Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jaki jest łapczywy za jedzeniem, bidulek poznał co to znaczy być głodnym :-( Na początku jak do nas trafił to rzucał się tak na jedzenie, że poprostu je połykał w 5 sekund, a potem wymiotował :shake:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki duży :-o wow, myślałam, że Krecik to maleństwo!
Czy on może iść na DT? Nic nie obiecuję, ale popytam. Przydałoby mu się trochę spokoju...

Posted

Jesli nie miał by potem wrócić do schroniska to DT oczywiście wchodzi w grę....
Dzisiaj samego rana miała telefon w jego sprawie, ale niestety zainteresowaną Panią trochę zniecheciło to jak jej tłumaczyłam, że taki psiak wymaga trochę wiecej uwagi, no i że niestety bidulek jest dość zestresowany z powodu swojego kalectwa :-( Powiedziała, ze jeszcze się zastanowi, ale brzmiało to raczej "a to nie, dziękuje" :roll:

Posted

no dokładnie...... :roll: Krecik to idealny piesek do domku z ogrodem, nalepiej, żeby był jedynym psem, moze być oczywiście sunia :cool3: Jakby coś to Krecik jest kastratem ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Jesli nie miał by potem wrócić do schroniska to DT oczywiście wchodzi w grę....
Dzisiaj samego rana miała telefon w jego sprawie, ale niestety zainteresowaną Panią trochę zniecheciło to jak jej tłumaczyłam, że taki psiak wymaga trochę wiecej uwagi, no i że niestety bidulek jest dość zestresowany z powodu swojego kalectwa :-( Powiedziała, ze jeszcze się zastanowi, ale brzmiało to raczej "a to nie, dziękuje" :roll:

Szczerze to lepiej odrazu wyjaśnić o obowiązkach przy takim psie niż żeby po pary dniach pies wrócił.
Krecik w górę!!!!!

Posted

dlatego wytłumaczyłam... Sama mam niewidomą sunię i wiem jak wygląda opieka nad takim psiakiem.... Oczywiście nie można z niego zaraz robić kaleki w tragicznym stanie, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że taki psiak potrzebuje wiecej uwagi :roll: