Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Masz jak ja :roll: Tylko mój odszedł 1,5 roku temu :( I najgorsze jest że to ja zawiozłam go do uśpienia :( Do dzisiaj pamiętam jego wzrok, moją bezradność i to, jak chciałam uciec z tego gabinetu z nim żywym, mimo że wiedziałam że cierpi :([/QUOTE]

To jestes twarda , moją poszedł uśpić tata , ale tez pamietam jak na mnie patrzyła kiedy ostatni raz ja widziałam :-( a jak wróciła do domu i nie było ani jej ani misek to beczałam do rana w poduszke , zreszta wszyscy plakali , tata tez , teraz wiem ze nie powinnam na niego tego zwalac bo to był mój pies , ale byłam młoda i głupia i poszłam na łatwiznę :roll:

Posted

U mnie byłam niejako "zmuszona przez siebie". Mama nie dałaby rady, więc pojechałam z tatą. Chciałam, żeby zasypiał wśród swoich, nie był sam, pożegnać się z nim. Nie mogę powiedzieć że żałuję, ale nie wiem czy drugi reaz bym pojechała- do dzisiaj mam jego smutne oczy w głowie, jego i moją bezsilność :roll:

Posted

My się pozytywnie witamy zdecydowanie :)
Byłam dzisiaj u nas w TKMaxx i mam dla Ciebie złą wiadomość - tych piłek, które chciałaś nie ma ;) Jedno trójkątne frisbee było tylko :shake:

Posted

A ja zajrzałam i już mam łzy w oczach. Nie chce nawet sobie tego wyobrażać... Tinka ma już prawie 9lat, a ja odczuwam jakbyśmy były z 3 czy 4 lata razem, a jednocześnie nie pamiętam jak to już było bez niej. \

Tak, że... witamy popołudniowo :)

Guest wolfheart
Posted

siemka :) u nas przyjemnie chłodno i deszczowo :multi:

Posted

Hejka wszystkim ;) Rashelek szkoda, liczą że jeszcze dołożą :roll: Talia ja też się dziwię że Kaja ma już 2,5 roku. A niedawno była słodkim szczeniaczkiem ;) PS. Twoją galerię podglądam od dawna, mała jest super :loveu: (Tina tez super, ale szczylek przyciąga uwagę ;)) Sylwia ja mam słoneczko, ale bez upału. Tak idealnie :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Yuki dawaj foty ;)[/QUOTE]
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Z5kLoA_ZZ0YAMoGGc8r-zB2-dEl6IXAUdwKsC-PYp4=w867-h650-no[/IMG]
Będę jeszcze kupować :diabloti:

Posted

Rozwijasz się :D Ale masz łatwiej- zawsze możesz zwalić że to na 3 psy :D Ja ogólnie miałam fazę na szelki/obrożę (która wraca co jakiś czas :D), teraz zabawki ;) Nie wiem co kolejne :D

Tak w ogóle to moja mama jest bystra- stwierdziła dzisiaj żebym surowego psom nie dawała, bo Lucek nie może koopy zrobić. Mały szczegół, że tylko Kaja jest na Barfie od jakiegoś czasu :D (gdzieś z tydzień :D)

Posted

[quote name='marta1624']
Tak w ogóle to moja mama jest bystra- stwierdziła dzisiaj żebym surowego psom nie dawała, bo Lucek nie może koopy zrobić. Mały szczegół, że tylko Kaja jest na Barfie od jakiegoś czasu :D (gdzieś z tydzień :D)[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt: fajna masz mame :evil_lol: