Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNIE potrzebuję domu dla suni, która jechała do domu stałego ale Pani się rozmyślił. Sunia miała czekać jedną noc w Poznaniu a teraz została na lodzie. Nie wiem co robić sunia przejechała ponad 400 km, nie mam jak przywieźć jej z powrotem. Proszę o pomoc, suni grozi schronisko.

Sunia jest mała do połowy łydki, ok 10kg. Kocha wszystko i wszystkich. Sunia jest bardzo wdzięcznym psem wpatrzonym w swojego pana.

Posted

co za koszmar :roll: wpisz tą osobę na czarne kwiatki
A gdzie podziewa się teraz ta sunia? I dokąd miałaby wrócić? Trzeba napisać na wątku transportowym, że szukasz dla niej transportu z Poznania do ...?

Posted

Sunia trafiła do nas i... już ma dom stały. Domek w sumie był sprawdzany na inna naszą podopieczną i przyjechał ja poznać, ale wówczas w hoteliku była już ta psinka - i zawalczyła. Wpakowała sie Pani na kolana, przytuliła i razem z Panią opuściła hotelik.
Ma już domek na stałe, Norka jeszcze musi poczekać.
Dobrze że tak od razu - nie musiała kolejnego miejsca poznawać, kolejnego człowieka pokochać.
Sunia naprawdę urocza - miałam okazje poznać gdy zabierałyśmy ja z DT do hotelu.
Uffff.