Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka dziewczyny ;) No ja też widziałam te dentastixy, ale nie brałam. Za to pójdę wieczorem po jakąś zabawkę :grins:

A karusek na mnie się wzbogacił, kupiłam frisbee i zioła dla chomika ;) I przezornie płatrność przy odbiorze żeby nie robić przelewu :D Teraz tylko czekam :D I obiecuje sobie więcej zakupów nie robić, ale pewnie mi się nie uda :D Zwłaszcza że obroża trixie cavo kusi....

Posted

No ja też widziałam te dentastixy, ale nie brałam. Za to pójdę wieczorem po jakąś zabawkę :grins:

Hahahaha wlasnie przyszłam Cie ostrzec żebyś nie szła dzisiaj do biedronki :P

moje psy sie nie bawia , ale każdą zabawke chciałam dzisiaj kupić buhahah a jak zobaczyłam budke do kotow to normalnie wow , ale Sebek powiedział że nasze koty sa za duze do tego , no i mimo iż nie jestem za ubieraniem psów to jak zobaczyłam te kurtki z kapturem na psa to myślalam ze oszaleje takie słodkie  :loveu:

Posted

Hahahaha wlasnie przyszłam Cie ostrzec żebyś nie szła dzisiaj do biedronki :P

moje psy sie nie bawia , ale każdą zabawke chciałam dzisiaj kupić buhahah a jak zobaczyłam budke do kotow to normalnie wow , ale Sebek powiedział że nasze koty sa za duze do tego , no i mimo iż nie jestem za ubieraniem psów to jak zobaczyłam te kurtki z kapturem na psa to myślalam ze oszaleje takie słodkie :loveu:

Byłam :] Kupiłam pluszowego ptaka, do aportu z wody ;) I ubrania były tylko 2, ale nie na Kajkę, a Lucek.... On ma jedno i wystarczy :p Za to żadnych legowisko/budek już nie było, zabawek za dużo też nie, więc stwierdzam że mój miasto jest pro psie :-o
Posted

Dlaczego u Ciebie widze zawsze tylko ze cytujesz ale co napisałaś to już nie widzę  :lmaa:

Bomi do go cały czas szwankuje i nieraz dodaje po czasie, a nieraz wcale i muszę edytować :/ 

Same zakupoholiczki :D

Że my??? No co ty :p
Posted

Mi też nawala dogo i w ogóle internet bo chyba ruter mamy walnięty :/

oooo no popatrz jakiego ma fajnego "dziadka" Lucek  :megagrin: teraz koniecznie czekamy na fotki w nowym legowisku  :siara:

Posted

Bardzo :p Chociaż wolę dłubania w domu niż takie prace, ale i takich rzeczy się nie boję ;) Jedna koleżanka z liceum nawet 1 deski by nie przeniosła, bo by sobie "drzazgę wbiła":D Więc ja przy niej to wieśniak, bo deski przenosze, pustaki do budowy, kostkę brukową, i sprzęty mi nie straszne (wiertarka, piła itp.) :)

Posted

Ja tam wole takie "swojskie" babki jak Ty własnie , sama sie takich prac nie boję a nawet je lubie ;) deski na płot sama malowałam a było ich chyba 120 jak nie wiecej , wysokie na 1,5 metra , sama sobie je nosiłam , sama sobie "podest" robiłam zeby je na czymś oprzeć i  malowałam , kręgosłup mi siadał ( mam problemy z kręgosłupem ) czasami wyłam z bólu ale uwielbiam tego typu prace  :loveu:

Posted

Ej ciekawa jestem tego legowiska Lucka :P

dzisiaj byłam w Biedronce, ale była nieczynna. To był znak :lol:

hahaha ja też swojska baba jestem. Niekoniecznie lubię takie akcje, ale jak pomóc trzeba to wyjścia nie ma. Ostatnio z tatą cały płot robiłam, spawanie, szlifowanie, malowanie, montowanie i takie akcje. Kojce też sami robiliśmy.

Posted

Ej ciekawa jestem tego legowiska Lucka :P

dzisiaj byłam w Biedronce, ale była nieczynna. To był znak :lol:

hahaha ja też swojska baba jestem. Niekoniecznie lubię takie akcje, ale jak pomóc trzeba to wyjścia nie ma. Ostatnio z tatą cały płot robiłam, spawanie, szlifowanie, malowanie, montowanie i takie akcje. Kojce też sami robiliśmy.

Te legowiska były super , tak samo jak i te budki dla kotów , dlaczego ja mam takie duże koty  :look3:

a dzisiaj byłam w jeszcze innej biedronce bo wszedzie szukałam tego dywanika co był 100x150 a juz wszedzie były wykupione , no i dzisiaj ze bylismy w Kauflandzie to weszlismy do biedronki obok patrze jest "mój" dywan , i to w takim zielonym kolorze jak chciałam , no to mówie do Sebka bierzemy , a On mówi " chodz go rozwiniemy , zobaczymy czy nie jest gdześ podarty czy uszkodzony " a ja " a po co  " ale uj dobra niech mu bedzie , i jakie szczęscie ze go posłuchałam  :look3:  rozwijamy go a tam w środku zawinieta w niego taka mata do zlewu  :siara: qurwa jak by mi to przy kasie znaleźli to ze wstydu bym chyba nie wiem co zrobiła hehe

No widzisz Kalyna , jesteś "nasza" babka :D

Posted

O jak miło że nie tylko ja tak mam :D Aga no to moja jedna kol w życiu desek by nie pomalowała, bo "się może ubrudzić, a rękawiczki niszczą dłonie" (:-o)

Alina jesteśmy podobne, ja też kojec robiłam z tatą :D I budę dla słonia oczywiście :D A u mnie w biedrze nie było, ale tata był na wyjeździe i kupił w Częstochowie ;)

Magda ty też męska jesteś :p Ale to najlepszy typ kobiety podobno :p

Posted

Ja też mam takie koleżanki które sobie "rączek nie brudzą " ale mnie osobiście takie coś bawi ;)

No mnie nawet zaskoczyła jakość, wygląda super ;) I podobno były jeszcze duże, ale tych nie widziałam to nie wiem (jedynie wiem że pasowałby na Kajkę ;))

Ja widziałam wszystkie i wszystkie były super , a dzisiaj w tamtej biedronce juz nie było ani budek ani legowisk ani ubranek , same zabawki i saczki zostały , ale gdzies w jakiejś gazetce jeszcze widziałam tunele do małych psów ale gdzie to było to juz nie pamietam , za duzo ostatnio artykułów do psów jest w gazetkach ze sie idzie pogubić co gdzie było ;)

Posted

Ja na razie mówię pas na zakupy :D Chyba że będzie coś "super potrzebnego" :D A u mnie same smycze i smaczki, ale tego nie potrzebuję ;) Ubranek to może z 1, legowisko wcale, a zabawki strasznie przebrane ;)

Posted

U mnie pewnie to nie wyjdzie :p Ale niedługo muszę karmę kupić dla psów, z gatunku tych "super potrzebnych" :D Kajka to tylko znaczki, ale mały na suchym jest ;)

Kurde dodali mi zajęć, i to w sali której w życiu w szkole nie widziałam :-o

Posted

Nie lubię Was... poczułam potrzebę przejścia się do Biedry :nonono2: