beka Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Była propozycja domku ale niestety nie dla Afry :(. Ogrodzenia bez podmurwki, a Afra ostanio wykopałą dziurę u Gajowej i poszła w odwiedziny do sąsiadów. Ehh Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Afruniu,pozrastań podkopywać się tam, gdzie nie ma sensu, co? Quote
*Gajowa* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Afrunia narozrabiała, oj narozrabiała... Na sąsiedniej posesji od kilku dni gościnnie przebywa mała dziewczynka ok. 2 lat i w te największe upały, w godzinach popołudniowych pluskała się w małym baseniku wydając różne dźwięki, które bardzo pobudzały Afrunię. Za wszelka cenę chciała się przedostać do małej i pewnego razu zrobiła podkop pod siatką i razem z małą Abi przeczołgały się. Na szczęście na wołanie przybiegły obie zdyszane i szczęśliwe. Quote
Malgoska Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 *Gajowa* napisał(a):Afrunia narozrabiała, oj narozrabiała... Na sąsiedniej posesji od kilku dni gościnnie przebywa mała dziewczynka ok. 2 lat i w te największe upały, w godzinach popołudniowych pluskała się w małym baseniku wydając różne dźwięki, które bardzo pobudzały Afrunię. Za wszelka cenę chciała się przedostać do małej i pewnego razu zrobiła podkop pod siatką i razem z małą Abi przeczołgały się. Na szczęście na wołanie przybiegły obie zdyszane i szczęśliwe. myślałam, że wylądowały w basenie razem z dziewczynką Quote
*Gajowa* Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Malgoska napisał(a):myślałam, że wylądowały w basenie razem z dziewczynką Basenik z pewnością by tego nie przeżył... Afrunia dalej rozrabia na wybiegu , ogrodzenie zastało wzmocnione i już sąsiedzkie wizyty nie są możliwe. Wczoraj mieliśmy sesją fotograficzną, Afrunia ma kilka fajnych fotek , może beka wstawi. Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 ana666 napisał(a):co u suni? też zapytowam z pewną nieśmiałością Quote
*Gajowa* Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Beka nie pisała bo pewnie nie chciała zapeszyć ale Afra od jakiegoś czasu jest w DS. Zamieszkała w domu z ogrodem , ma do towarzystwa młodego ONka. Wiemy też, że conajmniej dwa razy wybrała się sama na zwiedzanie okolicy rozplątując siatkę. Quote
beka Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Nie pisałam bo tak jak mówiła Gajowa nie wiadomo było jak abedzie decyzja PAństwa, czy nie bedą chcieli jej oddac. Siatka dostałała wzmocnienie, miejmy nadzieje że Afra jej nie pokona. Kciuki wciaż wskazane' Quote
beka Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Tak wiadomo, rozmawiałam z Panem kilka dni temu, Wszystko w porządku, już sie przyzwyczaiła że nie da sie uciec (wzmocnione ogrodzenie). Z psem rezydentem sztama wiec jest ok. Można przenosic wątek:) Quote
Malgoska Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 ale raz na jakiś czas można o niej napisać przecież Quote
Recommended Posts