Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym zacząć ćwiczyć z moim psem agility, jednak mam kilka pytań:
1. Jakie kluby/treningi w Szczecinie? :)
2. Jakie koszty treningów ( i czy jest taka możliwość aby zapłacić za 1 trening - taki "na spróbowanie" ? )
3. Czy nie byłoby problemów gdybym chciała ćwiczyć z 6 miesięcznym szczeniakiem ? ( teraz ma niecałe 5 miesięcy, ale planujemy zacząć za jakiś czas).
To na tyle z mojej strony jeśli chodzi o pytania, czekam na odpowiedzi z waszej strony :loveu:

Posted

[quote name='Kasia.M']Psia Farma lub Fast Dogs w Goleniowie :)[/QUOTE]
Już szukam w necie, a nie wiesz czy jest może możliwość zapłaty za 1 trening ? Chcę zobaczyć jak podpasuje sport mojemu psu :)

Posted

Jest jeszcze klub Demolka i SAT [url]http://szczecinagilityteam.weebly.com/[/url] . SAT na pewno nadal działa, ale reszta nie wiem :) . Jesli chodzi o treningi to nie mam pojęcia, po prostu zadzwoń albo odzwiedź jakis klub i się dowiedź co i jak ;)

Posted

[quote name='Diego i ja :)'] Czy nie byłoby problemów gdybym chciała ćwiczyć z 6 miesięcznym szczeniakiem ? ( teraz ma niecałe 5 miesięcy, ale planujemy zacząć za jakiś czas). [/QUOTE]

Na prawdziwy trening oczywiście za wcześnie. Ale przedszkole z elementami agility i posłuszeństwa jest jak najbardziej wskazane. Możesz spróbować tutaj [URL]http://uniwerpsytet.weebly.com/[/URL]

Posted

Ale do klubu też możesz już się zapisać :) . Na treningach po prostu Twój piesek będzie ćwiczyć tunele, obieganie skrzydeł od stacjonat, w domu nawet sama możesz robić strefy na jakieś desca, byle by była bezpieczna :) No i zacząć jakieś sztuczki, które mogą Ci się przydać do agility

Posted

[quote name='Diego i ja :)']Już szukam w necie, a nie wiesz czy jest może możliwość zapłaty za 1 trening ? Chcę zobaczyć jak podpasuje sport mojemu psu :)[/QUOTE]

W SAT można płacić za jeden trening (45 min. - 30 zł).
Najlepiej dzwonić.