Romka Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Arno pojechał dziś do domu. Całą drogę jechał bardzo spokojnie,był już u lekarza a teraz spotka swoją nową opiekunkę i psich towarzyszy.Dom z olbrzymim ogrodem,w domu suczka owczarka środkowoazjatyckiego oraz pies basset.I właśnie teraz otrzymałam wiadomość,że psiaki dogadały się.Arno będzie mieszkał w budzie na podwórku z możliwością wejścia do domu.Jak nie będzie utarczek z nowymi psimi towarzyszami to Arno zamieszka w domu. A ja wrzucę jeszcze kilka zdjęć małego,bo po pewnym czasie miło jest oglądać zdjęcia psa,który był dla nas wyjątkowy. Quote
Romka Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Arno zestresowany i zmęczony upałem,ale już w domu.Z suczką owczarka środkowoazjatyckiego i bassetem dogadali się. Quote
Romka Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Wrzucam bo nowy domek Arno będzie nas podglądał,może przyda się na pamiątkę: Quote
Romka Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 A wieści domku coraz lepsze.Wprawdzie Arno jeszcze się boi,ale powoli zaczyna akceptować psich towarzyszy i zmianę sytuacji.Czasu trzeba a będzie wszystko dobrze.Mam zdjęcia,które wrzucę wieczorem. Quote
Romka Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Wrzucam zdjęcia z domku Arno :) Tak było pierwszego dnia: Arno zaszywał się z dala od domu,ale pozwalał do siebie podejść i przyjmował parówki Spacery dla nawiązania więzi z psiakiem Bliżej domu i psich towarzyszy ale jednak z dala.Kolega basset niepocieszony bo Arno nie chce się bawić... Ciekawość wzięła górę,Arno penetruje okolice domu: Quote
Romka Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Zaczyna też zbliżać się do swoich psich towarzyszy,Buka akceptuje go: ...dziś Arno już szczekał na przechodniów.Koty akceptuje wybiórczo ,tylko jednego kota,reszta raczej nie.I to w tej chwili jest najważniejszy problem do rozwiązania. ..a tu widzimy wszystkie psiaki razem!!! Jest coraz lepiej! :) Do domu boi się jeszcze wejść: Ja uważam,że jak na na 4 dni jest bardzo dobrze!!! Quote
Romka Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Arno już się nie boi.Wchodzi do biura i do domu.Więcej tak się zapamiętał w pilnowaniu podwórka,że patroluje podwórku wzdłuż bramy i już 3 raz chwycił kogoś ostrzegawczo za nogawkę. :) Quote
Romka Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Rozmawiam bardzo często z domkiem Arno i dowiaduję się o jego kolejnych postępach,np:Arno zaczął się bawić,podskakuje i...gryzie wchodzących na posesję w kostki.Tak wziął się za pilnowanie. A to najnowsze zdjęcia: Quote
Romka Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 A ja mam jeszcze takie zdjęcia Arno: Quote
Romka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Arno miał operację olbrzymiego tłuszczaka,który umiejscowił się po prawą łopatką.Tłuszczak był wielkości rozłożonej dłoni.Lekarz zalecić operację. Arno czuje się dobrze po operacji. Quote
Recommended Posts