Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam pytanie dotyczącego okropnego, trollującego zachowania użytkownika Madziakato.

Czy ta osoba jest n tyle złośliwa i niezrównoważona, że byłaby w stanie pójść do schroniska, albo wysłać kogoś i wziąć Fileta Bóg wie gdzie tylko po to żeby zrobić komuś ( Doda_) na złość?:angryy:

Posted (edited)

[quote name='Madie']Ja mam pytanie dotyczącego okropnego, trollującego zachowania użytkownika Madziakato.

Czy ta osoba jest n tyle złośliwa i niezrównoważona, że byłaby w stanie pójść do schroniska, albo wysłać kogoś i wziąć Fileta Bóg wie gdzie tylko po to żeby zrobić komuś ( Doda_) na złość?:angryy:[/QUOTE]A o kim piszesz? Bo chyba nie o mnie? Ja chcę dobrze:-) Myślę, że Wy też, więc w czym problem? I dlaczego mnie obrażasz? Nie przyszło nikomu do głowy, że mogę mieć rację? Co takiego napisałam, że Was tak zdenerwowało?

Edited by madziakato
dopisek
Posted

madziakato-spokojnych wątków jest bardzo dużo, rozejrzyj się,a zobaczysz.
Nie wiem,czy naprawdę masz DS dla Fileta-jeśli tak, to chyba jednak należałoby coś więcej napisać? przeprowadzić PA? umowę podpisać?
czy zrobisz wszystko,żeby zrobić na złość człowiekowi-nie licząc sie wcale z dobrem psa???

Posted

Ja właśnie też tego nie rozumiem...

Mówimy tutaj o istocie, o którą dużo osób na forum walczy za wszelką cenę. O psie. W tym przypadku o cudownym psie, który mógłby dostać swoją szansę. A tutaj sprowadza się go do roli karty przetargowej. Ku%^&*() to jest tak smutne, że się zaraz popłaczę w pracy.

I to nie jacyś zwyrodnialcy, ale dogomaniacy, którzy powinni sie hamować dla dobra zwierzaków:(

edit: literówki spowodowane zmęczeniem

Posted

madzia ma pretensje, ze hotelik stzw mi sie nie spodobal . . .
mam tam wyslac psa mimo watpliwosci i obaw cioteczek, zeby miec dobre relacje z madzią? to by bylo juz przegiecie z mojej strony.
Kochani, nie ma zadnego innego ds. on jest u stzw, jestem tego pewna. bo madzia nie mogla fileta na platny dt przyjac, z racji tego ze jej psy nie akceptuja innych samcow. Stzw mi kiedys na pw pisala ze chce pojechac po fileta sama. Wystraszylam sie ze chce uniknac mojej wizyty i napisalam do wolontariuszy.

Posted

[quote name='Doda_']madzia ma pretensje, ze hotelik stzw mi sie nie spodobal . . .
mam tam wyslac psa mimo watpliwosci i obaw cioteczek, zeby miec dobre relacje z madzią? to by bylo juz przegiecie z mojej strony.
Kochani, nie ma zadnego innego ds. on jest u stzw, jestem tego pewna. bo madzia nie mogla fileta na platny dt przyjac, z racji tego ze jej psy nie akceptuja innych samcow. Stzw mi kiedys na pw pisala ze chce pojechac po fileta sama. Wystraszylam sie ze chce uniknac mojej wizyty i napisalam do wolontariuszy.[/QUOTE]Aleś wymyśliła!

Posted

[quote name='Doda_']Dziewczyny , nie pozwólmy zeby filet mial nerwowa atmosfere na wątku. Nie reagujmy na te trolle.[/QUOTE]
Napisalam do Szamanki. :modla:
Doduniu Fileciku spokojnej nocy kochani :buzi:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Napisalam do Szamanki. :modla:
Doduniu Fileciku spokojnej nocy kochani :buzi:[/QUOTE]
Chcecie zbanować osobę, która jest na dogo już jakiś czas, bo proponuje dobry DS, czy dobrze zrozumiałam?

Posted

[quote name='Malgoska']Skontaktuj się ze schronem i z Pianką, czy wiedzą, ze Filet jutro opuszcza schron jak pisze madzia i gdzie jedzie.[/QUOTE]
Zależy mi na dobru tego psiaka. Jestem za umieszczeniem psiaka u Dexterki, za przebadaniem/ leczeniem (jeśli tego będzie wymagał) i za spokojnym poszukaniem (sprawdzonego) domu stałego.
Przyznam, że po wpisach madziakato mam obawy takie jak Malgoska...

Posted

[quote name='bea100']Zależy mi na dobru tego psiaka. Jestem za umieszczeniem psiaka u Dexterki, za przebadaniem/ leczeniem (jeśli tego będzie wymagał) i za spokojnym poszukaniem (sprawdzonego) domu stałego.
Przyznam, że po wpisach madziakato mam obawy takie jak Malgoska...[/QUOTE]Ja również mam obawy i dlatego piszę to wszystko, nikt nie czai? I od razu mówie, że nie chodzi o hotelik u dexterki- jest bardzo dobry!!!! I to jest dobra decyzja

Posted

dziewczyny .. . nie odpowiadajcie na ten troll. To jest w 100% zemsta za to, ze odpuscilam hotelik u stzw.
... kto normalny grozilby ze filet juz jutro opusci schron i pojedzie niewiadomo gdzie . .. ;)

Posted

[quote name='Doda_']dziewczyny .. . nie odpowiadajcie na ten troll. To jest w 100% zemsta za to, ze odpuscilam hotelik u stzw.
... kto normalny grozilby ze filet juz jutro opusci schron i pojedzie niewiadomo gdzie . .. ;)[/QUOTE]
Wskaż groźbę, to usunę. I nie nazywaj mnie trollem, prosze

Posted

A czy mogę się zapytać, dlaczego akurat Doda jest - jak twierdzi- wyłącznym opiekunem Fileta? Dlaczego wyciąga psa z Rudy Śląskiej? Przecież bliżej tyle schronów....I nie że złosliwie pytam, po prostu- od razu mówię