marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='marta.k9080']moja kiedyś "ustawiła" Yorka,biegał i kąsał ją,to mu tak pizgła,że poleciał jak szmata...nie chciałam tego,ale trzy razy prosiłam właściciela żeby zabrał psa,udawał że nie słyszy.Ja nie będę dusiła swojego psa kolcami,bo jakieś małe g*wno biega nam pod nogami i szuka zaczepki.[/QUOTE] Ja też utrzymuję chwilę, ale wszystkich psów bronić nie będę jeśli właściciel ma go głęboko ;) Moja to najwyżej przyglebie, zębów nie używa, ale staram się nie dopuszczać ile mogę. Jak właścicielowi na psie nie zależy, to mnie tym bardziej ;) Nie mówię- pies może uciec, ale właściciel powinien zainterweniować jeśli nie życzę sobie kontaktu. Chociaż ostatnio moja jakoś milsza jest, to podbiegacze mi mniej przeszkadzają :D I oby tak zostało :D Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 ja uważam ,że skoro mój pies nie podbiega jak głupi do obcych,to ja mam prawo oczekiwać tego od innych Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='marta.k9080']ja uważam ,że skoro mój pies nie podbiega jak głupi do obcych,to ja mam prawo oczekiwać tego od innych[/QUOTE] Też tak uważam ;) Wiem, że może się coś zdażyć, ale wtedy oczekuję że pies zostanie zabrany. Chyba że psy sobie przypadną do gustu, to wtedy mendę puszczę do zabawy ;) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Burza wraca :( A liczyłam na spacerek..... Ehh, jutro sobie odbiję :D Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 u nas w nocy grzmiało,a powietrze zrobiło się okropnie gęste:roll: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Ehh u mnie rano były chmury, ale łudziłam się że przejdzie :( A tu po południu burza, teraz wróciła :roll: A ja nienawidzę deszczu, bo mam zaraz mokro w butach :/ Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 teraz u nas niby nie pada ale za chwilę może znowu lać :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 dokładnie jak u nas,nie wiesz w którym momencie zacznie lac :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 a Sebek sie dziwi ze na spacer nie chce iść jak słonce wyszło , ujde kawałek i zmokne , moze lepiej podziękuję :lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Kalosze mam ale nie lubię :eviltong: Mam lepiej od was, u mnie wiadomo kiedy zacznie :grins: Bo nie przestaje :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Kalosze mam ale nie lubię :eviltong: Mam lepiej od was, u mnie wiadomo kiedy zacznie :grins: Bo nie przestaje :D[/QUOTE] buahahahahhaa :evil_lol: qurwa zapomniałam że głowe mam umyć :eek2: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV'] qurwa zapomniałam że głowe mam umyć :eek2:[/QUOTE] jak będzie padać,wystaw łeb za okno:diabloti: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='marta.k9080']jak będzie padać,wystaw łeb za okno:diabloti:[/QUOTE] A potem szampon, i znowu za okno spłukać :diabloti: Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 No i po co leciałam umyć ? mogłam was posłuchać , wody bym zaoszczędziła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Ehh następnym razem zaoszczędzisz wodę :D O ile nie zapomnisz :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Ehh następnym razem zaoszczędzisz wodę :D O ile nie zapomnisz :D[/QUOTE] ej wlasnie dzisiaj chyba jeszcze nie głosowałam a propo sklerozy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']ej wlasnie dzisiaj chyba jeszcze nie głosowałam a propo sklerozy :evil_lol:[/QUOTE] A ja zapomniałam przypomnieć :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']A ja zapomniałam przypomnieć :D[/QUOTE] Ale juz to naprawiłam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale juz to naprawiłam :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: A tak a propos- jak jest z kurierami, wie ktoś? Czekam na tą paczkę, ale dzisiaj miałam wyjazd i mnie nie było. I nie wiem czy był dzisiaj czy nie, bo numeru do sprawdzania nie mam, a nie dzwonił. Kartki w drzwiach też nie było. Jakby był to chyba by coś zostawił nie? Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję :loveu: A tak a propos- jak jest z kurierami, wie ktoś? Czekam na tą paczkę, ale dzisiaj miałam wyjazd i mnie nie było. I nie wiem czy był dzisiaj czy nie, bo numeru do sprawdzania nie mam, a nie dzwonił. Kartki w drzwiach też nie było. Jakby był to chyba by coś zostawił nie?[/QUOTE] Ależ nie ma za co ;) Powinien najpierw zadzwonić czy jesteś w domu a jeżeli nie ma numeru to powinien zostawić awizo :) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Jest za co, jest :loveu: No to mnie uspokoiłaś, dzięki ;) Bo już się bałam że był i nic nie zostawił, a jutro też cały dzień siedzieć w domu nie będę. Numer podałam sprzedawcy, to on mam nadzieję dał kurierowi ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Jest za co, jest :loveu: No to mnie uspokoiłaś, dzięki ;) Bo już się bałam że był i nic nie zostawił, a jutro też cały dzień siedzieć w domu nie będę. Numer podałam sprzedawcy, to on mam nadzieję dał kurierowi ;)[/QUOTE] My jak zamawiamy karme to tez numer ma sprzedawca a kurier za każdy razem dzwoni z 10 min przed przyjazdem czy na pewno jesteśmy w domu :) jeszcze sie nie zdarzyło żeby nie zadzwonił sprawdzić ;) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']My jak zamawiamy karme to tez numer ma sprzedawca a kurier za każdy razem dzwoni z 10 min przed przyjazdem czy na pewno jesteśmy w domu :) jeszcze sie nie zdarzyło żeby nie zadzwonił sprawdzić ;)[/QUOTE] Właśnie do mnie dzwonią zazwyczaj, oprócz siódemki ;) Ten nie dzwoni (chyba że mnie nie ma, to gdzie paczkę zostawić, a ja zaraz dzwonie do sąsiadki :angryy:). Teraz pierwszy raz przychodzi DPD, a jak wracałam z budowy to taki odjeżdżał z uliczki obok (dlatego się martwiłam czy był i sobie pojechał, nic nie zostawiając/dzwoniąc, czy u kogoś innego ;)) Quote
Recommended Posts