betinka24 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Margo 4 lata temu została zaadoptowana z palucha.. Wszystko miało być pięknie, ludzie ją kochali, Margo była naprawde szczęsliwa..Do czasu-teraz "własciciele" postanowili się jej pozbyć bo na świat przyjdzie drugie dziecko i dla psa "nie ma juz miejsca". Margo nie wie co ją czeka, nie wie ze za swoje oddanie, bezgraniczną miłość zostanie porzucona. Nie wie ze "właściciele" już jej nie chca, mimo ze nigdy nie sparwiała problemów, tylko - BYŁA I KOCHAŁA... Margo musi pilnie znaleźć nowy, wspaniały dom.Ale dom juz NA ZAWSZE.. Margo jest wyjątkowa, grzeczną, spokojna sunię. Ma ok.5 lat, jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Uwielbia jazdę samochodem. Bardzo lubi przestrzeń i śnieg. Uwielbia biegać i mieć dużo swobody. Jest bardzo łagodna i przyjacielska w stosunku do ludzi. Za małymi suczkami nie przepada, a duże omija szerokim łukiem:) Nie lubi kur:) Potrzebuje spokojnego domu, pełnego miłości, który pokocha tego grzecznego i bezproblemowego psiaka... Kto da jej dom, kto utuli po stracie tych których tak bardzo kochała i którym tak ufała...? POMÓŻCIE JEJ PROSZE... Zobaczcie jaka była szczęsliwa...I ile szczęścia może dac nowym włascicielom.. tel.0-502204595 Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jeju jak mozna :( ona wygląda jak moja Melcia :placz: Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Nie którrzy ludzie nie maja poprostu serca, ja bym w życiu nie mogła oddać swojego kochanego psiaka Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 bettinka muszisz jej zrobic allegro i inne aukcje! Poproś puchatka o banerek do podpisu! Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):bettinka muszisz jej zrobic allegro i inne aukcje! Poproś puchatka o banerek do podpisu! Na allegro już jest od 3 tygodni jednak ciągle nic :-( Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jest taka piekna... Ludzie to potwory bez serca...:-( Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):Jest taka piekna... Ludzie to potwory bez serca...:-( Biedna jest!!! Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a nie mozna spróbowac ich przekonac żeby została...?:shake: Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):a nie mozna spróbowac ich przekonac żeby została...?:shake: Ja niestety nie mam z tymi ludzmi zadnego kontaktu, ale z tego co wiem to nic z tego :-( Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ja nie moge już nawet czytac takich rzeczy! :placz: a gdzie ona teraz jest...? Ona i z charakteru i z wyglądu przypomina moja onke :( I wiek podobny - ja swoja zabrałam od hycla 3 lata temu... ech.. Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):ja nie moge już nawet czytac takich rzeczy! :placz: Ja tez żal mi tych psów tak że nie da sie tego opisac, mam nadzieje ze jeslim uda jej sie znalesc dom to juz teraz na zawsze Quote
iwop Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Margo musi miec dom!:placz: gdzie ona teraz jest bettinka? Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):Margo musi miec dom!:placz: gdzie ona teraz jest bettinka? Dowiedziłam się od znajomej że jest ona ciągle u tych ludzi ale ciągle chca jej sie pozbyć , nie wiadomo jak długo jeszcze tam pomieszka :-( Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 iwop napisał(a):bettinka a moze jakis tymczas albo hotelik? :-( Najlepiej by bylo jakby trafila gdzies odrazu do domu na stale, bo ona i tak juz troche w s woim zyciu przeżyła. Boze biedna psianka,kiedys byla juz w schronisku ci ludzie ja uratowali ona byla szczesliwa a teraz zyje jeszcze pod jednym dachem z ludzmi ktorzy kiedys byli jej wybawcami a teraz znow chca byc jej katami. Najlepiej zeby trafila gdzies juz na zawsze do domu bo jesli znow pokocha swoejgo Pana w DT i znow bedzie musiala odejsc to chyba jej serduszko juz peknie :placz: Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Margot na pierwsza! Bettinka ona cały czas jest w domu? :oops: Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 iwop napisał(a):Margot na pierwsza! Bettinka ona cały czas jest w domu? :oops: Z tego co sie dowiedziałam to cały czas przebywa u tych ludzi ale jak to dlugo to jeszcze potrwa to nie wiadomo bo ci ludzie ciagle chca jej sie pobyc, ale moze nastanie jakis cod i im cos sie odmieni Quote
makulka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kurcze jakis straszny wysyp onków w ostatnim czasie,biedny piesek ,nawet nie wie co ją czeka. Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 makulka napisał(a):Kurcze jakis straszny wysyp onków w ostatnim czasie,biedny piesek ,nawet nie wie co ją czeka. Dokładnie napewno nie zdaje sobie sprawy ze jej kochane Państwo jej niechce, ze jest w tym domu i czeka ja znow wygnanie :-( Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Allegro Margot: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=206379617 Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='iwop']Allegro Margot: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=206379617 Dziekuje bardzo może ktoś ja wreszczie pokocha juz na zawsze, biedna psinka :-( Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ludzoe sa coraz bardziej podli. Margo piekna i wierna suczka... Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kolejne ogloszenie Margot: http://www.eoferty.com.pl/id38496.html Quote
betinka24 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc, biedna suczynka ona tam siedzi i jest wierna swojemu Państwu, a oni w myślach majaż zeby sie jej pozbyć:-( Quote
Recommended Posts