Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']moja kiedyś "ustawiła" Yorka,biegał i kąsał ją,to mu tak pizgła,że poleciał jak szmata...nie chciałam tego,ale trzy razy prosiłam właściciela żeby zabrał psa,udawał że nie słyszy.Ja nie będę dusiła swojego psa kolcami,bo jakieś małe g*wno biega nam pod nogami i szuka zaczepki.[/QUOTE]
Ja też utrzymuję chwilę, ale wszystkich psów bronić nie będę jeśli właściciel ma go głęboko ;) Moja to najwyżej przyglebie, zębów nie używa, ale staram się nie dopuszczać ile mogę. Jak właścicielowi na psie nie zależy, to mnie tym bardziej ;) Nie mówię- pies może uciec, ale właściciel powinien zainterweniować jeśli nie życzę sobie kontaktu. Chociaż ostatnio moja jakoś milsza jest, to podbiegacze mi mniej przeszkadzają :D I oby tak zostało :D

Guest wolfheart
Posted

ja uważam ,że skoro mój pies nie podbiega jak głupi do obcych,to ja mam prawo oczekiwać tego od innych

Posted

[quote name='marta.k9080']ja uważam ,że skoro mój pies nie podbiega jak głupi do obcych,to ja mam prawo oczekiwać tego od innych[/QUOTE]

Też tak uważam ;) Wiem, że może się coś zdażyć, ale wtedy oczekuję że pies zostanie zabrany. Chyba że psy sobie przypadną do gustu, to wtedy mendę puszczę do zabawy ;)

Guest wolfheart
Posted

u nas w nocy grzmiało,a powietrze zrobiło się okropnie gęste:roll:

Guest wolfheart
Posted

dokładnie jak u nas,nie wiesz w którym momencie zacznie lac :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Kalosze mam ale nie lubię :eviltong:

Mam lepiej od was, u mnie wiadomo kiedy zacznie :grins: Bo nie przestaje :D[/QUOTE]

buahahahahhaa :evil_lol:

qurwa zapomniałam że głowe mam umyć :eek2:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

qurwa zapomniałam że głowe mam umyć :eek2:[/QUOTE]

jak będzie padać,wystaw łeb za okno:diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Ehh następnym razem zaoszczędzisz wodę :D O ile nie zapomnisz :D[/QUOTE]

ej wlasnie dzisiaj chyba jeszcze nie głosowałam a propo sklerozy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale juz to naprawiłam :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję :loveu: A tak a propos- jak jest z kurierami, wie ktoś? Czekam na tą paczkę, ale dzisiaj miałam wyjazd i mnie nie było. I nie wiem czy był dzisiaj czy nie, bo numeru do sprawdzania nie mam, a nie dzwonił. Kartki w drzwiach też nie było. Jakby był to chyba by coś zostawił nie?

Posted

[quote name='marta1624']Dziękuję :loveu: A tak a propos- jak jest z kurierami, wie ktoś? Czekam na tą paczkę, ale dzisiaj miałam wyjazd i mnie nie było. I nie wiem czy był dzisiaj czy nie, bo numeru do sprawdzania nie mam, a nie dzwonił. Kartki w drzwiach też nie było. Jakby był to chyba by coś zostawił nie?[/QUOTE]

Ależ nie ma za co ;)

Powinien najpierw zadzwonić czy jesteś w domu a jeżeli nie ma numeru to powinien zostawić awizo :)

Posted

Jest za co, jest :loveu:

No to mnie uspokoiłaś, dzięki ;) Bo już się bałam że był i nic nie zostawił, a jutro też cały dzień siedzieć w domu nie będę. Numer podałam sprzedawcy, to on mam nadzieję dał kurierowi ;)

Posted

[quote name='marta1624']Jest za co, jest :loveu:

No to mnie uspokoiłaś, dzięki ;) Bo już się bałam że był i nic nie zostawił, a jutro też cały dzień siedzieć w domu nie będę. Numer podałam sprzedawcy, to on mam nadzieję dał kurierowi ;)[/QUOTE]

My jak zamawiamy karme to tez numer ma sprzedawca a kurier za każdy razem dzwoni z 10 min przed przyjazdem czy na pewno jesteśmy w domu :) jeszcze sie nie zdarzyło żeby nie zadzwonił sprawdzić ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']My jak zamawiamy karme to tez numer ma sprzedawca a kurier za każdy razem dzwoni z 10 min przed przyjazdem czy na pewno jesteśmy w domu :) jeszcze sie nie zdarzyło żeby nie zadzwonił sprawdzić ;)[/QUOTE]
Właśnie do mnie dzwonią zazwyczaj, oprócz siódemki ;) Ten nie dzwoni (chyba że mnie nie ma, to gdzie paczkę zostawić, a ja zaraz dzwonie do sąsiadki :angryy:). Teraz pierwszy raz przychodzi DPD, a jak wracałam z budowy to taki odjeżdżał z uliczki obok (dlatego się martwiłam czy był i sobie pojechał, nic nie zostawiając/dzwoniąc, czy u kogoś innego ;))