Aaliyah1981 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ojoj to trzeba szybko narrabiac ,zerby dziewczyny powalily sedzie na kolana:lol:mam nadzieje ,ze jakies fotki z wystawy sie pojawia trzymamy kciuki za sukcesy:multi:
Bzikowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Duzebzium - podbijacie Rzeszów za tydzień? :diabloti: Mój pies też trochę łysawy jest i na dodatek na glowie ma średniej jakości włos. Nie taki fajny szorstki jak 'reszta psa' ;) A Zuzia fajowa :loveu: Aaliyah - a Ty koniecznie pstrykaj jak najwięcej fotek Franisławowi! Ja wzięłam Bza w wieku 6 miesięcy i nie mam prawie żadnych fotek z jego wczesnego szczenięctwa. A potem też mało pstrykałam bo nie miałam jeszcze cyfrówki i w ogóle... :roll: I teraz strasznie strasznie żałuję :roll: I na dodatek nie umiem zdjęć robić!
Aaliyah1981 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Bzikowa szkoda ,ze wlasnie nie masz foteczek malego Bezika :-(ja tez poprzedniego pieska mam tylko jedna fotke jak byl maly a to takie cudowne pamiotki czlowiek potem sobie oglada po latach jaki psiak byl malenki i nie moze uwierzyc ,ze to ten sam pies lezy teraz kolo jego nog :-o Ja wlasnie nie wiem od czego zalezy to owlosienie glowki???moj Franio oprocz takich kilku kepek dlugich klaczkow ma taka szczecikne tam teraz taka jak u dzika .Byla kiedys taka piosenka w TIK TAK-u ''Kulfon Kulfon co z ciebie wyrosnie ...''no wlasnie franio co z ciebie wyrosnie;). Cioteczki prosze wklejac wiecej fotek ja dzis tez postaram sie cos wstawic bo ostatnio z tego nie spania to nawet nie mam sily nic zrobicczasami jak mi sie przypomni cos zjem a ogolnie to chodze jak zombi:roll:
Waxy Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 http://zdjecie.com.pl/zdjecia/1872419a53ff4db1181665f8100edf9d.jpg Ajajajaj :loveu::loveu::loveu:
kaskaSz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 U nas w galerii nowe fotki na 2 ostatnich stronach :)
Aaliyah1981 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 kaskaSz napisał(a):U nas w galerii nowe fotki na 2 ostatnich stronach :) ja juz wczoraj widzialam :multi:moze wstaw tu kilka.mnie powalilo foto ala karnawalowe w przebraniu pszczoly :eviltong:
duzebzium Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Duzebzium - podbijacie Rzeszów za tydzień? :diabloti: No do Rzeszowa jedziemy:oops: z Pufa i Fifka:oops: A może by jeszcze dzial wystawy stworzyc:roll:
Aaliyah1981 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 duzebzium napisał(a):No do Rzeszowa jedziemy:oops: z Pufa i Fifka:oops: A może by jeszcze dzial wystawy stworzyc:roll: oooooooo fajny pomysl ktos zalozy?
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ojjjjjjjjjjjj jak ja moglam przegapic takie piaskowe cudo :loveu:
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 bGirl śliczne zdjęcie i ślliczny psiak na nim :loveu:
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 zaparaszamy na nazego foto bloga tam więcej małej białej...
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 bGirl napisał(a):zaparaszamy na nazego foto bloga tam więcej małej białej... ide ogladac i podziwiac :loveu:
Aaliyah1981 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Franiu dlaczego masz takie duze uszy :crazyeye:????Zeby lepiej slyszec :eviltong: Ja cie kocham a ty spisz ;) Czupurek
Bzikowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Boski Franeeeek! :loveu: Jaki rozwichrzony, co tez on robił :hmmmm:
ewelinka_m Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ależ wielgaśne uszyska :crazyeye: o a co on tam takiego pysznego dorwał? :razz:
Aaliyah1981 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 cioteczko Bzikowa bo my probowalismy uzyskac taki fryz jak na fotkach suni z wystawy cioteczki duzebzium a dokladnie slicznot Pufy i Fifki tylko marnie nam poszlo:eviltong: ewelinka_m ja nie wiem co on ma za radary wyglada jak gacek:crazyeye:przeciez westie to powinny miec malutkie uszka ...:evil_lol: aaaaaaaaaaaa ukradl mi papierek po twix twix i tak sobie usnal z nim potem :loveu:
duzebzium Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To nadrabiam nieobecność:oops: i wrzucam fotke Fifeczki...
duzebzium Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A tutaj Pufa z Pitusiem... moim tygryskiem:cool3:
Aaliyah1981 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ooooooooo jakie ladne fotki ten kotek to podobny do Franiowej kolezanki :loveu:
ewelinka_m Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ależ piękności :loveu: zdjęcie z avatarka:;)
duzebzium Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tylko mój kot jest wiekszy od psów:evil_lol: (na wysokość oczywiście) i troszku obrosl tluszczykiem na zime:oops: ewelinka_m - fajny efekt:cool3:
Aaliyah1981 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 duzebzium napisał(a):Tylko mój kot jest wiekszy od psów:evil_lol: (na wysokość oczywiście) i troszku obrosl tluszczykiem na zime:oops: ewelinka_m - fajny efekt:cool3: racja bardzo ciekawe foto dalas ewelinka_m :loveu: duzebzium te pisaki to popadna w kompleksy niebawem koty sa nawet wieksze :eviltong:
Recommended Posts