Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']Do tej pory to ja byłam spokojna i jakoś za wielkiego wrażenia na mnie nie zrobiła ta nocna afera. Doda się tylko martwiła, dlatego dla jej spokoju poinformowałam schronisko co i jak.

Ale to już przekracza granice!:angryy:

Filet zostanie wydany czy sie to komus podoba czy nie, a z reszta jakos pomyślimy, żeby Doda nie miała problemów:angryy:[/QUOTE]

Filet jest najważniejszy w tej chwili, nie wiem czy jeszcze czegoś nie wymyślą. .. .

Posted

[quote name='dorotkem']mam pytanie odnośnie wpłat. Czy jeśli Filecik pojedzie do dexterki, to mam zmienic rachunek bankowy na ktory bede wplacac pieniadze?[/QUOTE]

Pani Doroto, w najbliższym czasie zostanie pani powiadomiona. :)

W tej chwili najbardziej się martwię o Fileta, czy one jeszcze czegoś nie wymyślą ! jak dobrze, że schron taki jest. . . całe szczęscie.. bo inaczej pewnie by wyciągnęły Fileta i zrobiły niewiadomo co . . .Po nich nie wiadomo czego się spodziewać :roll:
teraz mnie najbardziej zastanawia, czemu madzi wyszły rogi ?? właśnie chyba po tym jak napisałam jej , że nie wierzę w śmierć Cindy bez powodu i że Timur został raczej przejechany. . i kazała mi się nie odzywać, 5 minut później zrobiła tu aferę . . .więc moze to prawda . . . może ja jako jedyna się domyśliłam ?

Posted

melduję się po raz kolejny u Filecika :)

Oczywiście potwierdzam,że wyczekujemy psiaka w niedzielę. Co do pieniążków to u mnie jest tak jak Pianka wyżej pisała - płaci się "z dołu" na koniec każdego miesiąca.

A jak z odrobaczeniem Fileta? Jeśli nie jest to może kupie mu jutro tablety?

Posted

[quote name='Doda_']Pani Doroto, w najbliższym czasie zostanie pani powiadomiona. :)

W tej chwili najbardziej się martwię o Fileta, czy one jeszcze czegoś nie wymyślą ! jak dobrze, że schron taki jest. . . całe szczęscie.. bo inaczej pewnie by wyciągnęły Fileta i zrobiły niewiadomo co . . .Po nich nie wiadomo czego się spodziewać :roll:
teraz mnie najbardziej zastanawia, czemu madzi wyszły rogi ?? właśnie chyba po tym jak napisałam jej , że nie wierzę w śmierć Cindy bez powodu i że Timur został raczej przejechany. . i kazała mi się nie odzywać, 5 minut później zrobiła tu aferę . . .więc moze to prawda . . . może ja jako jedyna się domyśliłam ?[/QUOTE]Doda, zadałam parę pytań, na które nie dostałam odpowiedzi.... Jak wpłaciłam pieniądze na Fileta, to było OK, ale teraz to już nie bardzo, hmmm? Zastanów się, co Ty piszesz i czy rozumiesz co piszesz.... Rozumiem, ze na tym wątku nie wolno zadawać pytań? Kasę wpłacaj, a jak chcesz coś wiedzieć- nie zgadzasz się , to ....

Posted

[quote name='madziakato']Doda, zadałam parę pytań, na które nie dostałam odpowiedzi.... Jak wpłaciłam pieniądze na Fileta, to było OK, ale teraz to już nie bardzo, hmmm? Zastanów się, co Ty piszesz i czy rozumiesz co piszesz.... Rozumiem, ze na tym wątku nie wolno zadawać pytań? Kasę wpłacaj, a jak chcesz coś wiedzieć- nie zgadzasz się , to ....[/QUOTE]

Ty sie nad soba zastanów.

Posted

[quote name='Pianka']Doda olej ją, po co nakręcać jakieś dziwne wymiany zdań.

Dexterka możesz kupic odrobaczenie, już dawno na penwo nie był odrobaczany[/QUOTE]

Co racja to racja.
Odrobaczenie, no myśle ze juz dawno nie byl odrobaczany. :)

Posted

Myślę, że Panie powinny sie spotkac i wyjaśnić sprawy między sobą, bo takie gry słowne wprowadzają tutaj tylko niepotrzebne napiecie. Nam wszystkim powinno zależec w tej chwili tylko na dobru tego zwierzaka i skupmy sie na tym.

