marta1624 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Hejka :) Właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam po tatę do pracy :) I z Kajką byłyśmy nad wodą rowerem :) Ponad 2h jazdy i pies padł :) No i odchudzamy się dobitnie, pies zważony, 37kg :mdleje : Quote
łamAga Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Noo , spacerek ładny ;) ale chyba tylko psy odchudzasz ? Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 No tylko psy. Znaczy psa, bo Lucek to szkielet :) Chociaż przy okazji i mnie może złapać :D A jutro jadę na wystawę :)) Tfu! Pojutrze :) Ale zakręcona jestem ostatnio :p Quote
łamAga Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Jak Ciebie złapie to Cie zwieje :P oooo a gdzie jedziesz na tą wystawe ? Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Nosze kamienie w butach, nie zwieje :p Do Sosnowca ;) A w marcu do Katowic planuję ;) Licze że będą jakieś stoiska, bo Kajka ma urodziny niebawem :D Quote
angineuuka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Tez chciałam do Sosnowca, jednak zrezygnowałam bo to Sosnowiec :lol: Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Oj tam, raz można do Sosnowca pojechać :p Quote
angineuuka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Byłam w tamtym roku, wystarczy :lol: Quote
marta1624 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 To aż za często by było, niepoprawnie :D Quote
Guest TyŚka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Witanko :) Eeee ja z Sosnowcem mam fajne skojarzenia tylko, sami tam najlepsi psiarze mieszkają :p Psa odchudzasz? Ile chcesz by Kajka zrzuciła? Quote
kalyna Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 37kg, jak ona to zrobiła? Hihihi tyle w kryzysie Sonia nawet nie miała :D teraz pewnie niewiele mniej waży, ale sylwetkę ma piękną, więc dałam jej spokój. Tzn. dostaje czasami ciut więcej jedzenia, ale ona sama tego przejeść nie może i zostawia. Także natury człowiek nie przeskoczy :P Quote
marta1624 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Witanko Eeee ja z Sosnowcem mam fajne skojarzenia tylko, sami tam najlepsi psiarze mieszkają Psa odchudzasz? Ile chcesz by Kajka zrzuciła? Hejka ;) Tak do 32kg, żeby nie zamęczyć (jej i siebie XP) dietą ;) Ale najlepiej do 30kg ;) A psiarzy nie znam, ale nie zaprzeczam :) 37kg, jak ona to zrobiła? Hihihi tyle w kryzysie Sonia nawet nie miała teraz pewnie niewiele mniej waży, ale sylwetkę ma piękną, więc dałam jej spokój. Tzn. dostaje czasami ciut więcej jedzenia, ale ona sama tego przejeść nie może i zostawia. Także natury człowiek nie przeskoczy Ja nie wiem jak ona to zrobiła :p Jakieś czary :p Widziałam że jest "jej więcej", ale że aż tyle to się nie spodziewałam ;) Przed sterylką ważyła 27kg i była chudzizna, po sterylce w okolicach 30kg i to było ok, ale teraz to przesadziła :) Quote
łamAga Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 W takim razie licze na fotorelacje z wystawy ;) ale zazdroszcze Ci tego wyjazdu na wystawe nawet nie wiesz jak bardzo :( Quote
*Magda* Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 37kg, jak ona to zrobiła? Hihihi tyle w kryzysie Sonia nawet nie miała :D teraz pewnie niewiele mniej waży, ale sylwetkę ma piękną, więc dałam jej spokój. Tzn. dostaje czasami ciut więcej jedzenia, ale ona sama tego przejeść nie może i zostawia. Także natury człowiek nie przeskoczy :P Moja Tora od tego tygodnia dostaje więcej jedzenia ;) Ale tylko dlatego, że nagotowałam jej świńskich nóżek i ciężko mi zgadnąć ile mniej jej dawać barf'u :/ Więc wieczorem, jak daję jej wywar z nóżek, to dostaje tylko pół porcji wcześniejszej kolacji. Quote
Oscar Patric Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Oscar sam sobie wagi pilnuje(jak nie je w większości) :lol: :P Quote
kalyna Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Moja Tora od tego tygodnia dostaje więcej jedzenia ;) Ale tylko dlatego, że nagotowałam jej świńskich nóżek i ciężko mi zgadnąć ile mniej jej dawać barf'u :/ Więc wieczorem, jak daję jej wywar z nóżek, to dostaje tylko pół porcji wcześniejszej kolacji. jak moje dostają wywar z łapek to kolacja baj, baj :lol: Jeśli mam dobry dzień to ugotuję im trochę ryżu :P Śniadanko normalne, i kolacja znowu taka sama :) Quote
marta1624 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 W takim razie licze na fotorelacje z wystawy ;) ale zazdroszcze Ci tego wyjazdu na wystawe nawet nie wiesz jak bardzo :( Postaram się fotki robić :) I nie zazdrość, Fabian szybko wyrośnie i też sobie pojeździsz ;)Moja Tora od tego tygodnia dostaje więcej jedzenia ;) Ale tylko dlatego, że nagotowałam jej świńskich nóżek i ciężko mi zgadnąć ile mniej jej dawać barf'u :/ Więc wieczorem, jak daję jej wywar z nóżek, to dostaje tylko pół porcji wcześniejszej kolacji. No to ja teraz obniżyłam na 500g mięsa plus smaczki, zobaczymy jak pójdzie... Oscar sam sobie wagi pilnuje(jak nie je w większości) To jak Lucek :Djak moje dostają wywar z łapek to kolacja baj, baj Jeśli mam dobry dzień to ugotuję im trochę ryżu Śniadanko normalne, i kolacja znowu taka sama Moja to tylko mięsno-smaczkowa :) Ryżu niet, zupy niet... Taki wybredniak :) Quote
kalyna Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 a ile ona dostawała normalnie tego jedzenia? i waga zaczęła rosnąć po przejściu na BARFa? Quote
marta1624 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 a ile ona dostawała normalnie tego jedzenia? i waga zaczęła rosnąć po przejściu na BARFa? Dostawała na barfie na początku ok 750g plus smaczki. A czy przytyła po przejściu... Na początku to po sterylce, ale faktem jest że po przejściu na barfa też się "powiększyła". Nie mam tylko porównania ile kg po sterylce kiedy była na gotowanym jeszcze, a ile na barfie... Nie ważyłam wtedy jej :( Cześć :)Hej :) Jestem zła- wróciłam z wystawy, pogoda do kitu, porobiłam 87zdjęć, a nie mogę ich otworzyć bo wyskakuje błąd (znowu mi aparat w fonie w kulki poleciał :pissed : ) Quote
Guest wolfheart Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 eh..ja zazdroszczę BARFującym :( Luna moja zjada tylko mielone na surowo,innego nie chce bez ugotowania :/ Quote
marta1624 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Sylwia to zupełnie odwrotnie jak moja :) Ta gotowane to bardziej marudziła, teraz surowe zjada. Chociaż... Ona to by tylko kurczaka chciała jeść :( Wołowiny w ogóle, cielęciny, jagnięciny, koniny, sarniny, łososia, gęsi też nie ruszy... Z podrobów to zje max 3 żołądki/serca z kurczaka, watróbki wcale, tylko ugotowana i do Konga przemycona :( No a oprócz kurczaka zje wieprzowine, indyka, kaczkę (ale tylko szyje, nic innego nie chce). Więc nie jest to barf jaki powinien... Quote
Recommended Posts