barb Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Malgoska']a tam tak trudno? ja się na tym kompletnie nie znam....[/QUOTE] Spróbuj - może Tobie pójdzie łatwiej. :lol: Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 (edited) [quote name='barb']Mam nadzieję, ze nie masz mi za zle że tak sie wcinam ;) Mnie się wydaje, ze on ma ladne zdjęcia :lol: Ogloszenia można robić cały czas :lol: Czy ja już pytalam o to czy Filet jest zgloszony na psiegranemarzenia ?[/QUOTE] Nie! cos ty, jak mogę mieć za to zle .. . wyleciało mi z głowy, dziekuje za przypominanie do skutku :evil_lol: [quote name='paula_t']Doda, Filetowi brakuje 90 złotych do zebrania pełnej kwoty deklaracji czy do jakiegoś pułapu, który sobie założyłaś? Doda, chłopaka trzeba cały czas ogłaszać, przynajmniej na tych kilku najważniejszych portalach. Niestety sporo z tym roboty, bo trzeba pisać nowe teksty (inaczej kasują duplikaty), ale przynajmniej psiak jest cały czas widoczny.[/QUOTE] Filet ma tylko 110 zł deklaracji więc do pełnej kwoty brakuje aż 240 zł :( nie damy rady tyle uzbierać . . .. niech będzie chociaż 200 zł .. .reszte jakoś bazarkami i jednorazowymi wpłatami uzbieramy . . :-( tyle bid , cioteczki zadeklarowane po uszy. . . Chodzi Ci o FB ? zaraz wejdę na psiagenamarzenia . . edit; zmieniłam tytul dot. deklaracji . . Edited February 5, 2014 by Doda_ Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 (edited) doszly wplaty od: ania91sc 50 zł, deklaracja od Marudy 20 zl, dziekujemy bardzo!!!:loveu::loveu::loveu: edit: wysyłam dalej zaproszenia. . . maszynką . . losowo wybierane osoby, jeśli ktoś dostanie już drugi czy trzeci raz to bardzo przepraszam. myślę, że zaproszenia dotrą też do osób, które już dostały . . .bo nie wysyłają tylko do osób które maja bana, pełną skrzynkę . . a nie że dostali już taki link . .. Edited February 5, 2014 by Doda_ Quote
phase Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Postaram się dziś chociaż 10 zł wysłać, wiem, że malizna :( ale jak to się mówi "zawsze coś". Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Przyszłam przywitać Przystojniaka .... ehhhhhh, gdyby nie cholerne pieniądze, a właściwie ich brak ,życie byłoby łatwiejsze Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='phase']Postaram się dziś chociaż 10 zł wysłać, wiem, że malizna :( ale jak to się mówi "zawsze coś".[/QUOTE] dziękuję bardzo :) [quote name='Gusiaczek']Przyszłam przywitać Przystojniaka .... ehhhhhh, gdyby nie cholerne pieniądze, a właściwie ich brak ,życie byłoby łatwiejsze[/QUOTE] dziękuję za pojawienie sie :) niestety, prawda .. . :( Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 5 zl stalej jeszcze sie znajdzie poprosze wtedy info na pw to juz w lutym bym wplacila Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 a tak mowie o tym aby na pw bo nie bawem ruszam do roboty na zlecenie a w gorach nie zawsze jest zasieg i podejzewam ze bede tylko pod tabletem wiec tez bedzie ciezko z smiganiem po necie Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='milagros19853201']5 zl stalej jeszcze sie znajdzie poprosze wtedy info na pw to juz w lutym bym wplacila[/QUOTE] dziękuję bardzo :multi: ok, przesyłam PW Quote
dorotkem Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 myślę że moja wpłata pomoże mu wydostać się ze schroniska 1 Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='dorotkem']myślę że moja wpłata pomoże mu wydostać się ze schroniska[/QUOTE] Cioteczki... witamy p. Dorotę z FB ! :loveu::loveu::loveu: zapytała, gdzie może wpłacić pieniążki, zaprosiłam ją na dogomanię. Witamy serdecznie :loveu: i bardzo dziękujemy !! Quote
natie Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać? Quote
