Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko wypadło bardzo dobrze.:lol: Temida,pewnie zjawi się na wątku i coś napisze.A ja umówiłam się już z panią na niedzielę.Bardzo się cieszę,że choć jedna mała będzie w domku.:lol:

Posted

Pani dzwoniła już do schroniska.
Domek w Łodzi w samym centrum.Obok park,gdzie Borówka będzie chodziła na spacery.Zamieszka z młodą dziewczyną.Pani zawsze miała psiaki w domu rodzinnym,teraz chce mieć swojego psiaka.Wie,że cały tryb życia ulegnie zmianie,że psiak jest młody i wymaga wprowadzenia zasad, jest na to przygotowana.

Teraz tylko czekamy na informacje od Temidy.Hop,hop Temido,gdzie jesteś?

Posted

...i pojechała do domu...

Powodzenia malutka,bądź szczęśliwa...:lol:

Podróż zniosła bardzo dobrze.Na spacerku bała się wszystkiego:ruchu ulicznego,mniejszych psiaków.Ale po zjedzeniu i wypiciu wody,wszystko było już ok!:lol:
I będzie jeszcze lepiej,mała musi nauczyć się wszystkiego.To dopiero początek.Teraz prawdopodobnie jest na działce,gdzie ma towarzystwo innych psiaków.Mam obiecane zdjęcia.No to czekamy!!!!:lol:

Teraz kolej na pozostałe siostrzyczki.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Borówka "ogarnęła"od dwóch dni siusianie i coopę czyli nie robi już siusiu i coopy w domu.Nadal boi się ruchu ulicznego.Ale już mniej boi się obcych psiaków,nie warczy i nie szczeka.Pani zauważyła ,że boi się mężczyzn,boi się podniesionego głosu i podniesionej ręki.

Bardzo się cieszę,że mała już w domku to mam nadzieję,szybko znikną te wszystkie traumy.

Pozostałe maluchy trzeba oswajać z różnymi ludzmi i różnymi sytuacjami i psami,bo staną się lękliwe.

Poziomka i Jagoda mają wyróżnienia.JARO,DZIĘKUJĘ!:lol:

http://olx.pl/oferta/dwie-suczki-5-miesiecy-owczarek-niemiecki-wilczak-adopcja-CID103-ID5vwal.html

• 2 weeks later...
Posted

A my sprawdzamy domek dla kolejnego skrzata z lasy,Misi.Domek z ogrodem pod Brzezinami.Misia byłaby jedynym psiakiem,mieszkałaby w domu.Wizyta przedadopcyjna w sobotę.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Misia prawdopodobnie pojedzie do domu w sobotę a mnie ktoś pyta o kolejną suczkę,Poziomkę.
Póki co wrzucam zdjęcia Poziomki wraz z kolegą z boksu Bossem,który jest już w domu w Lublinie.

Posted

A TO SĄ MISIA I JAGODA,mniejsze z czwórki sióstr wyrzuconych w lesie.Misia i Jagoda siedzą teraz razem z Pysiolkiem.Cała trójka bardzo dobrze dogaduje się,choć Jagoda na poczatku próbowała ustawiać Misię.

Jagoda;

...w szalonym biegu na łące,tylko im widać ogonki;