Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']To jeszcze na uszach takie biale koncowki je zrob:loveu::evil_lol:[/quote]

eee głupio by wyglądała :eviltong: :evil_lol: wystarczy że na łapach ma i na klacie :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']w laty nie...to takie zwyczaajane.. a moze paski albo szkocka krata:evil_lol:[/quote]

no rzeczywiście, masz racje :cool3: musze to przemyśleć :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/15/3ca06922ca660104.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Niki-lidka']uwazaj zeby cie furciak swoimi nie poszczula:)[/quote]

jak juz to kotem:diabloti: On jest od brudnej roboty:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']uważaj, żebyś potem nie żałowała :evil_lol:

:loveu:
[/quote]

nie boje sie:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']uwazaj zeby cie furciak swoimi nie poszczula:)[/quote]

nie boje sie :evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']a psiak piekny...ile ma? miesiecy? cm? kg?[/quote]

dziękujemy :loveu: 7 miesięcy, 20 kg, a cm było 48 ale to już jakiś czas temu, ostatnio nie mierzyłam :razz:

[quote name='furciaczek']jak juz to kotem:diabloti: On jest od brudnej roboty:evil_lol:

nie boje sie:eviltong:[/quote]

kota bym sie bała :cool3: :evil_lol:

to zacznij.. ona wcale nie jest takim aniołkiem :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']to z kim ona spokrewniona? sporawa bedzie:) pnie sie wlasnei teraz w gore:)[/quote]

a kto ją wie :cool3: :evil_lol: to miał być niby amstaff :evil_lol: koło amstaffa to ona nawet nie stała :diabloti:

[quote name='furciaczek']terror mnie obroni jak cos:loveu::diabloti:[/quote]

Aaaaaa to ja sie boje :placz:

Posted

mial byc amstaff? kto ci to wcisnal?
a co do amstafow, to ta pregowana sunia z mojego watku (furciak wie o co chodzi, agaciaa zapraszam) to tez niby wszyscy mowili ze bedzie AST...nikt mnie nie sluchal jak mowilam ze ona bedzie malutka...i co wyroslo? hihihih

Posted

[quote name='Niki-lidka']mial byc amstaff? kto ci to wcisnal?
a co do amstafow, to ta pregowana sunia z mojego watku (furciak wie o co chodzi, agaciaa zapraszam) to tez niby wszyscy mowili ze bedzie AST...nikt mnie nie sluchal jak mowilam ze ona bedzie malutka...i co wyroslo? hihihih[/quote]

nikt mi nie wcisnął. mam ją od takiego gówniarza, który ją skądś wziął i sie upierał że to amstaff.. ale rodzice kazali mu sie pozbyć, bo nie spytał ich o zgode no i trafiła do nas. ja w niej od początku żadnego amstaffa nie widziałam :cool3: