gonpak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='BarbeSale']Brawo. Jak każdy tak pomyśli, to nikt go nie będzie przestrzegał... Po prostu mówię żebyś się nie zdziwiła jeśli nie zostaniesz wpuszczona na wystawę. Heh pojeździsz po świecie to zmienisz zdanie co do polskich wystaw i jestem pewny że w niektórych krajach jest gorzej.[/quote] Spoko spoko , Jak narazie to udało mi sie przestrzegać regulaminu, bo ogólnie porządek powinien być, i jestem jak najbardziej za przestrzeganiem zapisow regulaminowych, ale jestem bardzo zniesmaczona postępowaniem niektórych wystawców, na dodatek żadko kiedy są osoby ktore zajmuja sie egzekwowaniem postanowień regulaminów bezpośrednio na wystawach. Ech i co my na to poradzimy? jak to w sporcie , jak to w życiu, jak to w polityce, wszechobecny doping, i brak miejsca na fair play Quote
jusiss Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jest szansa na jakieś (chocby czesciowe) info odnośnie zgłoszonych psów? Quote
Atik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie będzie częściowych stawek, plan sędziowania pojawi się pewnie koło 13 sierpnia. Quote
jusiss Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Bardzo mi sie podobalo to co robili przy ostatnich wystawach - lista psow zgloszonych na dzien X.X :p No nic, trzeba bedzie sie uzbroic w cierpliwosc;) Quote
Coffee&Nera Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Cambel']Ja na pewno będę na wystawie, jako widz. ;) Czy planujecie jakieś spotkanie ? :cool3:[/quote] Hmmm Cambel bedzie jeszcze Bura wystawiac swoją Malamutke :diabloti: Ja sie melduje napewno bede a co do spodkania, wiadomo gdzie mozna mnie spodkac :cool3: Quote
Frytela Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nerul postaram sie poleciec pod ring mamutków :D Quote
aleb Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 W ostatniej chwili zobaczyłam, że jest ta wystawa... Ale okazało się, że zagubiłam nr PKR, a rodowód jest w ZK :shake: Porażka... Słuchajcie, do dziś trzeba zgłaszać psy na wystawę. Jeżeli jutro wyślę im zgłoszenie przez internet, to przyjmą nas? Quote
Cavisia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja byłam wczoraj w związku - termin przesunięty do 5 sierpnia, więc zgłaszaj :) Quote
Atik Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [SIZE=3]Termin zgłoszeń przesunięty [B]do 5 sierpnia[/B], zgłoszenia wysyłane przez formularz internetowy ze strony oddziału [B]do 7 sierpnia[/B].[/SIZE] Quote
AnkaW Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Może ktoś wie, czy na wystawie w Rzeszowie będą przyjmowane zgłoszenia na Przemyśl? Quote
aleb Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Cavisia']Ja byłam wczoraj w związku - termin przesunięty do 5 sierpnia, więc zgłaszaj :)[/quote] Uff.. dzięki Bogu! :) Dziękuję za informacje :) Quote
karlaaa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Atik'][SIZE=3]Termin zgłoszeń przesunięty [B]do 5 sierpnia[/B], zgłoszenia wysyłane przez formularz internetowy ze strony oddziału [B]do 7 sierpnia[/B].[/SIZE][/quote] No to się jeszcze załapiemy :multi: Do zobaczenia!! Quote
zanetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 na stronie oddzialu jest juz wstepna lista zgloszonych psow :multi: Quote
osiem Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nie ma nas, a dostaliśmy już potwierdzenie pocztą :???: Quote
Talagia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 My jesteśmy :multi: A w pierwszym momencie szok, bo juz nawet nie wiedzialam czy zglaszalam na tą wystawe czy nie xD A jeszcze debiut w "starszej" klasie i juz calkiem zgłupiałam jak zobaczylam swojego psa :oops: Za duzo tych wystaw!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonpak Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Talagia']My jesteśmy :multi: A w pierwszym momencie szok, bo juz nawet nie wiedzialam czy zglaszalam na tą wystawe czy nie xD A jeszcze debiut w "starszej" klasie i juz calkiem zgłupiałam jak zobaczylam swojego psa :oops: Za duzo tych wystaw!!! :evil_lol: :evil_lol:[/quote] mam pytanie czy zgłoszenie wsłane było pocztą czy z formularza internetowego? bo ja swoje wysłałam pocztą i mnie nie ma?:roll: Quote
gonpak Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='osiem']nie ma nas, a dostaliśmy już potwierdzenie pocztą :???:[/quote] a jak zgłaszałaś psa? pocztą czy przez formularz internetowy? Quote
AnkaW Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='osiem']nie ma nas, a dostaliśmy już potwierdzenie pocztą :???:[/quote] a numerki są? czy będziemy sami odbierać? Ale chyba będzie jak w poprzednich latach... Quote
Frytela Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 moje psy są a na maila otrzymałam potwierdzenie przyjecia zgloszenia tylko Kokosa... Quote
gonpak Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jakis lekki bałaganik sie porobił w Oddziale Rzeszów:crazyeye: :crazyeye: Quote
osiem Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 internetowo, dostaliśmy 2 maile potwierdzające, list z potwierdzeniem i z numerkami-które są chyba błędne bo psy w różnych rasach a numery mają jeden za drugim:mad:. ... Quote
gonpak Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='osiem']internetowo, dostaliśmy 2 maile potwierdzające, list z potwierdzeniem i z numerkami-które są chyba błędne bo psy w różnych rasach a numery mają jeden za drugim:mad:. ...[/quote] te numerki to chyba numery zgłoszenia a nie numery wystawowe psów, czyli wszystko jasne jak zgłosiłam pocztą to mnie narazie na liscie nie ma ;) Quote
lothia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 naprawdę nikt z Warszawiaków nie ma miejsca na kotka w kontenerku? Quote
osiem Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 albo wczoraj było późno:roll:.... albo dziś lista jest inna bo jesteśmy na niej:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts