Kocurkotka Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 "jesz ciastka? możemy ci pomóc ????" Quote
Kocurkotka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 a jednak planujemy miot na lato/ jesień :) i uparłam się i koniec w lipcu spodziewamy się kolejnej psiej córeczki w domu :D ! Quote
Ania :) Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 To trzymam kciuki by tym razem wszystko się udało :) Quote
*Magda* Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Jak to się stało, że jednak ciąża jest? Wet się wcześniej pomylił? Moje propozycje na imię: Heidi, Hebi, Hera, Holi :) Quote
Ania :) Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 A ta Nowa psia córeczka to nie jest nowy szczeniak ? Tak zrozumiałam ? :) bo jeśli miot dopiero lato/jesień to szczeniak w lipcu tu nie pasuje ze z miotu po Oxi :) Quote
Ania :) Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Czytalam; ) i to ciąża potwierdzona pewnie u innej suni od której będzie szczylek ;) ja przynajmniej to tak rozumie bo jeśli ciazy nie było to jak może być teraz ? no i miot jest planowany na lato/jesień to nie lipiec :p Kocurkotka rozwiej nasze wątpliwości :p i jeśli nowy szczylek to jaka rasa ? Quote
Kocurkotka Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 nie nie nie ciąża potwierdzona w hodowli z której chcemy szczeniaczka ;) u nas tylko zdiagnozowano urojoną ciąże :P prawdo podobnie było za późno - ale próbujemy kryć z kolejną cieczką :) Quote
Kocurkotka Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 będę musiała zrobić progesteron jak tylko zauważę że ma cieczkę i w innej klinice :I żeby mieć badania tego samego dnia Quote
Ania :) Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Czyli dobrze rozumiałam :p a jakiej rasy będzie psiak ? Quote
Kocurkotka Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 świat do odważnych należy! zrobiłam se kolorki :D ! na początku trochę się stresowałam ale efekt WOW! 1 Quote
Kocurkotka Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 ścięłam mnóstwo włosów to już był wyczyn :D miałam długie włosy sięgające do pasa - ciachłam się wygalając se jedną stronę :D a teraz kolorowo~ Quote
Paulina94 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Odważna jesteś :P Ja mam włosy za łopatki i nie zamierzam ich ścinać, koloru tez nie zmieniam (średni blond) :P Quote
Kocurkotka Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 w poniedziałek psy postanowiły że wezmą kąpiel w jeziorze bo ładna pogoda :D Quote
Recommended Posts