łamAga Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 [quote name='marta1624']Masz jak ja :roll: Tylko mój odszedł 1,5 roku temu :( I najgorsze jest że to ja zawiozłam go do uśpienia :( Do dzisiaj pamiętam jego wzrok, moją bezradność i to, jak chciałam uciec z tego gabinetu z nim żywym, mimo że wiedziałam że cierpi :([/QUOTE] To jestes twarda , moją poszedł uśpić tata , ale tez pamietam jak na mnie patrzyła kiedy ostatni raz ja widziałam :-( a jak wróciła do domu i nie było ani jej ani misek to beczałam do rana w poduszke , zreszta wszyscy plakali , tata tez , teraz wiem ze nie powinnam na niego tego zwalac bo to był mój pies , ale byłam młoda i głupia i poszłam na łatwiznę :roll: Quote
marta1624 Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 U mnie byłam niejako "zmuszona przez siebie". Mama nie dałaby rady, więc pojechałam z tatą. Chciałam, żeby zasypiał wśród swoich, nie był sam, pożegnać się z nim. Nie mogę powiedzieć że żałuję, ale nie wiem czy drugi reaz bym pojechała- do dzisiaj mam jego smutne oczy w głowie, jego i moją bezsilność :roll: Quote
kalyna Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Jak tam Was czytam, to zaraz mi się wsio przypomina, co przeszliśmy z psami i już łzy lecą mi ciurkiem... :shake: Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Pozytywne dzień dobry ;) Po wczorajszych wspominkach dzisiaj pozytywnie (szczegół że deszcz kropi i jest diabelnie zimno :D) Quote
Ty$ka Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Właśnie, pozytywnie się witamy, bo smutno mi się przez te wspominki zrobiło. Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Ty$ka nie tylko tobie :roll: Wczoraj doszedł olej z łososia i obroża foresto ;) A dzisiaj zgubiłam łańcuszek :angryy: Quote
rashelek Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 My się pozytywnie witamy zdecydowanie :) Byłam dzisiaj u nas w TKMaxx i mam dla Ciebie złą wiadomość - tych piłek, które chciałaś nie ma ;) Jedno trójkątne frisbee było tylko :shake: Quote
Talia Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 A ja zajrzałam i już mam łzy w oczach. Nie chce nawet sobie tego wyobrażać... Tinka ma już prawie 9lat, a ja odczuwam jakbyśmy były z 3 czy 4 lata razem, a jednocześnie nie pamiętam jak to już było bez niej. \ Tak, że... witamy popołudniowo :) Quote
Guest wolfheart Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 siemka :) u nas przyjemnie chłodno i deszczowo :multi: Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Hejka wszystkim ;) Rashelek szkoda, liczą że jeszcze dołożą :roll: Talia ja też się dziwię że Kaja ma już 2,5 roku. A niedawno była słodkim szczeniaczkiem ;) PS. Twoją galerię podglądam od dawna, mała jest super :loveu: (Tina tez super, ale szczylek przyciąga uwagę ;)) Sylwia ja mam słoneczko, ale bez upału. Tak idealnie :loveu: Quote
maxishine. Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='marta1624']Yuki dawaj foty ;)[/QUOTE] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Z5kLoA_ZZ0YAMoGGc8r-zB2-dEl6IXAUdwKsC-PYp4=w867-h650-no[/IMG] Będę jeszcze kupować :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Rozwijasz się :D Ale masz łatwiej- zawsze możesz zwalić że to na 3 psy :D Ja ogólnie miałam fazę na szelki/obrożę (która wraca co jakiś czas :D), teraz zabawki ;) Nie wiem co kolejne :D Tak w ogóle to moja mama jest bystra- stwierdziła dzisiaj żebym surowego psom nie dawała, bo Lucek nie może koopy zrobić. Mały szczegół, że tylko Kaja jest na Barfie od jakiegoś czasu :D (gdzieś z tydzień :D) Quote
łamAga Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='marta1624'] Tak w ogóle to moja mama jest bystra- stwierdziła dzisiaj żebym surowego psom nie dawała, bo Lucek nie może koopy zrobić. Mały szczegół, że tylko Kaja jest na Barfie od jakiegoś czasu :D (gdzieś z tydzień :D)[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: fajna masz mame :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Bardzo bystrą :D Co jakiś czas ma takie odpały :D Quote
marta1624 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Lepiej nie, po co całe dogo ma wiedzieć o jej bystrości :D Wystarczy mi jej w domu :D Quote
łamAga Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='marta1624']Lepiej nie, po co całe dogo ma wiedzieć o jej bystrości :D Wystarczy mi jej w domu :D[/QUOTE] żeby było weselej :eviltong: Quote
Recommended Posts