Marlena_84 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [FONT=Verdana]Witam,[/FONT] [FONT=Verdana]Oddam sunię, 7- miesięczną, sięgająca do kolana. Posiada książeczkę zdrowia, jest nauczona czystości oraz podstawowych komend.Lubi się przytulać i..spać w łóżku (przesypia całą noc). Jak na kundelka przystało lubi domowe jedzenie, ale nie pogardzi kostką, świńskim uchem, dostaje również karmę.Jak to szczeniak jest ciekawa świata i na spacerze może pociągnąć, żeby ,,wywąchać'' teren.Do nowego domku pojedzie z miseczką, smyczą oraz karmą.Dostawałam już odpowiedzi (dodawałam ogłoszenia), ale nikt nie zdecydował się na adopcję. Powodem mojej decyzji jest silna alergia u mojej córki (nie wiedziałam o tym fakcie, dopiero wizyta u lekarza alergologa dała odpowiedź na problemy zdrowotne mojego dziecka)[/FONT] [FONT=Verdana]Oddam ją osobie która da jej stały domek i dużo miłości, najchętniej do domu z ogródkiem/podwórkiem.Proszę o przemyślane decyzje.Możliwość dowozu.[/FONT] [FONT=Verdana]W razie dodatkowych pytań proszę pisać(nie mogę dodać zdjęć w odpowiedzi prześlę link do mojego ogłoszenia). [/FONT] Quote
malagos Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Tu na dogomanii raczej jesteśmy zapsieni, raczej też szukamy domów dla naszych podopiecznych. Lepiej zrób ogłoszenia na bezpłatnych portalach, zawsze to szansa, że ktoś sunię zauważy. Quote
Marlena_84 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Robiłam już ogłoszenia na gumtree, tablicy.Miałam kilka odpowiedzi , ale bez rezultatów, na zasadzie: jestem zainteresowany/a i dalej bez odzewu. nigdy nie miałam takiej sytuacji, nie chcę oddawać suni do schroniska, jest już odchowana , przyzwyczajona do miłości człowieka.. Quote
mtf zalesie Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 nie chcesz oddawac do schroniska to oplac jej dt Quote
Marlena_84 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Szukam dla niej domku stałego tymczasowy odpada, staram się aż do skutku... Quote
Marlena_84 Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Znalazłam domek stały dla mojej suni.Wątek zamknięty.:placz: Quote
malagos Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Marlena_84 napisał(a):Znalazłam domek stały dla mojej suni.Wątek zamknięty.:placz: To dlaczego płaczesz? chyba dobrze, ze sunia ma dom, skoro szukałaś? Quote
Marlena_84 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Tęsknię za nią, ale wiem że trafiła w dobre ręce, mam stały kontakt telefoniczny z nowymi właścicielami..Za miesiąc mam wizytę jak się miewa w nowym domku... Quote
Recommended Posts