Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']Bartlomiej jest do adopcji. Pisala mi Beata.
Czytajcie watki Poldusia i Karlosa...[/QUOTE]
jejku, ostatnio jestem nie kumata, czyli jest jakiś domek chętny?

Posted

[quote name='asiuniab']jejku, ostatnio jestem nie kumata, czyli jest jakiś domek chętny?[/QUOTE]
tzn, że Bartłomiej może być adoptowany, jest zdrowy, nie ma przeciwskazań, to teraz tylko chodzi o transport , reszta pójdzie juz górki:painting:

Posted

wklejam na wszystkie wątki moich obecnych i byłych podopiecznych:
a tu prośba:błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Zuzi, Maksia i reszty,Diesel ma nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253011-Nowotw%C3%B3r-nosa-przerzuty-do-p%C5%82uc-%C5%9Blepy-stary-pies-zero-deklaracji-na-hotel?p=22133812#post22133812"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post22133812[/URL]

Posted

Zajrze do Diesla zaraz.

bartlomiej potrzebuje 210 zł miesięcznie, zaraz zmienie cel bazarku z 50% na 100% dla niego, bo poldus jedzie do domku.

Posted

[quote name='Maruda666']Napisać na wątku transportowym? Szukamy już czegoś?[/QUOTE]

ja napisalam pw do myngey w sprawie Soni, i no czekamy na wieść co z Sonią..
niech bartlomiej juz jedzie, jesli myngey sie zgodzi przyjac Sonie to najwyzej pozniej dojedzie. . .
trzeba popytac cioteczki, które zadeklarowały u Poldusia, czy sie zgadzaja aby deklaracje przenieść na Bartlomieja..

Posted

[quote name='Malgoska']Polduś w domku?
Bo gdzieś mi wątek uciekł[/QUOTE]

dzis ma jechac..póki co, czekamy na info ..

[quote name='Myngey']To czekam na Bartusia :)
Sonia może przyjechać, takie gabaryty na dzień dzisiejszy lub jakby co mniejsze:)[/QUOTE]

super:)

Posted

[quote name='Myngey']Sonia 210 zł + wet, małe gabaryty.[/QUOTE]
Sonia nie jest z tych miniaturek, 40cm w kłębie, większa nieco od Zuzi, choć krótsza i mniej otyła:evil_lol:

Posted

[quote name='Beat2010']Sonia nie jest z tych miniaturek, 40cm w kłębie, większa nieco od Zuzi, choć krótsza i mniej otyła:evil_lol:[/QUOTE]

sonia waży ok 12 kg tak? wg informacji . jeśli tyle waży, to myngey moze ją przyjąć. za co bardzo dziekujemy :)
póki co, skupmy się na Bartlomieju - jesli znajdzie sie transport niech jedzie pierwszy

Posted

Marudo, czy Bartlomiej nie ma zadnej deklaracji stalej ? jego saldo na dzień dzisiejszy to 0 zl ?
czy ciotki które wplacily/zadeklarowały na Poldusia moglyby przenieść na Bartlomieja? :(

Posted

[quote name='Beat2010']Warszawa-Inowrocław[/QUOTE]

tak,dokladnie. Ale zmartwilo mnie to ze Bartlomiej nic na koncie nie ma, jesli cioteczki sie zgodza swoje deklaracje z Poldusia przeniesc na Bartlomieja to bedzie lepiej... on potrzebuje 210 zł miesiecznie.

Posted

[quote name='Beat2010']Sonia nie jest z tych miniaturek, 40cm w kłębie, większa nieco od Zuzi, choć krótsza i mniej otyła:evil_lol:[/QUOTE]

I taki opis potrzebowałam do Karlosa, ale Sonia jest mniejsza od niego ?

Posted

[quote name='Myngey']I taki opis potrzebowałam do Karlosa, ale Sonia jest mniejsza od niego ?[/QUOTE]
Wiesz, co myślałam, że Sonia jest taka 25-30cm , jak została pomierzona to się zdziwiłam. Pewnie Sonia jest mniejsza, ale on wychudzony, to pewnie mało waży, jak potrzeba, to w sb pomierzę, chyba, że zawiozą go już na operację. Na watek Karlosa wkleje zdjęcia z człowiekiem będzie widać wielkość.

Posted

Chodzi o mój kręgosłup, im mniejsze tym szybciej zniosę z trzeciego na trawkę, a nie jak z Urgiem z przystankami on 46kg, a ja 49 kg w porywach 50 kg :)

Posted

[quote name='Myngey']Chodzi o mój kręgosłup, im mniejsze tym szybciej zniosę z trzeciego na trawkę, a nie jak z Urgiem z przystankami on 46kg, a ja 49 kg w porywach 50 kg :)[/QUOTE]
super, prawie tyle samo ważycie, podziwiam , że dajesz radę

Posted

[quote name='Doda_']Marudo, czy Bartlomiej nie ma zadnej deklaracji stalej ? jego saldo na dzień dzisiejszy to 0 zl ?
czy ciotki które wplacily/zadeklarowały na Poldusia moglyby przenieść na Bartlomieja? :([/QUOTE]

Popytamy ciotki, jak już będzie wiadomo, co z Poldziem - nie doczytałam tam jeszcze.