Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudna kasztanka, nie wyobrażam sobie, żebym mogła oddać swojego psa :shake: I to po tylu latach, w dodatku takiego uczuciowego jak seter. Domku, znajdź sie szybciutko...

Posted

Co do wieku - i ja młódką nie jestem :evil_lol: I ponieważ miałam już dwie seterki, a znałam ich dużo więcej, wiem, jakie to cudowne psy. I gdybym tylko miała możliwość, nie wahałabym się jej wziąć. Ale ludzie, z którymi rozmawiam, chcą tylko szczeniaki. Dla nich nawet pies 2-3 letni jest już za stary. Jedni boją się o dzieci, innych przeraża fakt, że moment pożegnania z takim psem, którego dopiero co się pokocha, może przyjść zbyt szybko.
Moje seterki odeszły w wieku 12 lat...

Posted

Czy mogę umieścić sunię na naszym miejskim forum? Czy wolno mi skopiować fotki i czy można liczyć na pomoc w transporcie suni, gdyby była taka konieczność?

Posted

Hopamy bo wązne,moze i ciebie ktoś wypatrzy i zabierze do domku :(
wogule widze że jesy wysyp seterów,przedlądam ledwo kilka stron na dogo a tu juz 3 setery :(

Posted

Nie mozna pozwolic na usmiercenie suni!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona jest urocza niech pozyje wlasnie do tych 20 lat...zycze Ci tego Betuniu!!!!!!!!!!! ( sloneczko, promyku...)

Posted

Ależ się cieszę! Dziękuję Wędkoholiku stokrotnie za to, co dla niej zrobiłeś :multi: :multi: :multi: A czy będą jakieś wieści z nowego domku? Czy ta narośl za zębami da się usunąć? Bidulka musi mieś ogromne kłopoty z jedzeniem, skoro nawet pyszczka nie domyka... napewno ją to boli :-(

Posted

To cudowne wieści! Po takiej poniewierce wreszcie ma dom, w którym ją kochają, i kawalera do towarzystwa :loveu: Boję się, czy to nie jakieś paskudztwo na tym dziąśle :shake: Moja setera miała chłoniaka na migdałku, potem były przerzuty :-(

Posted

Wędkoholik napisał(a):
Niebawem wszystko się wyjaśni. Prawdę mówiąc nie dopuszczam złych myśli do siebie. Bardzo zapadła mi w sercu i denerwuję się również. Skoro teraz zaświeciło jej słonko, to nie moze być źle. To byłoby niesprawiedliwe.

Jasne, badzmy dobrej mysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...