barb Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 dorotkem, witamy na wątku Filusia. Doda, ja jednorazowo wpłacę chociaż 10 zł. Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='natie']dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać?[/QUOTE] dostałaś drugi raz zaproszenie? maszynka wysyła też do tych, co już dostali . . .:( jakbyś mogła, to bardzo proszę.... :loveu: każdy grosz się przyda, tym bardziej że Filet to 'nieadopcyjny' pies :( i musimy się liczyć z tym, ze nie znajdzie domu. . . Quote
barb Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) [quote name='natie']dziewczyny, ja stałej na razie nie mogę, bo mam niepewną syt. w pracy, ale mam kilka kosmetyków nowych, może bym zrobiła bazarek?? Tylko pytanie - czy już ruszać czy się wstrzymać?[/QUOTE] natie, Doda - a może by te kosmetyki dolożyć do bazarku fantowo- cegielkowego Dody - ktory już trwa - z opcją wysylki od natie ? Co myślicie ? Edited February 5, 2014 by barb Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='barb']dorotkem, witamy na wątku Filusia. Doda, ja jednorazowo wpłacę chociaż 10 zł.[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję!!!! [quote name='barb']natie, Doda - a może by te kosmetyki dolożyć do bazarku fantowo- cegielkoego Dody - ktory już trwa - z opcją wysylki od natie ? Co myślicie ?[/QUOTE] o tym zdecyduje natie . . .:) może założyć osobny bazarek albo dołączyć do mojego . . Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 doszla wplata, 20 zl od maarit, bardzo dziękuję :) Quote
Sabina02 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja deklaruje 15 zl stalej na prosbe Dody. :) Quote
barb Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Sabina02']Ja deklaruje 15 zl stalej na prosbe Dody. :)[/QUOTE] Jesteś niesamowita Sabinko.:lol: A może masz jeszcze jakiś pomysl na tekst do banerka Fileta ?:lol: Taki chwytający za serce ? Tak szybko zadziałałaś u Etiopiiw tym temacie :lol: Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Sabina02']Ja deklaruje 15 zl stalej na prosbe Dody. :)[/QUOTE] dziękuję przeogromnie [SIZE=3][B]:modla: [/B][/SIZE] czy to od lipca? bo tak pisałam Ci na pw... o przeniesieniu.. Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Cioteczki kochane, ja zaraz wybieram się do pracy, a [B]dorotkem [/B]na FB pisała że będzie po 18, nie wie jak zadeklarować stałą, już wyjaśniłam jej na PW :) (dziękuję!) jak coś, to piszcie do mnie na 500-631-584 odpiszę z drugiego numeru (play) bo nie pamiętam numeru :oops: Quote
Sabina02 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [B]Barb[/B], ja nie mam talentu do tekstow. Teksty do banerka Etiopii wymyslila cioteczka Neelith, ona tez robila banerek. Mysle ze warto do niej napisac z prosba o banerek dla Fileta. [B]Doda[/B], tak deklaruje 15 zl od lipca, a od marca do czerwca 10 zl miesiecznie. Quote
natie Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Doda_']dostałaś drugi raz zaproszenie? maszynka wysyła też do tych, co już dostali . . .:( jakbyś mogła, to bardzo proszę.... :loveu: każdy grosz się przyda, tym bardziej że Filet to 'nieadopcyjny' pies :( i musimy się liczyć z tym, ze nie znajdzie domu. . .[/QUOTE] ja i tak jestem obecna na wątku, bo to psiak z "mojego" schroniska :) pewnie, zrobię zdjęcia i mogę dodać na ten bazarek, który trwa... tylko proszę o maila to prześlę fotki fantów:) Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='natie']ja i tak jestem obecna na wątku, bo to psiak z "mojego" schroniska :) pewnie, zrobię zdjęcia i mogę dodać na ten bazarek, który trwa... tylko proszę o maila to prześlę fotki fantów:)[/QUOTE] nie zauważyłam miejscowość :oops: no to rozumiem, że się spotkamy przy odbiorze Fileta?? :cool3: mejl: [EMAIL="[email protected]"][email protected] [COLOR=#000000]dziękuję bardzo :) [/COLOR][/EMAIL] Quote
Malgoska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ależ się cudnie wszystko zaczyna ukladac :) Quote
Recommended Posts