Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']No a jak psiak jest z nami 15 lat to ból jest mniejszy? Jeszcze większy przecież![/QUOTE]

dokladnie.... :(

Co tu tak cicho?
Co u psiaka ????

Posted

Jestem, jestem-nic nie iszę, bo w zasadzie nie mam żadnych nowych wieści ani zdjęć-nie tylko o Gandalfie, ale też i o innych Stowarzyszeniowych psach :(
O Gandalfie wiem,że jest w BDT,że jest mu tam dobrze,no i że jeżeli nie znajdzie DS, to DT nie wyrzuci go-a to chyba dobrze, prawda?
Wczoraj przez chwilę widziałam się z niestety byłym już Prezesem-przywiózł duplikat faktury Zośki. Bardzo miło z jego strony-no i przy okazji poznaliśmy sie w realu ;) info o Gandalfie będe chyba mogła dostawać bezpośrednio od niego-co z resztą futer? nie mam pojęcia :(

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

ehhh nowe dogo-dopiero teraz znalazłam Pana Psa... 

Z tego co wiem-Gandalf nadal jest w DT, jest ogłaszany, tylko...nikt nie chce otworzyć przed nim serducha :(

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

ehhh... nie ma dobrych wiadomości :(

Gandalf uciekł :( nie wiem dokąd pobiegł :( Stowarzyszenie o jego ucieczce dowiedziało się z...gazety :( na olx ogłoszenie jest od 29 stycznia-ogłoszenie pojawiło się w gazecie lokalnej dzisiaj...

Wiem,że go szukają...a ja bardzo, bardzo proszę te osboby, które mają profil na fb o udostępnianie ogłoszenia-nie wierzę,że nikt nie widział takiego pięknego psa :(

http://olx.pl/oferta/poszukiwany-CID103-ID8LTrD.html#06e1ce8c0a

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Cóż mogę napisać?  Że Gandalf zaginął? że się nie odnalazł? że jego ogłoszenia nie są od dawna odnawiane?

Napiszę co myślę-a myślę,że Gandalf jest ofiarą ludzkich kłótni. I nie ma tłumaczenia,że nie on pierwszy i nie ostatni. Zwyczajnie-ludzie przestali ze sobą rozmawiać. I kiedy Gandalf zaginął-zamiast osoba A dzwonić do kogo sie da-jeździła sama. Bo nie będzie nikogo prosić, bo duma....

Czy gdyby zadzwoniła i szukało by go więcej osób-czy by sie odnalazł? nie mam pojęcia. 

Mogę tylko mieć cień nadziei,że znalazł na swojej drodze jakiegoś dobrego człowieka, który go przygarnął, nakarmił i zadbał o niego na miarę swej wiedzy i możliwości.

Ogłoszeń na mieście nie widziałam. Dwa razy w lokalnej prasie. 

Kiedy pytałam "dlaczego nie zadzwoniłaś" nie uzyskałam odpowiedzi. Kiedy dopytywałam, czy się znalazł-tylko,że nie. I że w koło sa lasy.

Zapytam jutro raz jeszcze. I napiszę czego się dowiedziałam.