motyleqq Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Witajcie, jesteśmy dwuosobową grupą działającą na rzecz bezdomnych psów w małym mieście-Łuków. Jedna z nas, czyli ja, prowadzę DT, oczywiście już "zajęte". Wczoraj znajoma znalazła szczeniaczka. Wzięła sunię na noc do domu, ale uciekła jej synowi na porannym spacerze. Dowiedziałam się, że od niedzieli latała już po mieście, ale w innym miejscu, po czym przemieściła się pod blok ludzi, którzy wczoraj ją znaleźli. Potrzebujemy dla małej domu tymczasowego. Zapewniamy karmę, opłacamy weterynarza. Potrzebujemy jedynie miejsca. Dowieziemy do dowolnego miasta. Oto suczka: https://www.facebook.com/events/806570296023959/ Quote
motyleqq Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 jest u mnie na DT, ale trochę jest jednak ciasno z 4 psami :eviltong: więc szukamy innej miejscówy, albo od razu DS. ładniejsze zdjęcie: Quote
betkak Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Piękny jest. Ja też prowadzę hotelik i DT. Mam swoją prywatną sunię cane-corso i 2 psiaki z dogo, Bena i Huzara u mnie miejsc nie brakuje;) Quote
Recommended Posts