Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Podobnie jak w schronisku Jagoda może wykąpać się w stawie.Beta pokazała Jagodzie jak to się robi: A teraz przysmaki z rąk nowego opiekuna; Quote
Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 A na tym zdjęciu Jagoda prawie zrelaksowana: A dziewczyny poznają się dalej: Quote
Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Pora odjeżdzać,Jagoda musi tymczasowo zostać w kojcu: Quote
Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Dostała pyszne jedzonko,które zjadła z apetytem: Jeszcze tylko pożegnanie z Ewą: Nowa przyjaciółka Jagody,nie opuszcza jej na krok: Quote
Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Schodzimy z pagórka,słysząc jak Jagoda przywołuje nas,siedzi i patrzy jak wsiadamy do samochodu: Mam nadzieję,że niedługo będzie najszczęśliwszym psem na świecie.Ma nowych opiekunów i nową przyjaciółkę: Dziewczyny mają do dyspozycji olbrzymią działkę(4ha),która jest ogrodzona.Las,staw i piękny ogród.Do domu przyjeżdżają też dzieci. Domek Jagody zrefundował nam koszty podróży Jagody na trasie Łowicz-Wiązowna-Łowicz w wysokości 120zł oraz przeznaczył 80zł na potrzeby naszych psiaków.DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :smile: Kwota ta pokryje prawdopodobnie częściowo koszt pobytu w hoteliku Pupilek,naszej kotki Pusi,patrz wątek główny schroniska: http://www.dogomania.com/forum/topic/60258-%C5%82owicz-schronisko-dla-zwierz%C4%85tstrona-wolontariuszy/page-435 post 8694 Koszt przejazdu(kierowca) w wys. 60zł Romka(20zł) oraz nowy domek Krakersa (40zł) Wątek Krakersa: http://www.dogomania.com/forum/topic/142681-krakersm%C5%82odydynamiczny-piespojecha%C5%82-do-domu/?p=15771179 Zmieniam tytuł wątku. Quote
Romka Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Nie,oczywiście,nie zapomnieliśmy o przyjaciołach Jagódki z FB :smile: DZIĘKUJEMY WAM ZA WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Wam Jagódkę poznało wiele osób. :smile: Quote
Romka Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Uzupełniam: Jagoda nie będzie psem kojcowym,Beta też nie jest.Będą jednak mieszkać w budzie,ale dziewczyny mają swobodny dostęp do domu.Jagoda jest przestraszona ,więc dla jej bezpieczeństwa ,trzeba było zamknąć ją w kojcu. Dzwoniłam wczoraj do domku.Jagoda była z panią na spacerku,co raz lepiej dogadują się z Betą.W następnym tygodniu będzie wizyta u lekarza. Quote
Romka Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 00:26"Jagódka i Beta pozdrawiają z Pęclina. Czujemy się świetnie. Betka mnie zaakceptowała. Biegamy razem po lesie, ja ganiam za Betką bo ona mi pokazuje jak mam się tam poruszać i gdzie mogę szczekać aby postraszyć. Bardzo lubimy się razem bawić, chociaż Beta jest silniejsza i jeszcze mnie czasami przewraca, ale ja się bronię i daję sobie radę. Jest mi tu w lesie dobrze i pozdrawiam JAGODA" 00:26 TRZEBA KLIKNĄĆ W OBRAZEK A BĘDZIE FILMIK Z JAGODĄ!!! Też napisałam do Jagody :smile: Jagoda, cieszę się,że u ciebie wszystko ok.Beta to fajna koleżanka.Powiedz swoim opiekunom,że wieści od ciebie są mile widziane, ZAWSZE i CZĘSTO.Bądź tak radosna zawsze.Gładzę pychol twój i Bety.Martyna Quote
Romka Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 A ja dostałam zdjęcia z domku kolejnego skrzata. :smile: Zobaczcie jak wygląda teraz Poziomka,wyrosła na piękną suczkę :smile: :smile: :smile: TU JEST CUDNA!!!!!!!!!!!!!!! :smile: Quote
Romka Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 JAGODA Z BETĄ :smile: :smile: :smile: Jakie zadowolone i szczęśliwe... :smile: :smile: :smile: Quote
Romka Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 W przedświąteczny czas ubiegłego roku mogłam się przekonać,że Poziomka ma najlepszy dom jaki mogła dostać.Poziomka zachorowała na parwowirozę.Przez około 3 tygodnie jej opiekunowie walczyli o jej zdrowie i życie.Byłam z domkiem Poziomki w ciągłym kontakcie i wiem jak bardzo martwili się o nią,Na szczęście Poziomka jest już zdrowa. :) A ja jeszcze w grudniu dostałam zdjęcia siostry Poziomki BORÓWKI!!!!!!!! :) Borówka spędzała weekend na wsi,razem z koleżanką :) Biegały do woli... :) Quote
Romka Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 I znów dostałam zdjęcia z domu Jagody: Dziewczyny super dogadują się :) Będzie też filmik z Jagodą i Betą w roli głównej,muszę tylko poprosić Kropkę o wrzucenie go. Quote
Recommended Posts