Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda a to połowa :D Ale zawsze mogę zwalić że to na 2 psy :siara:

Ty$ka u nas większość też się wala po ogródku, oprócz szarpaków i piłek- te są na zabawę ze mną, takie wyjątkowe. A jaka wtedy JA jestem cenna :loveu: Nic innego się nie liczy wtedy :D

Posted

Bardzo :cool3: Zwłaszcza że to pani :evil_lol: Ale jakbyś widziała jaki cyrk zrobiła przed wejściem, zanim założyłam dławik :roll: Za to potem uspokojenie jak ręką odjął ;) A zastrzyk to nawet nie wiedziała kiedy :D Jedynie na wyjściu suczka ONka chciała z nas czapkę zrobić, ale ją dobrze trzymali ;)

Posted

[quote name='marta1624']Bardzo :cool3: Zwłaszcza że to pani :evil_lol: Ale jakbyś widziała jaki cyrk zrobiła przed wejściem, zanim założyłam dławik :roll: Za to potem uspokojenie jak ręką odjął ;) A zastrzyk to nawet nie wiedziała kiedy :D Jedynie na wyjściu suczka ONka chciała z nas czapkę zrobić, ale ją dobrze trzymali ;)[/QUOTE]

Psy chyba wyczuwają że wet to zuoooo czasami placze ze smiechu co psy potrafia na poczekalni u weta wyprawiać zeby tylko nie wejśc do środka , a bywam tam bardzo czesto to się napatrze :evil_lol:

Posted

No moja wariatka się zapierała i z szelek prawie wyszła :roll: Dlatego łańcuszek założyłam ;) Ale ona ma dziwnie, to wariuje tylko przed wejściem na plac. W poczekalni jest grzeczna, leży lub siedzi, wącha ;)

Posted

[quote name='marta1624']No moja wariatka się zapierała i z szelek prawie wyszła :roll: Dlatego łańcuszek założyłam ;) Ale ona ma dziwnie, to wariuje tylko przed wejściem na plac. W poczekalni jest grzeczna, leży lub siedzi, wącha ;)[/QUOTE]

No to i tak dzielna , bo wiekszosc psow sie na poczekalni trzęsie jak galareta ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Weterynarza zaliczyłaś ? :razz: fajny chociaż ? :eviltong:[/QUOTE]

Dzisiaj była gadka w pracy i jak to zawsze bywa, zeszło na sprawy damsko męskie ;)
W pewnym momencie kolega walnął tekst: "kiedyś jak zapładniałem klacz..." :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Chodziło oczywiście o to, że był przy czymś takim :D
Tak się uśmiałam, że się popłakałam ze śmiechu :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzisiaj była gadka w pracy i jak to zawsze bywa, zeszło na sprawy damsko męskie ;)
W pewnym momencie kolega walnął tekst: "kiedyś jak zapładniałem klacz..." :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Chodziło oczywiście o to, że był przy czymś takim :D
Tak się uśmiałam, że się popłakałam ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE]

bhahahahahahha ciekawe co by wyszło z jego połączenia z koniem :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Aga ja znam malutkiego psa, co się boi wszystkiego. Małe 30kg :D Magda fajny kolega, ożenił się z nią chociaż? :D[/QUOTE]

małe 30 buhahaha moja suczka ważyła moze z 6 :eviltong: nawet reklamówki jednorazowej sie bała :roll: ale chciała bym zeby teraz jeszcze ze mna była :-(

Posted

[quote name='dOgLoV']małe 30 buhahaha moja suczka ważyła moze z 6 :eviltong: nawet reklamówki jednorazowej sie bała :roll: ale chciała bym zeby teraz jeszcze ze mna była :-([/QUOTE]
Ehh, ja wieczorami myślę o tym żeby Maksiu wrócił do nas :( Tęsknię za nim, to był pies który mnie wychowywał :(

Posted

[quote name='marta1624']Ehh, ja wieczorami myślę o tym żeby Maksiu wrócił do nas :( Tęsknię za nim, to był pies który mnie wychowywał :([/QUOTE]

to jest właśnie niesprawiedliwe że psy tak krotko żyją :-( mimo że moja maxi odeszła jakieś hmmm 8 lat temu to ja do dzisiaj nie oglądam jej zdjęc bo od razu płacze :roll:

Posted

Masz jak ja :roll: Tylko mój odszedł 1,5 roku temu :( I najgorsze jest że to ja zawiozłam go do uśpienia :( Do dzisiaj pamiętam jego wzrok, moją bezradność i to, jak chciałam uciec z tego gabinetu z nim żywym, mimo że wiedziałam że cierpi :(