Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']a tam tak trudno?
ja się na tym kompletnie nie znam....[/QUOTE]

Spróbuj - może Tobie pójdzie łatwiej. :lol:

Posted (edited)

[quote name='barb']Mam nadzieję, ze nie masz mi za zle że tak sie wcinam ;)
Mnie się wydaje, ze on ma ladne zdjęcia :lol: Ogloszenia można robić cały czas :lol:
Czy ja już pytalam o to czy Filet jest zgloszony na psiegranemarzenia ?[/QUOTE]

Nie! cos ty, jak mogę mieć za to zle .. . wyleciało mi z głowy, dziekuje za przypominanie do skutku :evil_lol:

[quote name='paula_t']Doda, Filetowi brakuje 90 złotych do zebrania pełnej kwoty deklaracji czy do jakiegoś pułapu, który sobie założyłaś?

Doda, chłopaka trzeba cały czas ogłaszać, przynajmniej na tych kilku najważniejszych portalach. Niestety sporo z tym roboty, bo trzeba pisać nowe teksty (inaczej kasują duplikaty), ale przynajmniej psiak jest cały czas widoczny.[/QUOTE]

Filet ma tylko 110 zł deklaracji więc do pełnej kwoty brakuje aż 240 zł :( nie damy rady tyle uzbierać . .
.. niech będzie chociaż 200 zł .. .reszte jakoś bazarkami i jednorazowymi wpłatami uzbieramy . . :-(
tyle bid , cioteczki zadeklarowane po uszy. . .
Chodzi Ci o FB ?

zaraz wejdę na psiagenamarzenia . .

edit; zmieniłam tytul dot. deklaracji . .

Edited by Doda_
Posted (edited)

doszly wplaty od: ania91sc 50 zł, deklaracja od Marudy 20 zl, dziekujemy bardzo!!!:loveu::loveu::loveu:

edit: wysyłam dalej zaproszenia. . . maszynką . .
losowo wybierane osoby, jeśli ktoś dostanie już drugi czy trzeci raz to bardzo przepraszam.
myślę, że zaproszenia dotrą też do osób, które już dostały . . .bo nie wysyłają tylko do osób które maja bana, pełną skrzynkę . . a nie że dostali już taki link . ..

Edited by Doda_
Posted

[quote name='phase']Postaram się dziś chociaż 10 zł wysłać, wiem, że malizna :( ale jak to się mówi "zawsze coś".[/QUOTE]

dziękuję bardzo :)

[quote name='Gusiaczek']Przyszłam przywitać Przystojniaka .... ehhhhhh, gdyby nie cholerne pieniądze, a właściwie
ich brak ,życie byłoby łatwiejsze[/QUOTE]

dziękuję za pojawienie sie :)
niestety, prawda .. . :(

Posted

[quote name='milagros19853201']5 zl stalej jeszcze sie znajdzie poprosze wtedy info na pw to juz w lutym bym wplacila[/QUOTE]

dziękuję bardzo :multi:
ok, przesyłam PW

Posted

[quote name='dorotkem']myślę że moja wpłata pomoże mu wydostać się ze schroniska[/QUOTE]

Cioteczki... witamy p. Dorotę z FB ! :loveu::loveu::loveu:
zapytała, gdzie może wpłacić pieniążki, zaprosiłam ją na dogomanię.

Witamy serdecznie :loveu: i bardzo dziękujemy !!

Posted

dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać?

Posted

[quote name='natie']dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać?[/QUOTE]

dostałaś drugi raz zaproszenie? maszynka wysyła też do tych, co już dostali . . .:(
jakbyś mogła, to bardzo proszę.... :loveu:
każdy grosz się przyda, tym bardziej że Filet to 'nieadopcyjny' pies :( i musimy się liczyć z tym, ze nie znajdzie domu. . .

Posted (edited)

[quote name='natie']dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać?[/QUOTE]
natie, Doda - a może by te kosmetyki dolożyć do bazarku fantowo- cegielkowego Dody - ktory już trwa - z opcją wysylki od natie ?
Co myślicie ?

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']dorotkem, witamy na wątku Filusia.

Doda, ja jednorazowo wpłacę chociaż 10 zł.[/QUOTE]

bardzo Ci dziękuję!!!!

[quote name='barb']natie, Doda - a może by te kosmetyki dolożyć do bazarku fantowo- cegielkoego Dody - ktory już trwa - z opcją wysylki od natie ?
Co myślicie ?[/QUOTE]

o tym zdecyduje natie . . .:) może założyć osobny bazarek albo dołączyć do mojego . .

Posted

[quote name='Sabina02']Ja deklaruje 15 zl stalej na prosbe Dody. :)[/QUOTE]
Jesteś niesamowita Sabinko.:lol: A może masz jeszcze jakiś pomysl na tekst do banerka Fileta ?:lol:
Taki chwytający za serce ? Tak szybko zadziałałaś u Etiopiiw tym temacie :lol:

Posted

[quote name='Sabina02']Ja deklaruje 15 zl stalej na prosbe Dody. :)[/QUOTE]

dziękuję przeogromnie [SIZE=3][B]:modla:
[/B][/SIZE] czy to od lipca? bo tak pisałam Ci na pw... o przeniesieniu..

Posted

Cioteczki kochane, ja zaraz wybieram się do pracy, a [B]dorotkem [/B]na FB pisała że będzie po 18, nie wie jak zadeklarować stałą, już wyjaśniłam jej na PW :) (dziękuję!)
jak coś, to piszcie do mnie na 500-631-584 odpiszę z drugiego numeru (play) bo nie pamiętam numeru :oops:

Posted

[B]Barb[/B], ja nie mam talentu do tekstow. Teksty do banerka Etiopii wymyslila cioteczka Neelith, ona tez robila banerek. Mysle ze warto do niej napisac z prosba o banerek dla Fileta.

[B]Doda[/B], tak deklaruje 15 zl od lipca, a od marca do czerwca 10 zl miesiecznie.

Posted

[quote name='Doda_']dostałaś drugi raz zaproszenie? maszynka wysyła też do tych, co już dostali . . .:(
jakbyś mogła, to bardzo proszę.... :loveu:
każdy grosz się przyda, tym bardziej że Filet to 'nieadopcyjny' pies :( i musimy się liczyć z tym, ze nie znajdzie domu. . .[/QUOTE]
ja i tak jestem obecna na wątku, bo to psiak z "mojego" schroniska :)
pewnie, zrobię zdjęcia i mogę dodać na ten bazarek, który trwa... tylko proszę o maila to prześlę fotki fantów:)

Posted

[quote name='natie']ja i tak jestem obecna na wątku, bo to psiak z "mojego" schroniska :)
pewnie, zrobię zdjęcia i mogę dodać na ten bazarek, który trwa... tylko proszę o maila to prześlę fotki fantów:)[/QUOTE]

nie zauważyłam miejscowość :oops:
no to rozumiem, że się spotkamy przy odbiorze Fileta?? :cool3:
mejl: [EMAIL="[email protected]"][email protected]
[COLOR=#000000]dziękuję bardzo :)
[/COLOR][/EMAIL]