazaj zeby cie furciak swoimi nie poszczula:)[/quote] nie boje sie :evil_lol: [quote name='Niki-lidka']a psiak piekny...ile ma? miesiecy? cm? kg?[/quote] dziękujemy :loveu: 7 miesięcy, 20 kg, a cm było 48 ale to już jakiś czas temu, ostatnio nie mierzyłam :razz: [quote name='furciaczek']jak juz to kotem:diabloti: On jest od brudnej roboty:evil_lol: nie boje sie:eviltong:[/quote] kota bym sie bała :cool3: :evil_lol: to zacznij.. ona wcale nie jest takim aniołkiem :eviltong: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 to z kim ona spokrewniona? sporawa bedzie:) pnie sie wlasnei teraz w gore:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 terror mnie obroni jak cos:loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']to z kim ona spokrewniona? sporawa bedzie:) pnie sie wlasnei teraz w gore:)[/quote] a kto ją wie :cool3: :evil_lol: to miał być niby amstaff :evil_lol: koło amstaffa to ona nawet nie stała :diabloti: [quote name='furciaczek']terror mnie obroni jak cos:loveu::diabloti:[/quote] Aaaaaa to ja sie boje :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mial byc amstaff? kto ci to wcisnal? a co do amstafow, to ta pregowana sunia z mojego watku (furciak wie o co chodzi, agaciaa zapraszam) to tez niby wszyscy mowili ze bedzie AST...nikt mnie nie sluchal jak mowilam ze ona bedzie malutka...i co wyroslo? hihihih Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 w sumie to przypomina mi ASTa...tak w zarysie:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']mial byc amstaff? kto ci to wcisnal? a co do amstafow, to ta pregowana sunia z mojego watku (furciak wie o co chodzi, agaciaa zapraszam) to tez niby wszyscy mowili ze bedzie AST...nikt mnie nie sluchal jak mowilam ze ona bedzie malutka...i co wyroslo? hihihih[/quote] nikt mi nie wcisnął. mam ją od takiego gówniarza, który ją skądś wziął i sie upierał że to amstaff.. ale rodzice kazali mu sie pozbyć, bo nie spytał ich o zgode no i trafiła do nas. ja w niej od początku żadnego amstaffa nie widziałam :cool3: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Boj sie boj:diabloti: przysle Ci go w paczce na swieta:evil_lol: Quote
Recommended Posts