iwop Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Moge tylko podnieść! ziólko konieczne sa tu zdjęcia suczki! Quote
haker11 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :placz: :placz: :placz: Dlaczego nikt tutaj nie zagląda?? Wiadomo co z sunią?? Pomóżmy jej! Quote
Isiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cudna kasztanka, nie wyobrażam sobie, żebym mogła oddać swojego psa :shake: I to po tylu latach, w dodatku takiego uczuciowego jak seter. Domku, znajdź sie szybciutko... Quote
Isiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Obawiam się, czy tu na niekorzyść suni nie zadziała jej wiek :-( Quote
Isiak Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Co do wieku - i ja młódką nie jestem :evil_lol: I ponieważ miałam już dwie seterki, a znałam ich dużo więcej, wiem, jakie to cudowne psy. I gdybym tylko miała możliwość, nie wahałabym się jej wziąć. Ale ludzie, z którymi rozmawiam, chcą tylko szczeniaki. Dla nich nawet pies 2-3 letni jest już za stary. Jedni boją się o dzieci, innych przeraża fakt, że moment pożegnania z takim psem, którego dopiero co się pokocha, może przyjść zbyt szybko. Moje seterki odeszły w wieku 12 lat... Quote
Isiak Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 I ja mam taką nadzieję i życzę jej tego z całego serducha! Quote
Isiak Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Czy mogę umieścić sunię na naszym miejskim forum? Czy wolno mi skopiować fotki i czy można liczyć na pomoc w transporcie suni, gdyby była taka konieczność? Quote
Diana S Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Sunka jest swietna dlaczego ktos zdecydowal sie ja oddac po tylu latach??? psy rasy sredniej nie dozywaja 20 lat.... Podnosze w gore kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Diana S Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie moze byc!!!!!!!!!!!!!!!! hopla sloneczko do gorrrryyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kate89 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hopamy bo wązne,moze i ciebie ktoś wypatrzy i zabierze do domku :( wogule widze że jesy wysyp seterów,przedlądam ledwo kilka stron na dogo a tu juz 3 setery :( Quote
kate89 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72517 tu kolejni przyjaciele do adopcji razem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73991 i tu kasztanki,w tym jeden niewidomy,tez do wspólnej adopcji o których mówisz Quote
Diana S Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nie mozna pozwolic na usmiercenie suni!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona jest urocza niech pozyje wlasnie do tych 20 lat...zycze Ci tego Betuniu!!!!!!!!!!! ( sloneczko, promyku...) Quote
Diana S Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jakie szczesliwe zakonczenie Bettunia ma domek.... strasznie sie ciesze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: duzo dobrego!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isiak Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ależ się cieszę! Dziękuję Wędkoholiku stokrotnie za to, co dla niej zrobiłeś :multi: :multi: :multi: A czy będą jakieś wieści z nowego domku? Czy ta narośl za zębami da się usunąć? Bidulka musi mieś ogromne kłopoty z jedzeniem, skoro nawet pyszczka nie domyka... napewno ją to boli :-( Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wedkoholik trzeba Betti zmienic link... Betti juz nie poszukuje domku!!!!!!!!!!!!! Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Rozumiem, o nic wiecej nie pytam ach Ci administratorzy.... Quote
Diana S Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Swietna wiadomosc.... Bettuniu zycze powodzenia....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isiak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To cudowne wieści! Po takiej poniewierce wreszcie ma dom, w którym ją kochają, i kawalera do towarzystwa :loveu: Boję się, czy to nie jakieś paskudztwo na tym dziąśle :shake: Moja setera miała chłoniaka na migdałku, potem były przerzuty :-( Quote
Diana S Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wędkoholik napisał(a):Niebawem wszystko się wyjaśni. Prawdę mówiąc nie dopuszczam złych myśli do siebie. Bardzo zapadła mi w sercu i denerwuję się również. Skoro teraz zaświeciło jej słonko, to nie moze być źle. To byłoby niesprawiedliwe. Jasne, badzmy dobrej mysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Diana S Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jakze z niej DAMA... wygladaja ze soba cudnie... Quote
Isiak Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cudowne foty! I jaka ona śliczna, naprawdę dostojna damulka. Jej towarzysz także wielce przystojny :-) Quote
Recommended Posts