Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś już fotałki oglądała, więc mogę poczekać do jutra ;)
A bo ja jestem ugodowa, tylko jak chcę :diabloti:[/QUOTE]

Chyba niezbyt często chcesz :eviltong: Na razie wstawiam wszystkie moje stare fotki, a trochę ich jest. To te ze spacerku będą za jakiś rok :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A twierdziłaś, że nie masz zdjęć :mad:[/QUOTE]

Bo nie mam takich ładnych. Same takie zwykłe :p A polędzić też trzeba, a nie tylko fotki :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i57.tinypic.com/2qmomkl.jpg[/url]

:p jak słodko

wreszcie jest galeria,gratulacje:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i57.tinypic.com/2qmomkl.jpg[/URL]

:p jak słodko

wreszcie jest galeria,gratulacje:diabloti:[/QUOTE]

Dziękuje :p Chociaż było ciężko :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

potrzebowałaś dojrzeć do tej decyzji :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ooo tak. A tak naprawdę to Magda mnie zmusiła :eviltong:[/QUOTE]

Jakbyś nie chciała, to byś nie założyła, choćbym nie wiem jak Cię szantażowała :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbyś nie chciała, to byś nie założyła, choćbym nie wiem jak Cię szantażowała :eviltong:[/QUOTE]

Ja po prostu nie mogłam ci odmówić :eviltong: Poza tym fotki dedykowane dla mnie :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Ja po prostu nie mogłam ci odmówić :eviltong: Poza tym fotki dedykowane dla mnie :loveu:[/QUOTE]

Oj tam, mnie żaden szantaż nie zmusi do założenia fejsbuczka :eviltong: A fotki dedykowałam Ci dopiero dzisiaj, jak już galeria była ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Oj tam, mnie żaden szantaż nie zmusi do założenia fejsbuczka :eviltong: A fotki dedykowałam Ci dopiero dzisiaj, jak już galeria była ;)[/QUOTE]

A co ty taka anty-fb?
Ale dedykowałaś :eviltong: I to Torę, ONka, dla mnie to jak milion złotych :p