Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']To widzę dziewczyny że chodzimy porównywalnie często :D Jak byłam mała to chodziłam często, bo był u nas super ksiądz. Tak go z dzieciakami lubiliśmy że nawet codziennie mogliśmy iść :D Ale teraz to sami księża tacy, co tylko na kasę patrzą :([/QUOTE]
Ja się zraziłam do kościoła.. bo zmuszanie, ze trzeba chodzić, bo bierzmowanie, kursy i takie tam... a i z nie wszystkim się zgadzałam, no nie potrafię zrozumieć...
[quote name='magdabroy']Ja już się do kościoła nachodziłam :) Zresztą, większość tutaj obecnych wie, że miałam być zakonnicą :diabloti:[/QUOTE]

:crazyeye:
może i byłabyś zakonnicą, gdyby nie to pod spódnicą :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']Ja się zraziłam do kościoła.. bo zmuszanie, ze trzeba chodzić, bo bierzmowanie, kursy i takie tam... a i z nie wszystkim się zgadzałam, no nie potrafię zrozumieć...

:crazyeye:
może i byłabyś zakonnicą, gdyby nie to pod spódnicą :eviltong:[/QUOTE]

Ja nawet nie miałam bierzmowania :D

Posted

[quote name='magdabroy']E tam, zaraz feeee :eviltong: Full natural :diabloti:[/QUOTE]

spoko to od dzisiaj zapuszczamy :evil_lol: ale tylko do niedzieli bo w poniedziełk musze się pokazać doktorowi :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']spoko to od dzisiaj zapuszczamy :evil_lol: ale tylko do niedzieli bo w poniedziełk musze się pokazać doktorowi :eviltong:[/QUOTE]

Ja myślę, że on nie jeden busz widział :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']też tak sądze ale moze lepiej oszczędze mu widoku kolejnego :eviltong:[/QUOTE]
On już tyle pewnie widział że jeden w te czy w te nie zrobi różnicy :D

Posted

[quote name='dOgLoV']komarów się nie nałykałaś przy okazji ? :eviltong:[/QUOTE]
Nie było :eviltong: A szkoda bo białko by mi się przydało :D

[QUOTE] [COLOR=#000000]A zimne powietrze masz? [/COLOR];-) [/QUOTE]
Niestety zimno jak diabli :roll: Albo gorąco, albo zimnica. W kolarze i kurtce byłam a dopiero jak się rozgrzałam to było mi ciepło, na początku marzłam, tak zimny wiatr :shake:

Posted

[quote name='Yuki_']I jeśli gadałaś w trakcie jazdy i to dużo, to nie dziw się że cię gardło boli ;)[/QUOTE]
Niestety wiem, moja wina ;) Nieraz na rower szlam jak Bin Laden- z szalikiem na ustach :D A ludzie patrzyli jak na głupią :D Ale chociaż ciepło było i dało się badać ;)