Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też dostałam potwierdzenie we wtorek, a placiłam jak wysyłałam zgloszenie,
trzymam kciuki za wszystkich wystawiających w Rzeszowie, powodzenia.
zróbcie dużo zdjęć.

Posted

[QUOTE]Moi dostali przykaz focenia wszystkiego co ma cztery łapy:lol:, zobaczymy czy się wywiążą.[/QUOTE]

Łaaa to może i grzyweczki się załapią bo chyba jesteśmy na jednym 6 ringu

Posted

a ja poproszę o jakies fotkiz V Ringu godzina 10.00 moja rasa wchodzi jako pierwsza tylko 4 sztuki bedą, jak by ktoś obfocił to będę wdzięczna
pozdr:lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Łaaa to może i grzyweczki się załapią bo chyba jesteśmy na jednym 6 ringu[/quote]

Tak cała IX na tym samym ringu:p, tłoku nie będzie bo chyba po jednej sztuce w klasie, więc może uda im się popstrykać;)

Posted

Czy naprawdę nie ma nikt wolnego miejsca w autku :modla: jadący z Krakowa, albo przez Kraków :-( :-( ???????????

Pytanie do Rzeszowiaków :cool3:
Jak dlakeo jest z dworca głownego na stadion, dodję na nogach, czy będę musiała brać taksówkę ?

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Ja się wybieram z aparatem, zapewne odwiedze wszystkie ringi :razz: Ale na grzywki to musze koniecznie wpaść :loveu:[/quote]

Ja na pewno będę wypatrywać piesiów z VII i VIII grupy. Mam tu na myśli przede wszystkim setery i spaniele. które koniecznie będę musiała sfotografować :D :loveu::razz:

Posted

[quote name='Nugatowa']Pytanie do Rzeszowiaków :cool3:
Jak dlakeo jest z dworca głownego na stadion, dodję na nogach, czy będę musiała brać taksówkę ?[/quote]

Kawałek to jest, pewnie z 20-30 min byś szła może nawet dłużej, jakoś nie mogę sobie tej drogi przeliczyć na minuty ;]

Posted

[quote name='BarbeSale']Kawałek to jest, pewnie z 20-30 min byś szła może nawet dłużej, jakoś nie mogę sobie tej drogi przeliczyć na minuty ;][/quote]
A w takim razie może powiesz mi w kilometrach, bo musze obliczyć kurs taksówki. Bo jak na dzisiejsza chiwlę nie mam nikogo kto by mnie odebrał z dworca :-(

Dodam, ze raz się juz zgubiłam w Rzeszowie