marta1624 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Hejka dziewczyny ;) No ja też widziałam te dentastixy, ale nie brałam. Za to pójdę wieczorem po jakąś zabawkę :grins: A karusek na mnie się wzbogacił, kupiłam frisbee i zioła dla chomika ;) I przezornie płatrność przy odbiorze żeby nie robić przelewu :D Teraz tylko czekam :D I obiecuje sobie więcej zakupów nie robić, ale pewnie mi się nie uda :D Zwłaszcza że obroża trixie cavo kusi.... Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 No ja też widziałam te dentastixy, ale nie brałam. Za to pójdę wieczorem po jakąś zabawkę :grins: Hahahaha wlasnie przyszłam Cie ostrzec żebyś nie szła dzisiaj do biedronki :P moje psy sie nie bawia , ale każdą zabawke chciałam dzisiaj kupić buhahah a jak zobaczyłam budke do kotow to normalnie wow , ale Sebek powiedział że nasze koty sa za duze do tego , no i mimo iż nie jestem za ubieraniem psów to jak zobaczyłam te kurtki z kapturem na psa to myślalam ze oszaleje takie słodkie :loveu: Quote
marta1624 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Hahahaha wlasnie przyszłam Cie ostrzec żebyś nie szła dzisiaj do biedronki :P moje psy sie nie bawia , ale każdą zabawke chciałam dzisiaj kupić buhahah a jak zobaczyłam budke do kotow to normalnie wow , ale Sebek powiedział że nasze koty sa za duze do tego , no i mimo iż nie jestem za ubieraniem psów to jak zobaczyłam te kurtki z kapturem na psa to myślalam ze oszaleje takie słodkie :loveu: Byłam :] Kupiłam pluszowego ptaka, do aportu z wody ;) I ubrania były tylko 2, ale nie na Kajkę, a Lucek.... On ma jedno i wystarczy :p Za to żadnych legowisko/budek już nie było, zabawek za dużo też nie, więc stwierdzam że mój miasto jest pro psie :-o Quote
łamAga Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dlaczego u Ciebie widze zawsze tylko ze cytujesz ale co napisałaś to już nie widzę :lmaa: Quote
marta1624 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Dlaczego u Ciebie widze zawsze tylko ze cytujesz ale co napisałaś to już nie widzę :lmaa: Bomi do go cały czas szwankuje i nieraz dodaje po czasie, a nieraz wcale i muszę edytować :/ Same zakupoholiczki :D Że my??? No co ty :p Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 A ja przyszłam do siebie się pochwalić że Lucek dostał legowisko z biedronki od taty :D Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Mi też nawala dogo i w ogóle internet bo chyba ruter mamy walnięty :/ oooo no popatrz jakiego ma fajnego "dziadka" Lucek :megagrin: teraz koniecznie czekamy na fotki w nowym legowisku :siara: Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Muszę wene mieć :p Dzisiaj cieliśmy deski dla babci, wczoraj kładliśmy kostkę... No i niedawno wróciłam ze spacerku owczarkowatego, zdjęć 0 :D Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ty widać jesteś szeroko uzdolniona dziewczyna :D Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Bardzo :p Chociaż wolę dłubania w domu niż takie prace, ale i takich rzeczy się nie boję ;) Jedna koleżanka z liceum nawet 1 deski by nie przeniosła, bo by sobie "drzazgę wbiła":D Więc ja przy niej to wieśniak, bo deski przenosze, pustaki do budowy, kostkę brukową, i sprzęty mi nie straszne (wiertarka, piła itp.) :) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja tam wole takie "swojskie" babki jak Ty własnie , sama sie takich prac nie boję a nawet je lubie ;) deski na płot sama malowałam a było ich chyba 120 jak nie wiecej , wysokie na 1,5 metra , sama sobie je nosiłam , sama sobie "podest" robiłam zeby je na czymś oprzeć i malowałam , kręgosłup mi siadał ( mam problemy z kręgosłupem ) czasami wyłam z bólu ale uwielbiam tego typu prace :loveu: Quote
kalyna Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ej ciekawa jestem tego legowiska Lucka :P dzisiaj byłam w Biedronce, ale była nieczynna. To był znak :lol: hahaha ja też swojska baba jestem. Niekoniecznie lubię takie akcje, ale jak pomóc trzeba to wyjścia nie ma. Ostatnio z tatą cały płot robiłam, spawanie, szlifowanie, malowanie, montowanie i takie akcje. Kojce też sami robiliśmy. Quote
*Magda* Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Same męskie kobity na tym dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ej ciekawa jestem tego legowiska Lucka :P dzisiaj byłam w Biedronce, ale była nieczynna. To był znak :lol: hahaha ja też swojska baba jestem. Niekoniecznie lubię takie akcje, ale jak pomóc trzeba to wyjścia nie ma. Ostatnio z tatą cały płot robiłam, spawanie, szlifowanie, malowanie, montowanie i takie akcje. Kojce też sami robiliśmy. Te legowiska były super , tak samo jak i te budki dla kotów , dlaczego ja mam takie duże koty :look3: a dzisiaj byłam w jeszcze innej biedronce bo wszedzie szukałam tego dywanika co był 100x150 a juz wszedzie były wykupione , no i dzisiaj ze bylismy w Kauflandzie to weszlismy do biedronki obok patrze jest "mój" dywan , i to w takim zielonym kolorze jak chciałam , no to mówie do Sebka bierzemy , a On mówi " chodz go rozwiniemy , zobaczymy czy nie jest gdześ podarty czy uszkodzony " a ja " a po co " ale uj dobra niech mu bedzie , i jakie szczęscie ze go posłuchałam :look3: rozwijamy go a tam w środku zawinieta w niego taka mata do zlewu :siara: qurwa jak by mi to przy kasie znaleźli to ze wstydu bym chyba nie wiem co zrobiła hehe No widzisz Kalyna , jesteś "nasza" babka :D Quote
kalyna Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Same męskie kobity na tym dogo :evil_lol: cóż taki klimat :grins: Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 O jak miło że nie tylko ja tak mam :D Aga no to moja jedna kol w życiu desek by nie pomalowała, bo "się może ubrudzić, a rękawiczki niszczą dłonie" (:-o) Alina jesteśmy podobne, ja też kojec robiłam z tatą :D I budę dla słonia oczywiście :D A u mnie w biedrze nie było, ale tata był na wyjeździe i kupił w Częstochowie ;) Magda ty też męska jesteś :p Ale to najlepszy typ kobiety podobno :p Quote
*Magda* Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Magda ty też męska jesteś :P Ale to najlepszy typ kobiety podobno :P Ja jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boję :) Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 No mnie nawet zaskoczyła jakość, wygląda super ;) I podobno były jeszcze duże, ale tych nie widziałam to nie wiem (jedynie wiem że pasowałby na Kajkę ;)) Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ja jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boję :) To pozytywnie :D Tak trzymać :) Quote
łamAga Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja też mam takie koleżanki które sobie "rączek nie brudzą " ale mnie osobiście takie coś bawi ;) No mnie nawet zaskoczyła jakość, wygląda super ;) I podobno były jeszcze duże, ale tych nie widziałam to nie wiem (jedynie wiem że pasowałby na Kajkę ;)) Ja widziałam wszystkie i wszystkie były super , a dzisiaj w tamtej biedronce juz nie było ani budek ani legowisk ani ubranek , same zabawki i saczki zostały , ale gdzies w jakiejś gazetce jeszcze widziałam tunele do małych psów ale gdzie to było to juz nie pamietam , za duzo ostatnio artykułów do psów jest w gazetkach ze sie idzie pogubić co gdzie było ;) Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ja na razie mówię pas na zakupy :D Chyba że będzie coś "super potrzebnego" :D A u mnie same smycze i smaczki, ale tego nie potrzebuję ;) Ubranek to może z 1, legowisko wcale, a zabawki strasznie przebrane ;) Quote
kalyna Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Hahaha ja też mówię, że koniec z zakupami, na jakiś czas :grins: Quote
marta1624 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 U mnie pewnie to nie wyjdzie :p Ale niedługo muszę karmę kupić dla psów, z gatunku tych "super potrzebnych" :D Kajka to tylko znaczki, ale mały na suchym jest ;) Kurde dodali mi zajęć, i to w sali której w życiu w szkole nie widziałam :-o Quote
Guest TyŚka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nie lubię Was... poczułam potrzebę przejścia się do Biedry :nonono2: Quote
Recommended Posts