kalyna Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='marta1624']To widzę dziewczyny że chodzimy porównywalnie często :D Jak byłam mała to chodziłam często, bo był u nas super ksiądz. Tak go z dzieciakami lubiliśmy że nawet codziennie mogliśmy iść :D Ale teraz to sami księża tacy, co tylko na kasę patrzą :([/QUOTE] Ja się zraziłam do kościoła.. bo zmuszanie, ze trzeba chodzić, bo bierzmowanie, kursy i takie tam... a i z nie wszystkim się zgadzałam, no nie potrafię zrozumieć... [quote name='magdabroy']Ja już się do kościoła nachodziłam :) Zresztą, większość tutaj obecnych wie, że miałam być zakonnicą :diabloti:[/QUOTE] :crazyeye: może i byłabyś zakonnicą, gdyby nie to pod spódnicą :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='kalyna'] :crazyeye: może i byłabyś zakonnicą, gdyby nie to pod spódnicą :eviltong:[/QUOTE] Byłabym zakonnicą, gdyby nie Bogdan :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='kalyna']Ja się zraziłam do kościoła.. bo zmuszanie, ze trzeba chodzić, bo bierzmowanie, kursy i takie tam... a i z nie wszystkim się zgadzałam, no nie potrafię zrozumieć... :crazyeye: może i byłabyś zakonnicą, gdyby nie to pod spódnicą :eviltong:[/QUOTE] Ja nawet nie miałam bierzmowania :D Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Wtedy byśmy Magdy na pewno nie poznały :eviltong: Marta Ty bezbożnico :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Wtedy byśmy Magdy na pewno nie poznały :eviltong: [/QUOTE] No, zamiast na dogo siedzieć, to bym się modliła :diabloti: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']No, zamiast na dogo siedzieć, to bym się modliła :diabloti:[/QUOTE] księdzy byś tylko gorszyła stringami :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']księdzy byś tylko gorszyła stringami :eviltong:[/QUOTE] Jakimi stringami? Chodziłabym bez :diabloti: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']Jakimi stringami? Chodziłabym bez :diabloti:[/QUOTE] No to piczką byś ich gorszyła jeszcze bardziej :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']No to piczką byś ich gorszyła jeszcze bardziej :eviltong:[/QUOTE] Zapuściłabym kłaki, to nic by nie widzieli :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']Zapuściłabym kłaki, to nic by nie widzieli :evil_lol:[/QUOTE] a feeeee :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']a feeeee :eviltong:[/QUOTE] E tam, zaraz feeee :eviltong: Full natural :diabloti: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']E tam, zaraz feeee :eviltong: Full natural :diabloti:[/QUOTE] spoko to od dzisiaj zapuszczamy :evil_lol: ale tylko do niedzieli bo w poniedziełk musze się pokazać doktorowi :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']spoko to od dzisiaj zapuszczamy :evil_lol: ale tylko do niedzieli bo w poniedziełk musze się pokazać doktorowi :eviltong:[/QUOTE] Ja myślę, że on nie jeden busz widział :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ja myślę, że on nie jeden busz widział :evil_lol:[/QUOTE] też tak sądze ale moze lepiej oszczędze mu widoku kolejnego :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='dOgLoV']też tak sądze ale moze lepiej oszczędze mu widoku kolejnego :eviltong:[/QUOTE] On już tyle pewnie widział że jeden w te czy w te nie zrobi różnicy :D Quote
marta1624 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Hej Karolina ;) Właśnie wróciłam z roweringu, gardło boli jak diabli (po co ja tyle gadałam :D) Quote
łamAga Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 komarów się nie nałykałaś przy okazji ? :eviltong: Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='marta1624']Hej Karolina ;) Właśnie wróciłam z roweringu, gardło boli jak diabli (po co ja tyle gadałam :D)[/QUOTE] A zimne powietrze masz? ;) Quote
marta1624 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='dOgLoV']komarów się nie nałykałaś przy okazji ? :eviltong:[/QUOTE] Nie było :eviltong: A szkoda bo białko by mi się przydało :D [QUOTE] [COLOR=#000000]A zimne powietrze masz? [/COLOR];-) [/QUOTE] Niestety zimno jak diabli :roll: Albo gorąco, albo zimnica. W kolarze i kurtce byłam a dopiero jak się rozgrzałam to było mi ciepło, na początku marzłam, tak zimny wiatr :shake: Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 I jeśli gadałaś w trakcie jazdy i to dużo, to nie dziw się że cię gardło boli ;) Quote
marta1624 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='Yuki_']I jeśli gadałaś w trakcie jazdy i to dużo, to nie dziw się że cię gardło boli ;)[/QUOTE] Niestety wiem, moja wina ;) Nieraz na rower szlam jak Bin Laden- z szalikiem na ustach :D A ludzie patrzyli jak na głupią :D Ale chociaż ciepło było i dało się badać ;) Quote
Recommended Posts