Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='zpr']Tak Joasiu jest w spisie wystawców, wystawa opłacona tylko nie przyszło potwierdzenie, no a jak z odbiorem katalogu w związku z tym? Joasiu mam do Ciebie prośbe czy masz jeszcze ta mape drogową potrzebowała bym plan jazdy Opole - Nitra, będe wdzięczna za pomoc :lol:[/quote] Zaraz Ci wyslę. [quote name='Savannah']No to pozostaje mi z domu trzymac mocno kciuki za Asiaczki ! czekam na wiesci !... dobre wiesci !! :multi:[/quote] Trzymaj za całą polska ekipę, bo będzie nas kilkoro w Nitrze... pzdr. Quote
Elitesse Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ja jestem juz na finiszu przygotowan :) jak skoncze prac i suszyc psy to sie biore za pakowanie :) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A ja w rozsypce! Aparat nienaładowany Zdjecia nienagrane Plecak + tobołek niespakowany kanapki niezrobione i tak dalej...:lol: pzdr. Quote
zpr Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja w rozsypce! Aparat nienaładowany Zdjecia nienagrane Plecak + tobołek niespakowany kanapki niezrobione i tak dalej...:lol: pzdr.[/quote] Asieńku na Ciebie zawsze można liczyć :calus: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B]zpr [/B]- wiesz co? Może ja po prostu nagram Ci taką mapę Europy, co? Pzdr. Quote
zpr Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]zpr [/B]- wiesz co? Może ja po prostu nagram Ci taką mapę Europy, co? Pzdr.[/quote] Jeśli jest taka możliwość to bardzo proszę :multi::loveu: Quote
panienkabubu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ja polecam serwis [URL="http://www.viamichelin.com"]www.viamichelin.com[/URL] - jest także po polsku i można wybrać kilka rodzajów dróg od najszybszej do najekonomiczniejszej :) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B]zpr [/B]- może zajrzyj jeszcze do tego linka, co go podała Panienkabubu. Moze nie trzeba będzie nagrywać płyty... pzdr. Quote
jolka11 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Rany !! Czytam Wasze wypowiedzi i aż się wystraszyłam ,że wystawa już jutro, a ja jestem w całkowitej rozsypce. Ja też czekam na potwierdzenie. Może jutro dotrze -zawsze były na czas :roll: Do zobaczenia Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='jolka11']Rany !! Czytam Wasze wypowiedzi i aż się wystraszyłam ,że wystawa już jutro, a ja jestem w całkowitej rozsypce. Ja też czekam na potwierdzenie. Może jutro dotrze -zawsze były na czas :roll: Do zobaczenia[/quote] Mariolu, nie martw sie! Jeszcze sie 'nie pali' ! Spokojnie,wyrobicie sie ! Trzymam za Was mocno kciukasy! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='jolka11']Rany !! Czytam Wasze wypowiedzi i aż się wystraszyłam ,że wystawa już jutro, a ja jestem w całkowitej rozsypce. Ja też czekam na potwierdzenie. Może jutro dotrze -zawsze były na czas :roll: Do zobaczenia[/quote] Zdążysz!:lol: Pzdr. Quote
jolka11 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mam taka nadzieję . Jutro do wyprania i wysuszenia 3 psy ,naładować aparat ,spakować się i wyjazd. :lol: Już nie mogę się doczekać . Liczę na dobre ciacho :lol: Sama nie zdążę już upiec. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie wiem, czy sie wyrobie z ciastem...Nic nie będe obiecywała... Pzdr. Quote
jolka11 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Super :multi::multi::multi: jak zdążę to też coś przywiozę Quote
panienkabubu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A ja zaczynam mieć nerwówkę.......... Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [SIZE="4"]Powodzenia wszystkim!!!!!![/SIZE] jakby komuś udało się dopaść jakąś akitkę (japońską) na zdjęciach to byłabym wdzieczna!!! [B]Asia[/B] jak coś to ja w weekend pewnie w domu, więc moge posłużyć za "obsługę internetową" ;) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B]Agappe[/B] - dzieki za info. Co do "obsługi prasowej", to Ty i Savannah na pewno dacie sobie radę! Będę pamietała. pzdr. Quote
Elitesse Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 loj zaniedlugo ruszamy :multi: tylko zaczelo padac :shake: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [COLOR=Black][B]Elitesse [/B][/COLOR]- w ubiegłym roku, w czasie jesiennej Nitry tez nie było za pięknie, chociaż ja twierdzę, że [SIZE=4][COLOR=Red][B]szczególnie w sobotę świeciło piekne słońce...![/B][/COLOR][/SIZE]:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Asiaczek'][COLOR=Black][B]Elitesse [/B][/COLOR]- w ubiegłym roku, w czasie jesiennej Nitry tez nie było za pięknie, chociaż ja twierdzę, że [SIZE=4][COLOR=Red][B]szczególnie w sobotę świeciło piekne słońce...![/B][/COLOR][/SIZE]:lol: Pzdr.[/QUOTE] A co z niedzielą? :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ... a w niedzielę już nie było tak pięknie, bo Farik nie wygrał BIS'a wystawy... I wrócilismy do domu tylko:loveu: z Best of Day... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Asiaczek']... a w niedzielę już nie było tak pięknie, bo Farik nie wygrał BIS'a wystawy... I wrócilismy do domu tylko:loveu: z Best of Day... Pzdr.[/QUOTE] Aha :cool3: Ale i tak nieźle się spisaliście :loveu: Asiu, wysyłam Ci PW. Quote
Recommended Posts