Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A jaki jest łapczywy za jedzeniem, bidulek poznał co to znaczy być głodnym :-( Na początku jak do nas trafił to rzucał się tak na jedzenie, że poprostu je połykał w 5 sekund, a potem wymiotował :shake: Quote
Gosiapk Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 strasznie biedna psina! Jakiej on jest wielkości, bo ze zdjęć wydaje się być duży. Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jest duży, ale mniejszy od np. owczarka niemieckiego..... :roll: Quote
Ulaa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Taki duży :-o wow, myślałam, że Krecik to maleństwo! Czy on może iść na DT? Nic nie obiecuję, ale popytam. Przydałoby mu się trochę spokoju... Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jesli nie miał by potem wrócić do schroniska to DT oczywiście wchodzi w grę.... Dzisiaj samego rana miała telefon w jego sprawie, ale niestety zainteresowaną Panią trochę zniecheciło to jak jej tłumaczyłam, że taki psiak wymaga trochę wiecej uwagi, no i że niestety bidulek jest dość zestresowany z powodu swojego kalectwa :-( Powiedziała, ze jeszcze się zastanowi, ale brzmiało to raczej "a to nie, dziękuje" :roll: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no dokładnie...... :roll: Krecik to idealny piesek do domku z ogrodem, nalepiej, żeby był jedynym psem, moze być oczywiście sunia :cool3: Jakby coś to Krecik jest kastratem ;) Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 czy jeszcze ktoś da mu szanase na lepsze życie? :roll: Quote
MaxSta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Jesli nie miał by potem wrócić do schroniska to DT oczywiście wchodzi w grę.... Dzisiaj samego rana miała telefon w jego sprawie, ale niestety zainteresowaną Panią trochę zniecheciło to jak jej tłumaczyłam, że taki psiak wymaga trochę wiecej uwagi, no i że niestety bidulek jest dość zestresowany z powodu swojego kalectwa :-( Powiedziała, ze jeszcze się zastanowi, ale brzmiało to raczej "a to nie, dziękuje" :roll: Szczerze to lepiej odrazu wyjaśnić o obowiązkach przy takim psie niż żeby po pary dniach pies wrócił. Krecik w górę!!!!! Quote
Mysia_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dlatego wytłumaczyłam... Sama mam niewidomą sunię i wiem jak wygląda opieka nad takim psiakiem.... Oczywiście nie można z niego zaraz robić kaleki w tragicznym stanie, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że taki psiak potrzebuje wiecej uwagi :roll: Quote
Omiśka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Sama bym go wziela, ale mam juz 3 psy, krolika i swinke. Ale zalozylam mu temat na forum Amstaff-Pitbull, wzruszyl mnie maly koles strasznie, tu jest jego temat http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11562 PS.Nieopatrznie zdublowalam jego temat na dogo, ale moze to i dobrze, wiecej osob zajrzy... Quote
Omiśka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dalam go tez na Imperium Sportu, to ludzie z psami niezwiazani, moze predzej sie cos trafi, bo na tych psicjh to wszyscy z reguly psa maja http://cyber-sport.us/tutaj-vp1303545.html#1303545 Quote
Mysia_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Omiśka, mail jest od Ciebie? :cool3: To chyba już nie musze odpisywać ;) :eviltong: Quote
Gosiapk Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Trzeba zrobić plakaty z Krecikiem do rozwieszenia w miastach. Quote
Recommended Posts