Doda_ Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Zagladam... jakos cicho tutaj :( Bartlomiej potrzebuje tylko 210 zl miesiecznie...zeby opuscic to miejsce! Quote
Maruda666 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Kto pomoże tej małej trzęsącej się kruszynce :( ? Bartuś prosi o grosiki ( złotówki tym bardziej mile widziane ;) :) ) Quote
Maruda666 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Olena84']Moge już jedynie jednorazowo podratować:([/QUOTE] Będę pamiętać :) - jak tylko coś ruszy, dam znać :) Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 marudo, czy rozliczenia napewno beda w poście nr 38 ? moze chcesz na pierwszej stronie? mozna napisac do moda zeby jeden z moich postów Ci dal. Quote
Maruda666 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Doda_']marudo, czy rozliczenia napewno beda w poście nr 38 ? moze chcesz na pierwszej stronie? mozna napisac do moda zeby jeden z moich postów Ci dal.[/QUOTE] Jasne że lepiej było by na początku, tak samo u Poldzia - ale na moje wcześniejsze pw odpowiedziała tyko chyba Viris, że nie ma takich uprawnień - musiałabyś chyba znowu Ty to załatwić ;) Quote
asiuniab Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 210 zł to dobra cena, tylko z pustego i Salomon nie naleje:( Quote
Doda_ Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 zrobilam bartlomiejowi bazarek, dochod bedzie po 50% dla niego i drugie 50% dla poldusia. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252920-MINI-bazarek!!-ODZIE%C5%BBE-od-2-z%C5%82-smycze-ksi%C4%85zki-od-1-z%C5%82!!!!!!-ZAPRASZAMY-!!!!!?p=22122777#post22122777[/url] podrzucajcie prosze... Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Nie jest nas mało-tylko biedni jesteśmy..Gdyby nasze portfele były tak wielkie jak nasze serca to Bartłomiej byłby dawno w domku..A Rockefeler byłby biedny w porównaniu z nami.. A tak mogę najwyżej zaznaczyć wątek dziadunia i tyle.. Elżbieta Quote
Maruda666 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='waldi481']Nie jest nas mało-tylko biedni jesteśmy..Gdyby nasze portfele były tak wielkie jak nasze serca to Bartłomiej byłby dawno w domku..A Rockefeler byłby biedny w porównaniu z nami.. A tak mogę najwyżej zaznaczyć wątek dziadunia i tyle.. Elżbieta[/QUOTE] Dziękujemy za obecność :loveu: Najgorsze w tym wszystkim to to, że chłopaki mogli by już jechać. Trochę pieniążków się nazbierało, tutaj oficjalnie zobowiązuję się dopłacać co miesiąc brakującą kwotę. Tylko czy damy radę wyciągnąć ich ze schronu? No i transport - choć to pewnie do przeskoczenia :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) A dlaczego nie mamy dać rady wyciągnąć ich ze schronu?Dogomania jest kłótliwa,bywa też czasami napastliwa a nawet ordynarna,ale dogomania to siła jak trzeba to się spina i działa..Ja wierzę,że się uda i nie ma innej opcji. A Bartłomiej zwany Bartolinim w górę drobinka malutka.Biedulek mały.. (wzruszyłam się..) E Edited May 10, 2014 by waldi481 aktualizacja Quote
asiuniab Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='waldi481']A dlaczego nie mamy dać rady wyciągnąć ich ze schronu?Dogomania jest kłótliwa,bywa też czasami napastliwa a nawet ordynarna,ale dogomania to siła jak trzeba to się spina i działa..Ja wierzę,że się uda i nie ma innej opcji. A Bartłomiej zwany Bartolinim w górę drobinka malutka.Biedulek mały.. (wzruszyłam się..) E[/QUOTE] może źle zrozumiałam, ale chyba chodzi o to czy wydadzą nam Bartłomieja?? Quote
Recommended Posts