ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dziękuje za miłe słowa ;) później jeszcze czegoś poszukam :evil_lol: a kociak jakim wzrokiem spogląda
Aaliyah1981 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):dziękuje za miłe słowa ;) później jeszcze czegoś poszukam :evil_lol: a kociak jakim wzrokiem spogląda koniecznie jak macie jakies foteczki wstawiajcie :cool3:
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mamy całe mnóstwo :cool3: ale to jutro ;)
Aaliyah1981 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):mamy całe mnóstwo :cool3: ale to jutro ;) to ja trzymam za slow i czekam na fotki :eviltong:
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 to lecimy z fotkami ;) tutaj taki troszku zgnieciony :evil_lol: spacerowo: i wygrzewamy się na słoneczku: zaraz jeszcze czegoś poszukam :roll:
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 trymowanko czyli focha trzeba strzelić na pańcię bo psu krzywdę robi :diabloti: noskowo:lol: kocykowo pozdrawiamy :loveu:
Aaliyah1981 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 haha piekne te fotki mnie szczegolnie sie spodobala ta w czerwonej wandamce ale mu ladnie w niej :loveu:
duzebzium Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Tak pasuje mu czerwony kolor :loveu: przystojniak:cool3:
ewelinka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 dziękujemy :loveu: mamy całą serię fotek w czerwonym :cool3:
Aaliyah1981 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ewelinka_m napisał(a):dziękujemy :loveu: mamy całą serię fotek w czerwonym :cool3: to czemu cioteczka tak malo umieszcza fotek przystojniaczka :razz:
ewelinka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Aaliyah1981']to czemu cioteczka tak malo umieszcza fotek przystojniaczka :razz: stopniujemy napięcie :evil_lol:
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 rany jak on ladnie wyszedl na tym foto http://img88.imageshack.us/img88/4854/dsc05604uh1.jpg
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 cioteczko bo mi chłopak się aż zawstydził :lol: pędzimy na dwór taka piękna pogoda, może jakieś fotki się uda nam zrobić :p
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ewelinka_m napisał(a):cioteczko bo mi chłopak się aż zawstydził :lol: pędzimy na dwór taka piękna pogoda, może jakieś fotki się uda nam zrobić :p o to bardzo dobry pomysl jest popieram a u nas pada wrocilam z Frankiem do domu umorusany caly w blocie z bialego psa zrobil sie czarny:crazyeye:yyyyyyyyyyy i ten zapaszek :roll:
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):o to bardzo dobry pomysl jest popieram a u nas pada wrocilam z Frankiem do domu umorusany caly w blocie z bialego psa zrobil sie czarny:crazyeye:yyyyyyyyyyy i ten zapaszek :roll: :shake: biedny Franuś.. biedna Pańcia Frankowa.. u nas za to piękna jest pogoda, słoneczko świeci :loveu:
Waxy Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Spajki piękny :loveu: Co do pogody.. U nas szaro i brzydko :shake:
duzebzium Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Spajki fajny chłopak przeciez:cool3: i jak pozować lubi :cool3: tylko zdjęcia mu robić... A co do pogody to u nas dzisaj słoneczko świeciło:oops: ale byl starsznie zimny wiatr...:shake: Na ogródku już wyszły dwa zolte krokusiki:lol: a to dopiero koncowka lutego:???:
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 u nas nawet przebiśniegi spotkaliśmy :multi: mamy też kilka fotek ze Spaikowego spacerku, ale to później ;)
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 wiecie co cioteczki jak wy tym swoim pieknotom robicie fotki moj to tak szaleje ,ze wszystkie wychodza zamazane:placz: ewelinka_m jak ty to robisz ,ze twoj pieknotek taki czysciutki i slicznie ostrzyzony zawsze:loveu: to moze trzeba zlozyc grupowe zamowienie na ladna pogode:evil_lol:
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 niestety nie zawsze wystrzyżony :evil_lol: (choćby te włoski które mu do oczek wpadają :diabloti:) ojj cioteczko nawet nie wiesz jak czasem ciężko zrobić fotkę zawsze odpada połowa bo są poruszone czy rozmazane :roll:
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no no wyglada na bardzo zadbanego :cool3:a co do fotek to Franio zamiastr sie wyciszac z wiekiem robi sie coraz bardziej rozbrykany tak ,ze wlasnie nawet ostatnio fotek zrobic ladnych nie moge wszystko rozmazane ..aaaaaaaaaa a dzis bawil sie z mloda kotka sasiadow i mial caly nos podrapany do krwi i nawet pod okiem :placz:ale jakos sie tym bardzo nie przejal i tak za nia biega a ja za nimi bo sie boje ,ze sobie zrobia krzywde:icon_roc:
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 staram się jak mogę żeby jakoś wyglądał :cool3: i bardzo mi miło że tak wygląda, to ja się jego pielęgnacją zajmuję od lat pięciu .. i jeszcze wszyscy żyjemy więc chyba nie jest tak źle :evil_lol: biedny Franiuś, ile on z tymi kotkami się nacierpi :shake: on chce się bawić, a kociaki nie rozumieją dobrych intencji, zupełnie jak u nas...gorzej tylko, że jak zobaczy kota goni mnie po całym osiedlu za kotem :diabloti: a kondycja pada a on dalej w nogi za nim, pańcia już ledwo żywa toczy się prawie, po czym kot wbiega na drzewo i stoimy pod nim jakąś godzinę a nóż zejdzie i nas nie zauważy :evil_lol: a żeby nie było takiego offa to zdjęcie z jednej z gonitw: i z Szyszeczką::lol: a tak spaliśmy: jutro wrzucimy spacerowe fotki :multi:
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 haha ale ma wiatr we wlosach :eviltong:ooooooooooo i jaka sliczna ta z Szyszunia :loveu: a wiesz co moj Franio identycznie spi ze mna w tej samej pozie one chyba tak lubia zawsze godzine mi skacze pod luzkiem (bo jeszcze nie siega) az wkoncu sie zlituje i go wezme i zaraz sie tak uklada :loveu:.No to ja czekam na te spacerowe fotki
duzebzium Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 W łóżeczku najlepiej :evil_lol: Jak ja robie fotki to też wiekszość wychodzi zamazanych :oops: w końcu to terrierki ruchliwe psiaki:cool3::cool3::cool3:
Recommended Posts