Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zpr']Tak Joasiu jest w spisie wystawców, wystawa opłacona tylko nie przyszło potwierdzenie, no a jak z odbiorem katalogu w związku z tym?
Joasiu mam do Ciebie prośbe czy masz jeszcze ta mape drogową potrzebowała bym plan jazdy Opole - Nitra, będe wdzięczna za pomoc :lol:[/quote]
Zaraz Ci wyslę.

[quote name='Savannah']No to pozostaje mi z domu trzymac mocno kciuki za Asiaczki ! czekam na wiesci !... dobre wiesci !! :multi:[/quote]
Trzymaj za całą polska ekipę, bo będzie nas kilkoro w Nitrze...
pzdr.

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja w rozsypce!

Aparat nienaładowany
Zdjecia nienagrane
Plecak + tobołek niespakowany
kanapki niezrobione
i tak dalej...:lol:
pzdr.[/quote]
Asieńku na Ciebie zawsze można liczyć :calus:

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]zpr [/B]- wiesz co? Może ja po prostu nagram Ci taką mapę Europy, co?
Pzdr.[/quote]
Jeśli jest taka możliwość to bardzo proszę :multi::loveu:

Posted

Rany !!
Czytam Wasze wypowiedzi i aż się wystraszyłam ,że wystawa już jutro, a ja jestem w całkowitej rozsypce.
Ja też czekam na potwierdzenie. Może jutro dotrze -zawsze były na czas :roll:

Do zobaczenia

Posted

[quote name='jolka11']Rany !!
Czytam Wasze wypowiedzi i aż się wystraszyłam ,że wystawa już jutro, a ja jestem w całkowitej rozsypce.

Do zobaczenia[/quote]
Mariolu, nie martw sie! Jeszcze sie 'nie pali' ! Spokojnie,wyrobicie sie !
Trzymam za Was mocno kciukasy!

Posted

[quote name='jolka11']Rany !!

Do zobaczenia[/quote]
Zdążysz!:lol:
Pzdr.

Posted

Mam taka nadzieję . Jutro do wyprania i wysuszenia 3 psy ,naładować aparat ,spakować się i wyjazd. :lol:
Już nie mogę się doczekać . Liczę na dobre ciacho :lol: Sama nie zdążę już upiec.

Posted

[SIZE="4"]Powodzenia wszystkim!!!!!![/SIZE]

jakby komuś udało się dopaść jakąś akitkę (japońską) na zdjęciach to byłabym wdzieczna!!!

[B]Asia[/B] jak coś to ja w weekend pewnie w domu, więc moge posłużyć za "obsługę internetową" ;)

Posted

[COLOR=Black][B]Elitesse [/B][/COLOR]- w ubiegłym roku, w czasie jesiennej Nitry tez nie było za pięknie, chociaż ja twierdzę, że [SIZE=4][COLOR=Red][B]szczególnie w sobotę świeciło piekne słońce...![/B][/COLOR][/SIZE]:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][COLOR=Black][B]Elitesse [/B][/COLOR]- w ubiegłym roku, w czasie jesiennej Nitry tez nie było za pięknie, chociaż ja twierdzę, że [SIZE=4][COLOR=Red][B]szczególnie w sobotę świeciło piekne słońce...![/B][/COLOR][/SIZE]:lol:
Pzdr.[/QUOTE]
A co z niedzielą? :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']... a w niedzielę już nie było tak pięknie, bo Farik nie wygrał BIS'a wystawy... I wrócilismy do domu tylko:loveu: z Best of Day...
Pzdr.[/QUOTE]
Aha :cool3: Ale i tak nieźle się spisaliście :loveu:

Asiu, wysyłam Ci PW.