Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

trzeba tylko wystawić czy je przejąć?

Doda napisała,że ona może zrobić zdjęcia rzeczom, podesłać je osobie , która zajmie się bazarkiem oraz może powysyłać przedmioty do kupujących. Olena84 byłabyś w stanie pomóc?

Posted

Wystawić bazarek mogę, ale nie ukrywam że wysyłka jest dla mnie najgorsza;/

Jeśli dobrze zrozumiałam dodę to ona może się zająć również wysyłką. Może poczekamy aż się pojawi i ustalimy szczegóły.

Ranias ja niestety nie znam konta filonka. Trzeba czekać na Dodę :)

Posted

Mam rzeczy, moge zajac sie wysylkami do kupujacych, prosze o pomoc tyllko w zrobieniu bazarku i prowadzeniu... :(

ranias, zaraz przesle nr konta, dziekuje!

• Upvote 1
Posted

A ja zapraszam do albumu Filusia na picassie, wrzuciłam tam kilka zdjęć z soboty. Pogoda nas rozpieszczała :)

Jak będą pieniążki z bazarku to może wykupimy Filetowi nowe pakiety ogłoszeń albo wyróżnimy mu ogłoszenia? Na olx.pl to tylko 5,99zł za msc , a odzew dużo większy. Marzy mi się dom dla Filusia.....

Kilka zdjęć  tu wrzucę:

15ojyc0.jpg

qntzc7.jpg

53kdba.jpg

1z5nslw.jpg

• Upvote 1
Posted

A ja zapraszam do albumu Filusia na picassie, wrzuciłam tam kilka zdjęć z soboty. Pogoda nas rozpieszczała :)

Jak będą pieniążki z bazarku to może wykupimy Filetowi nowe pakiety ogłoszeń albo wyróżnimy mu ogłoszenia? Na olx.pl to tylko 5,99zł za msc , a odzew dużo większy. Marzy mi się dom dla Filusia.....

Kilka zdjęć  tu wrzucę:

53kdba.jpg

gdzieś mu głowę wcięło :D 

sesja piękna! 

Posted

Ciocie czekam na opisy do zdjęć od Dody na bazarek, ale może żeby jakoś zadośćuczynić top że tyle to trwa z mojej winy prześlę coś chłopakowi, proszę o numer konta