doddy Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Domku jak nie było tak nie ma. Ale szukamy, szukamy. Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zapraszam wszystkich na bazarek na podopiecznych fundacji : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375591#post6375591 oraz na bazarek Altera : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375505#post6375505 Quote
doddy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dziś jedni chętni będą kontaktować się z naszym DT o Zrede. Quote
:: FiGa :: Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Trzymamy kciuki by byli to odpowiedni ludzie ;) :kciuki: Quote
saga_86 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Są już jakieś wieści? Sunia może już w nowym domku?:razz: Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No właśnie jak tam Zreda ??? Wiem że doddy teraz pochlonieta Alterkiem ale jakby była chwilka luzu to prosimy o info ;) Quote
dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 skoro Viki w domku to może i Zadziorze sie udało ??? Quote
doddy Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Dziś przyjeżdżają ludzie nią zainteresowani. ;) Quote
ruda76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 doddy napisał(a):Dziś przyjeżdżają ludzie nią zainteresowani. ;) i przyjechali? i .......:roll: Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 dziwne nie jest;) -"wystawowa" suka z rodowodem-poszła wysterylizowana? Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Powystawiać sobie nawet mogą :p jakby była samcem to już by się nie mogli pobawić :razz::eviltong: Quote
doddy Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Ta sunia nie jest wystawowa z żadnej strony... Hodowlankę by pewnie zrobiła bo w PL wszystko się wyjeździ ale do przekazania nie miała nic pięknego ani super charakteru. A jak pies nie ma super charakteru, eksterieru, dobrej linii to jest sterylizowany :diabloti: Quote
Ulaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 doddy napisał(a):Ta sunia nie jest wystawowa z żadnej strony... Hodowlankę by pewnie zrobiła bo w PL wszystko się wyjeździ ale do przekazania nie miała nic pięknego ani super charakteru. A jak pies nie ma super charakteru, eksterieru, dobrej linii to jest sterylizowany :diabloti: Ee tam, niektórzy wystawiają :roll: i hodowlanki robią... nawet żyrafy. Myślałam, że jest ładna bo ktoś napisał, że wystawowa. To w karierze by jej sterylka nie zaszkodziła, jakby dbali o formę. Moja koleżanka od kilku lat wystawia sterylizowaną suczkę i nawet championatu 2 krajów się dorobiła :lol: Lubi i już. Quote
oolinkaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='andzia69']sorry, Beatko - już się nie odzywam!:eviltong: taki mały offik bo mnie szlag trafił jak zobaczyłam to ogloszenie na allegro: szczeniaki ROTTBULL!!!!! Witam Sprzedam Piekne szczeniaczki 1 pies i 1 suczka Szczeniaczki są tylko do sprzedania w dobre ręce nie nadają się do mieszkania tylko do domków są piękne i bardzo przyjazne. Ojeciec rottweiler z rodowodem matka bulldog z rodowodem no tych k..a chodoffców to już pogięło całkowicie!:angryy: nie mam pojecia czemu tak krytykujesz ta sytuacje. Tak sie sklada ze ja akurat kupilam tego psa od tego goscia. ma on 2 rottwailery i 1 buldoga(suke). on sam nie wiedzial ze buldozke pokryl rottwailer- byl zdziwiony!!! Mowil mi tak: "bylismy pewni z zona, ze urodza sie male buldogi, poniewaz nasza suczka byla na kryciu u buldoga ang. A tu niespodzianka...." Moj pies jest sliczny, nie mam z nim zadnych problemow i nie ma osoby, ktora by sie nie obejrzala jak ide z "Demonkiem" przez ulice!!! WIEC ZANIM COS NAPISZECIE TO NAJPIERW SIE UPEWNIJCIE!!!! Quote
doddy Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 W czym mamy się upewniać? Kupiłaś psa, czy adoptowałaś? Bo to jest podstawowe pytanie. Quote
kate89 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 chyba mamy sie upewnic ze jej pies podoba sie przechodniom,bo przeciez na tym polega wziecie psa Quote
oolinkaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kate89 napisał(a):chyba mamy sie upewnic ze jej pies podoba sie przechodniom,bo przeciez na tym polega wziecie psa nie chodzi o to czy pies podoba sie komus czy nie!!! ja mojego psa kocham!!! a tak na marginesie to go kupilam a nie adoptowalam!!! Quote
Recommended Posts