Madie Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ja mam pytanie dotyczącego okropnego, trollującego zachowania użytkownika Madziakato. Czy ta osoba jest n tyle złośliwa i niezrównoważona, że byłaby w stanie pójść do schroniska, albo wysłać kogoś i wziąć Fileta Bóg wie gdzie tylko po to żeby zrobić komuś ( Doda_) na złość?:angryy: Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 (edited) [quote name='Madie']Ja mam pytanie dotyczącego okropnego, trollującego zachowania użytkownika Madziakato. Czy ta osoba jest n tyle złośliwa i niezrównoważona, że byłaby w stanie pójść do schroniska, albo wysłać kogoś i wziąć Fileta Bóg wie gdzie tylko po to żeby zrobić komuś ( Doda_) na złość?:angryy:[/QUOTE]A o kim piszesz? Bo chyba nie o mnie? Ja chcę dobrze:-) Myślę, że Wy też, więc w czym problem? I dlaczego mnie obrażasz? Nie przyszło nikomu do głowy, że mogę mieć rację? Co takiego napisałam, że Was tak zdenerwowało? Edited February 20, 2014 by madziakato dopisek Quote
Hope2 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 madziakato-spokojnych wątków jest bardzo dużo, rozejrzyj się,a zobaczysz. Nie wiem,czy naprawdę masz DS dla Fileta-jeśli tak, to chyba jednak należałoby coś więcej napisać? przeprowadzić PA? umowę podpisać? czy zrobisz wszystko,żeby zrobić na złość człowiekowi-nie licząc sie wcale z dobrem psa??? Quote
Madie Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ja właśnie też tego nie rozumiem... Mówimy tutaj o istocie, o którą dużo osób na forum walczy za wszelką cenę. O psie. W tym przypadku o cudownym psie, który mógłby dostać swoją szansę. A tutaj sprowadza się go do roli karty przetargowej. Ku%^&*() to jest tak smutne, że się zaraz popłaczę w pracy. I to nie jacyś zwyrodnialcy, ale dogomaniacy, którzy powinni sie hamować dla dobra zwierzaków:( edit: literówki spowodowane zmęczeniem Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 madzia ma pretensje, ze hotelik stzw mi sie nie spodobal . . . mam tam wyslac psa mimo watpliwosci i obaw cioteczek, zeby miec dobre relacje z madzią? to by bylo juz przegiecie z mojej strony. Kochani, nie ma zadnego innego ds. on jest u stzw, jestem tego pewna. bo madzia nie mogla fileta na platny dt przyjac, z racji tego ze jej psy nie akceptuja innych samcow. Stzw mi kiedys na pw pisala ze chce pojechac po fileta sama. Wystraszylam sie ze chce uniknac mojej wizyty i napisalam do wolontariuszy. Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']madzia ma pretensje, ze hotelik stzw mi sie nie spodobal . . . mam tam wyslac psa mimo watpliwosci i obaw cioteczek, zeby miec dobre relacje z madzią? to by bylo juz przegiecie z mojej strony. Kochani, nie ma zadnego innego ds. on jest u stzw, jestem tego pewna. bo madzia nie mogla fileta na platny dt przyjac, z racji tego ze jej psy nie akceptuja innych samcow. Stzw mi kiedys na pw pisala ze chce pojechac po fileta sama. Wystraszylam sie ze chce uniknac mojej wizyty i napisalam do wolontariuszy.[/QUOTE]Aleś wymyśliła! Quote
Nadziejka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']Dziewczyny , nie pozwólmy zeby filet mial nerwowa atmosfere na wątku. Nie reagujmy na te trolle.[/QUOTE] Napisalam do Szamanki. :modla: Doduniu Fileciku spokojnej nocy kochani :buzi: Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='ania75']madziu idź już spać może .....[/QUOTE]aniu....jak chcesz to idź:-) Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='ewa gonzales']Napisalam do Szamanki. :modla: Doduniu Fileciku spokojnej nocy kochani :buzi:[/QUOTE] Chcecie zbanować osobę, która jest na dogo już jakiś czas, bo proponuje dobry DS, czy dobrze zrozumiałam? Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Dobranoc, Fileciku kochany :loveu: Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='ewa gonzales']madziakato .. czy ty grozisz ?? :shake: ja już w tej chwili pisze do moda....[/QUOTE]To był cytat. I doda o tym wie. Posta poniżej też zgłosiłaś? Quote
bea100 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Malgoska']Skontaktuj się ze schronem i z Pianką, czy wiedzą, ze Filet jutro opuszcza schron jak pisze madzia i gdzie jedzie.[/QUOTE] Zależy mi na dobru tego psiaka. Jestem za umieszczeniem psiaka u Dexterki, za przebadaniem/ leczeniem (jeśli tego będzie wymagał) i za spokojnym poszukaniem (sprawdzonego) domu stałego. Przyznam, że po wpisach madziakato mam obawy takie jak Malgoska... Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='bea100']Zależy mi na dobru tego psiaka. Jestem za umieszczeniem psiaka u Dexterki, za przebadaniem/ leczeniem (jeśli tego będzie wymagał) i za spokojnym poszukaniem (sprawdzonego) domu stałego. Przyznam, że po wpisach madziakato mam obawy takie jak Malgoska...[/QUOTE]Ja również mam obawy i dlatego piszę to wszystko, nikt nie czai? I od razu mówie, że nie chodzi o hotelik u dexterki- jest bardzo dobry!!!! I to jest dobra decyzja Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 dziewczyny .. . nie odpowiadajcie na ten troll. To jest w 100% zemsta za to, ze odpuscilam hotelik u stzw. ... kto normalny grozilby ze filet juz jutro opusci schron i pojedzie niewiadomo gdzie . .. ;) Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']dziewczyny .. . nie odpowiadajcie na ten troll. To jest w 100% zemsta za to, ze odpuscilam hotelik u stzw. ... kto normalny grozilby ze filet juz jutro opusci schron i pojedzie niewiadomo gdzie . .. ;)[/QUOTE] Wskaż groźbę, to usunę. I nie nazywaj mnie trollem, prosze Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 I chciałabym zostać deklarowiczem Fileta. Quote
ania75 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 skoro masz dla niego ds to nie potrzeba już deklaracji ...... a może się mylę .... Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='ania75']skoro masz dla niego ds to nie potrzeba już deklaracji ...... a może się mylę ....[/QUOTE] ...no no zastanawia mnie tez. . ;) Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='ania75']skoro masz dla niego ds to nie potrzeba już deklaracji ...... a może się mylę ....[/QUOTE] Jakoś chyba nie jest brany pod uwagę, a może się myle.... Quote
ania75 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 psów w potrzebie nie brakuje niestety .... więc ten domek na pewno się nie zmarnuje ..... śpij dobrze madziu Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 też życzę miłych snów wszystkim :lol: Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A czy mogę się zapytać, dlaczego akurat Doda jest - jak twierdzi- wyłącznym opiekunem Fileta? Dlaczego wyciąga psa z Rudy Śląskiej? Przecież bliżej tyle schronów....I nie że złosliwie pytam, po prostu- od razu mówię Quote
Recommended Posts