Posted

Filet już liczy godziny do lepszego życia :) Bardzo się cieszę :)
Przepraszam za off ale może ktoś zaglądnie, olkuszak w potrzebie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251169-Bezimienny-bezdomny-i-bez-deklaracji?p=21903306#post21903306[/url]

Posted

[quote name='dorotkem']na pewno zmiana miejsca zamieszkania po 9 latach będzie dla niego niemałym szokiem. Jednak bedzie to przeprowadzka do pałacu[/QUOTE]

dokładnie :cool3: ja nie mogę się doczekać jak pogłaskam Fileta po raz pierwszy . .

Posted

To co tu zobaczyłam to mnie bardzo boli i nie będę rozwijać więcej tematu,napisałam co miałam napisać tam gdzie trzeba bo takich sytuacji być nie może,to nie jest pierwszy wątek na którym widzę bajzel robiony przez [B]madziakato [/B]i do tej pory opuszczałam te wątki,tym razem tego nie zrobie bo Filecik jest mi drogi a i [B]Doda[/B] wykazała się niejednokrotnie zdrowym rozsądkiem i inteligencją nie tylko na tym wątku no i jej serducho jest wielkie i dobre.

Cieszę się wielce że chłopak jedzie do Dexterki bo tam będzie kochany jak by był na swoim,zazna tam ogrom szczęścia a pieniązki i tak nigdy nie będą w stanie pokryć pracy jaką Dexterka z rodziną wkłada w opiekę nad swoimi podopiecznymi.

Brawo Doda i trzymaj tak dalej :loveu:

Posted

[quote name='wiewoira']To co tu zobaczyłam to mnie bardzo boli i nie będę rozwijać więcej tematu,napisałam co miałam napisać tam gdzie trzeba bo takich sytuacji być nie może,to nie jest pierwszy wątek na którym widzę bajzel robiony przez [B]madziakato [/B]i do tej pory opuszczałam te wątki,tym razem tego nie zrobie bo Filecik jest mi drogi a i [B]Doda[/B] wykazała się niejednokrotnie zdrowym rozsądkiem i inteligencją nie tylko na tym wątku no i jej serducho jest wielkie i dobre.

Cieszę się wielce że chłopak jedzie do Dexterki bo tam będzie kochany jak by był na swoim,zazna tam ogrom szczęścia a pieniązki i tak nigdy nie będą w stanie pokryć pracy jaką Dexterka z rodziną wkłada w opiekę nad swoimi podopiecznymi.

Brawo Doda i trzymaj tak dalej :loveu:[/QUOTE]Tak dla ścisłości, czy możesz podać wątki na których jestem i robię bajzel?

Posted

[quote name='Malgoska']a u Dexterki będzie sam czy będzie jakiś kolega?[/QUOTE]

W kojcu sam, na wybiegu razem z innymi psami... Jak byłam u niej to wszystkie szczęśliwe biegały, kręciły się koło dexterki . . . od razu wiedziałam, że mocno kochają się wzajemnie... tak jak mówi wiewoira, Filet tam będzie kochany :) .

[quote name='wiewoira']To co tu zobaczyłam to mnie bardzo boli i nie będę rozwijać więcej tematu,napisałam co miałam napisać tam gdzie trzeba bo takich sytuacji być nie może,to nie jest pierwszy wątek na którym widzę bajzel robiony przez [B]madziakato [/B]i do tej pory opuszczałam te wątki,tym razem tego nie zrobie bo Filecik jest mi drogi a i [B]Doda[/B] wykazała się niejednokrotnie zdrowym rozsądkiem i inteligencją nie tylko na tym wątku no i jej serducho jest wielkie i dobre.

Brawo Doda i trzymaj tak dalej :loveu:[/QUOTE]

Dziękuje bardzo za miłe słowa :) też przeogromnie się cieszę, wymiziam w końcu Juranda, Bona, Tolka . . :loveu: Nie wiem o której dokładnie będę u niej ale pisałam że około o 10-12, potem pojedziemy dalej do Wrocławia.