azalia Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Jak to,prawie po trzech latach wraca z adopcji? Dlaczego?Napisz proszę,dopiero dzisiaj znalazłam jego wątek,tak mi go żal. Jak on się teraz zachowuje?Jest smutny,tęskni? Nie wiem jaki był ten dom,bo jak ktoś po tak długim czasie oddaje psa to znaczy,że go nie kochał.No chyba,że jakaś tragedia się wydarzyła. Czy on jest teraz u tej cioci?Jak wujek go przyjął?Czy teraz biedak będzie znów na dworze? Quote
Aleksa. Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 Dnia 17.12.2016 o 00:31, azalia napisał: Jak to,prawie po trzech latach wraca z adopcji? Dlaczego?Napisz proszę,dopiero dzisiaj znalazłam jego wątek,tak mi go żal. Jak on się teraz zachowuje?Jest smutny,tęskni? Nie wiem jaki był ten dom,bo jak ktoś po tak długim czasie oddaje psa to znaczy,że go nie kochał.No chyba,że jakaś tragedia się wydarzyła. Czy on jest teraz u tej cioci?Jak wujek go przyjął?Czy teraz biedak będzie znów na dworze? Azalia, w tym wątku pisałam, co u niego. Na szczęście Hektor już ma domek Quote
Recommended Posts